Σελίδα 184 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 84134174179180181182183184185186187188189194 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.746 έως 2.760 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Ολα καλα, χαλανε τα ιταλικα περισσοτερο απο τα γιαπωνεζικα...
    ...

...αλλα...

...εμαθα οτι ενα Κ7 1000 με ολοσωμη και προγραμμα εφαγε αρκετο ξυλο απο ενα MV Agusta 1000 τη Κυριακη στο δρομο για επιδαυρο...οχι... δε μιλαω για στροφιλικι που παιζει ρολο ο οδηγος...για ανοιγματα με 2ες και 3ες μιλαω...ο οδηγος του Κ7 δε πιστευε στα ματια του και ηθελε να πανε εθνικη μεχρι τελικες, αλλα ο πιλοτος του ιταλικου αρνηθηκε να ανοιξει τοσο ψηλα καθως φορουσε μπροστινο λαστιχο (γομμα) με χαμηλο δεικτη ταχυτητας (240χμ/ωρα)...

...για να καταρριπτονται μερικοι μυθοι τελικα...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Φίλε Cartman προφανώς έχεις χάσει κάποια posts μου.
    Που λες ούτε ένα δεν παραδέχονται.

Οπότε υπενθύμιση
    Busa, ZZR14, Honda προδεκαετίας ήτανε τόσο μπροστά που ακόμα και σήμερα είναι ανταγωνιστική, και άμα μιλήσουμε για εργαλεία, το KLR650 είναι ότι πρέπει.

Χρηστικό, για μέσα στην πόλη, βγαίνει και κανά χώμα.

Οπότε...ας κάνουμε ένα restart εδώ πέρα, ας ξεκινήσουμε με ανοιχτό μυαλό και ας κοιτάξουμε την προτιμότερη λύση σε κάθε κατηγορία μηχανής. Αντικειμενικά πάντα έτσι? Γιατί πάνω απο όλα αίσθηση οδήγησης...και ότι γουστάρει ο καθένας. Άμα ο άλλος γουστάρει Vespa, γουστάρει Vespa, οπότε αφήνουμε την αίσθηση οδήγησης εκτός και μιλάμε με τα χαρτιά.

Αφήνω τα superακριβά μοντέλα τύπου Ferrari απέξω.

Οπότε.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    Street μικρά---> (shiver-monster speed triple)

ON-off μεγάλα---> (tiger)

Enduro --->(Husqvarna, KTM)

SM --->(KTM, BMW)

ΜΧ --->(Aprilia δαγκωτό, ΚΤΜ) και η Honda καλή είναι εδώ πέρα, αλλά έχει μείνει αρκετά πίσω.

ON-off μικρά --->(V Strom) μέχρι να βγει ο μικρός Τίγρης. (Είδε η Ευρώπη ότι έχει ψωμί η κατηγορία).

Supersport μεγάλα--->(Japan) εδώ βάζουμε Japan γιατί τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά δεν έχουνε ανταγωνιστική τιμή.

Supersport μικρά--->Triumph.

Supertouring (???Πως λέγεται αυτή η κατηγορία???)--->Busa, ZZR14. Βγάζει και η BMW ένα μοντέλο αλλά δεν το ξέρει ούτε η μάνα του..και πραγματικά...άμα δεν είναι Boxer, δεν είναι BMW.

Enduro μεγάλου κυβισμού--->(Ducati, Hypermotard), σε αυτά τα χωράφια παίζει μόνο η Ευρώπη, μέχρι να δει η Γιαπωνία ότι έχει ψωμί η κατηγορία αυτή.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Το ξέρω ότι ανέφερα πολλά ζητήματα οπότε λίγο δύσκολο να κοντράρει κάποιος και να αναφερθεί σε όλα...πάντως αυτή είναι η άποψη μου. Και είμαι διατεθιμένος να την αλλάξω.

Αφήνω υποκειμενικά ζητήματα όπως αισθητική, αίσθηση οδήγησης, κλασσικότητα.
    Αφήνω έξω ήμιυποκειμενικά ζητήματα όπως φιλοσοφία, στυλ.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    ...

...αλλα...

...εμαθα οτι ενα Κ7 1000 με ολοσωμη και προγραμμα εφαγε αρκετο ξυλο απο ενα MV Agusta 1000 τη Κυριακη στο δρομο για επιδαυρο...οχι... δε μιλαω για στροφιλικι που παιζει ρολο ο οδηγος...για ανοιγματα με 2ες και 3ες μιλαω...ο οδηγος του Κ7 δε πιστευε στα ματια του και ηθελε να πανε εθνικη μεχρι τελικες, αλλα ο πιλοτος του ιταλικου αρνηθηκε να ανοιξει τοσο ψηλα καθως φορουσε μπροστινο λαστιχο (γομμα) με χαμηλο δεικτη ταχυτητας (240χμ/ωρα)...

