Σελίδα 184 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 84134174179180181182183184185186187188189194234284 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.746 έως 2.760 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    κωστακη το βυσμα που εχει ο Λουκα.....αστο.....
    μονο με μεγαλη μεταγραφη στο εξωτερικο τον ξεφορτωνεσαι...αλλιως....
    Standard!!!!

Πρεπει να δεχουμε οτι παιζουμε με 10....

Αλλα ειναι και η θεση του τετοια που τα λαθη του κανουν τους αντιπαλους να παιζουν με 12...

ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ!!!

κωστακη το βυσμα που εχει ο Λουκα.....αστο.....
    μονο με μεγαλη μεταγραφη στο εξωτερικο τον ξεφορτωνεσαι...αλλιως....
    εχεις ακουσει τι βισμα εχει ο Βυντρα|?????
    Ακουσα κατι τραγικο.................και απο σοβαρο ανθρωπο.

το παιδι (ο Βυντρα) εκτος απο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ειναι σιγουρα και ψυχακιας!!!!
    Δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα και σιγουρα δεν αντιλλαμβανεται τη θεση του στο κοινωνικο συνολο!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!!!!

η φαση που ριχνει σεντρα ανενοχλητος στο ταρταν με τη γιουχα και το ειρωνικοτου χειροκροτημα ειναι η καλυτερη αποδειξη για τον Τεν Κατε για να αφησει εκτος ομαδας........
    οσο τον κραταει..............δειχνει οτι καποιο καρκινωμα στην ομαδα (παρα τις διοικητικες αλλαγες)............δεν εχει ακομα ξεπεραστει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    εχεις ακουσει τι βισμα εχει ο Βυντρα|?????
    Ακουσα κατι τραγικο.................και απο σοβαρο ανθρωπο.

το παιδι (ο Βυντρα) εκτος απο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ειναι σιγουρα και ψυχακιας!!!!
    Δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα και σιγουρα δεν αντιλλαμβανεται τη θεση του στο κοινωνικο συνολο!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!!!!

η φαση που ριχνει σεντρα ανενοχλητος στο ταρταν με τη γιουχα και το ειρωνικοτου χειροκροτημα ειναι η καλυτερη αποδειξη για τον Τεν Κατε για να αφησει εκτος ομαδας........
    οσο τον κραταει..............δειχνει οτι καποιο καρκινωμα στην ομαδα (παρα τις διοικητικες αλλαγες)............δεν εχει ακομα ξεπεραστει!!!!!
    ξερω τι βυσμα εχει ο Λουκα τονυ...εε....βυντρα.....

η κινηση του εμενα μου αρεσε παντως χωρις πλακα....ειναι σαν να λεει, χειροκροτηστε ρε στην ασχημη ενεργεια, οχι γιουχα, κακο κανετε καλο οχι....

βεβαια οταν αυτη η ασχημη ενεργεια επαναλαμβανεται.......

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ξερω τι βυσμα εχει ο Λουκα τονυ...εε....βυντρα.....

η κινηση του εμενα μου αρεσε παντως χωρις πλακα....ειναι σαν να λεει, χειροκροτηστε ρε στην ασχημη ενεργεια, οχι γιουχα, κακο κανετε καλο οχι....

βεβαια οταν αυτη η ασχημη ενεργεια επαναλαμβανεται.......
    Εσυ ετσι το ειδες;

Εγω το ειδα ως χλευασμο προς τον κοσμο...και να πεις οτι ηταν αδικαιολογητες και υπερβολικες οι αντιδρασεις τους...ενα δικιο το εχουν δεν μπορεις να πεις..

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εσυ ετσι το ειδες;

Εγω το ειδα ως χλευασμο προς τον κοσμο...και να πεις οτι ηταν αδικαιολογητες και υπερβολικες οι αντιδρασεις τους...ενα δικιο το εχουν δεν μπορεις να πεις..
    οχι ρε το ιδιο λεμε...
    ειπα...οταν το κακο εχει παραγινει τοτε ειναι δικαιολογημενες οι γιουχες ( οπως τωρα)

απλα λεω οτι μου αρεσε σαν κινηση ρε παιδι μου,

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    για να μη πω αχαριστοι...απο το 10' ο αρχηγος σας (το αλανι ντε) ζητησε τη δευτερη κιτρινη.

@ολους τι εγινε ρε...?δεν ειχε χτες παραγκα-γκαγκατσιαδα ??????????
    μην γινεσαι φαιδρος....εκτος απο σκατογαυρος που εισαι.....δεν ειπαμε ποτε οτι χασαμε λογω διατησιας....η πρωτη κιτρινη δεν δινεται....θα σου θυμησω οτι ελεγες οτι την