Κι εμενα μου ειπε ο θειος του μπατζανακη της αδερφης του δευτερου ξαδερφου του μπακαλη
    στη κολοπετεινιτσα οτι τον απηγαγαν οι εξωγηινοι.....

...για να καταρριπτονται μερικοι μυθοι τελικα.... :
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Κι εμενα μου ειπε ο θειος του μπατζανακη της αδερφης του δευτερου ξαδερφου του μπακαλη
    στη κολοπετεινιτσα οτι τον απηγαγαν οι εξωγηινοι.....

...για να καταρριπτονται μερικοι μυθοι τελικα.... :

Έλα ρε συ ΓΙΑΝΝΗ γιατί είσαι τόσο δύσπιστος δεν υπάρχει περιπτώσει ο οδηγός του Κ7 να ήταν κουλός κουτσός στραβός :rotflmao:κουφος, επιτόπου εσύ να ειρωνευτείς
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Έλα ρε συ ΓΙΑΝΝΗ γιατί είσαι τόσο δύσπιστος δεν υπάρχει περιπτώσει ο οδηγός του Κ7 να ήταν κουλός κουτσός στραβός :rotflmao:κουφος επιτόπου εσύ να ειρωνευτείς

να τωρα βλεπεις ουτε εσυ δε με πιστευεις
    δηλ αν σου πω οτι καταφερα να πιασω την ταχυτητα του φωτος...παλι δε θα με πιστεψεις
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    να τωρα βλεπεις ουτε εσυ δε με πιστευεις
    δηλ αν σου πω οτι καταφερα να πιασω την ταχυτητα του φωτος...παλι δε θα με πιστεψεις
    Αυτό υπάρχει περιπτώσει να γίνει αρκεί να κάθεσαι πάνω σε SUZUKI Όσο για το άλλο με καμιά δύναμη μα είδες κάτι πράγματα ρε Γιάννη να μας τι λένε και στην ευθεία οι ευρωπαίοι έλεος πια σε τι κόσμο ζούμε

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ρε φίλε Σάκη...όλο μ@#$ λες και χαίρομαι πολύ είσαι γιάπωνας και δεν είσαι Ευρωπαίος γιατί δεν θα ήθελα να σε έχω στο πλευρό μου.

Αφού Harley δεν έχεις δει μπροστά σου...γιατί μιλάς για το τι κατανάλωση έχει?
    Έχεις και αυτό το βλακώδες γνωμικό στην υπογραφή σου...αλήθεια? Απο που εμπνεύστηκες?

Γρηγόρη στην προκειμένη περίπτωση όμως μιλάμε για 600άρι street.

αλλά κατά τα άλλα,σε πληροφορώ πως λίγο πολύ ότι κυκλοφορεί το έχω οδηγήσει.

Τα άλογα μου στις στροφές μου δεν τα βγάζεις με την καμμία.
    Είχα ανεβάσει μία φωτογραφία απο δυναμομέτρηση την οποία δυστυχώς έχασα γιατί τα έπαιξε ο σκληρός μου δίσκος.
    1) Δεν θα γίνω Ευρωπαίος αν δεν αλλάξει η πολιτική των εταιριών αυτών που θυσιάζουν
    τα πάντα εν ονόματι του κέρδους ( θα αναφέρω παραδείγματα από ευρωπαϊκά αυτοκίνητα
    αφού αυτοκίνητα φτιάχνω αλλά όχι μάρκες για ευνόητους λόγους )!
    Να μην πώ για steper motors που ελέγχουν πεταλούδες γκαζιού σε αυτά που δεν έχουν ντίζα
    στο γκάζι να μήν πω για κορμούς κινητήρων που τρυπάνε απο ηλεκτρόλυση (αλουμινένιους)
    να μήν πώ για κινητήρες που χωρίς αιτία και αφορμή κλωτσάνε οι βίδες με τις οποίες σφίγγετε
    η κεφαλή με τον κορμό και καθίσταται ο κινητήρας άχρηστος λίγο μετά την εγγύηση !
    Να μην πώ πόσες φορές έχω ανοίξει κινητήρα με λίγα χιλιόμετρα και λείπει ένα πιστόνι απο μέσα!

Ε λοιπόν ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
    ΔΥΑΝΥΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΦΑΓΜΕΝΑ!
    Και τέλος σε ευρωπαϊκό κινητήρα αλλά μόνο κινητήρα παραδέχομαι ΜΟΝΟ ΤΑ FIAT αλλά κι' αυτά
    απο περιφερειακά και ηλεκτρικά άστο μπορεί να μείνεις στο δρόμο για το τίποτα!

2)'''''Αφού Harley δεν έχεις δει μπροστά σου...''''' Χαρχάλευ φίλε nikker έχω δεί μπροστά μου πολλές
    φορές και τις κυκλοφορούν και τύποι που μοιάζουν ταλαίπωροι (συνήθως)!
    Θόρυβο κάργα ,γκάζι τίποτα, και πού 'σαι την τελευταία φορά που πήγα στη Θεσσαλονίκη πριν λίγους μήνες συνάντησα δυο μαούνες χαρχάλευ στο δρόμο πήγαιναν με 100χαω και τρόμαζαν
    όλα τα τριγύρω ζώα και ζούδια ότι υπήρχε τέλος πάντων ζωντανό κατά μήκος της εθνικής οδού!
    Κάνανε θόρυβο σαν να ήταν αεροπλάνο του Α' παγκοσμίου πολέμου το sopwith camel,το ξέρεις?

3)Το γνωμικό της υπογραφής μου το εμπνεύστηκα από εκεί που ΕΣΥ εμπνέυστηκες τη ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΡΟΠΑΙΟΣ που λέει και ο Γρηγόρης!

P.S. Ξέρω οτι δεν σε ενδιαφέρει αλλά τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα της τελευταίας 10ετίας που
    παρουσιάζουν μικροπροβλήματα συνήθως τα προβλήματα αυτά οφείλονται σε ευρωπαϊκά
    περιφερειακά τα οποία αναγκαστικά τοποθετούν μιας και μοντάρονται στην Ευρώπη και κάνουν
    συμφωνίες αναγκαστικά για να δεχτούν οι ευρωπαίοι τα εργοστάσια αυτά στις έδρες τους!
    Αν θέλεις έχω και παραδείγματα με μάρκες και μοντέλα!

Κάπως έτσι γίνετε και με τις μηχανές και εννοώ ότι εν ονόματι του κέρδους οι ευρωπαίοι μας
    πουλάνε μηχανάκια με απαρχαιωμένους κινητήρες που σχεδιάστηκαν πρίν από 40 χρόνια πχ
    Ducati!
    Aγοράζεις aprilia pegaso και φοράει minarelli κινητήρα, αγοράζεις BMW gs650 και φοράει
    κινητήρα Rotax αυστριακό! Γιατί αυτό? Μήπως εν ονόματι του κέρδους? Αν όχι γιατί αλλο!

Είπαμε διαμάχες είπαμε χαβαλέ αλλά μερικά πράγματα πρέπει να μπούν στη θέση τους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Πατάτα είναι τα Nissin ρε φίλε? Ε γιατί τα φοράει η Triumph?
    Ώχ τον βούλωσες τώρα ε?

Μιλάω απο άποψη απόδοσης κινητήρα και όχι επιδόσεων.
    Κινητήρες που δεν έχουνε τον σεβασμό σας.
    Ποτέ δεν έφερα αντίριση περί επιδόσεων και Japan SS.

Ένα χιλιάρι SS, το παίζω μέχρι τα 160.
    Και με το 240 λάστιχο, το μακρύ μεταξόνιο δεν είναι και καθόλου δύσκολο.
    Απλά τερματίζω το γκάζι και κάνω τις αλλαγές χαλαρά και γρήγορα, χωρίς να καρφώνω τις ταχύτητες και βλέπω τον διπλανό να παλεύει να μην φάει καπάκι.
    Μέχρι περίπου τα 150 που η μηχανή του συνεχίζει να δίνει και φεύγει μπροστά και λέει "χα...γάμησα...και εξαφανείζεται σουζάτος"

Έτσι και αλλιώς με τόσο αέρα που τρώω στην μάπα στα 200km/h πραγματικά υποφέρω και δεν γίνεται να τερματήσω το γκάζι
    Mama mia! Τι άλλο θα διαβάσουμε !

ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ! ! ! 1000ΑΡΙ SS ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΩΣ ΤΑ 160?
    ΜΕ ΤΗ ΜΑΟΥΝΑ ΣΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΕΟΣ!
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ 1000αρι SS ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ
    ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ????
    Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Δεν μπορω γιατι πρεπει να απολογείται ο καθένας για το μοτο του
    Ναι ρε φίλε τοσα λ7 είχα , αφτο γούσταρα , αυτό πήρα
    Να και μια φορά που συμφωνώ μαζί σου αυτό πές το σε κάτι άλλους στενόμυαλους εδω μέσα!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ...

...αλλα...

Με τα λεφτά που κάνει το AGUSTA πόσα Κ 7 αγοράζεις ;;;;;;;; Σχεδόν 2 (το φθηνότερο AGUSTA 22.500 Ε) ;;;;;;;;;

Αν δώσεις τα λεφτά τις διαφοράς για βελτιώσεις ΜΗΠΩΣ .............................. λέω μήπως το Κ7 θα γίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ;;;;;;;;;
    Αν πάντα δεχτούμε αυτό που λες ............ που κανείς άλλος δεν έχει ακούσει !!!!!
    ΒΕΒΑΙΑ είναι κουκλί το AGUSTA !!!!!!

Επιπρόσθετα περιμένεις να πιστέψω ότι κάποιος που καβαλά τέτοιο μηχανάκι ΔΕΝ φοράει την κατάλληλη γόμμα, αλλά ότι λάχει ;;;;;;;;;; Για σκέψου το και εσύ να μου πεις ΑΝ στέκει αυτό που λες .................

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Με τα λεφτά που κάνει το AGUSTA πόσα Κ 7 αγοράζεις ;;;;;;;;
    3 Κ7 η μήπως κάνω λάθος?

Και τελική δεν πήγε!

Ναί το είχα ακούσει κι εγώ!

Είχανε συμφωνήσει το Κ7 να ξεκινάει μια ταχύτητα επάνω. Γι'αυτό λέει 2ες-3ες, ο ενας με 2α και το Κ με 3η......ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Μήπως εν ονόματι του κέρδους?
    mmmmmm?

ολα γι αυτο δν γινονται? κ η ντουκατι αυτο κοιταει κ ολες οι υπολοιπες δλδ, εκτος ισως καποιων μικρων κατασκευαστων που θελουν να πουλανε λιγα κομματια σκοπιμως, τα οποια κ αυτα κοιταζουν να τα πουλησουν οσο πιο ακριβα.

α, το αγκουστα 312 βγηκε κ master bike 2007.

κ δν καταλαβα κ που κολλαει στο οτι η triumph φοραει nissin.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Φίλε Cartman προφανώς έχεις χάσει κάποια posts μου.
    ...
    Οπότε...ας κάνουμε ένα restart εδώ πέρα, ας ξεκινήσουμε με ανοιχτό μυαλό και ας κοιτάξουμε την προτιμότερη λύση σε κάθε κατηγορία μηχανής. Αντικειμενικά πάντα έτσι? Γιατί πάνω απο όλα αίσθηση οδήγησης...και ότι γουστάρει ο καθένας. Άμα ο άλλος γουστάρει Vespa, γουστάρει Vespa, οπότε αφήνουμε την αίσθηση οδήγησης εκτός και μιλάμε με τα χαρτιά.

Αφήνω τα superακριβά μοντέλα τύπου Ferrari απέξω.

Οπότε.

Street μικρά---> (shiver-monster speed triple)
    Ξέχασες hornet 600, cb500, ER6, Z750, Fazer ...δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά που έγραψες είναι τα καλύτερα...και μου άρεσε και το αντικειμενικά που είπες! Σε δύναμη και επιδόσεις (εκτός shiver μάλλον, θα δείξει) υστερούν κατά πολύ, το monster έχει καλύτερα περιφεριακά, α και το speed triple είναι χιλιάρι. Το 675 είναι το street triple και νομίζω έχει Nissin και μάλιστα σε προηγούμενες σελίδες που είπα ότι μου αρέσει είπες ότι είναι το πιο κοντινό στα Ιαπωνικά με τους Ι4 (αφού μιλάμε για Ι3)! Τώρα το βάζεις στα καλύτερα! Τελικά τί?
    Εγώ πάντως πράγματι το θεωρώ από τα καλύτερα (το street triple), και εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι το ότι το μόνστερ (για μένα) δεν παίζει κάν στην κατηγορία των 600 (δεν μπορεί), αλλά στην υπο-κατηγορία των μικρότερης ιπποδύναμης δικύλινδρων όπως cb500, άντε και το ER6.

Άρα στα γυμνά μεσαίου κυβισμού βάζω: hornet, street triple, fazer, z750 κ.τ.λ κ.τ.λ και στα δικύλινδρα από τα καλύτερα (αν πάρει μπρός φυσικά) το μονστερ και μετά cb500, ER6 κ.τ.λ.
    Φυσικά όλα αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά, όπως και ευτά που έγραψες εσύ, οπότε άστο καλύτερα...

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες δεν έχω το ψυχικό σθένος να γράψω ουφ ουφ!!
    Chris

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα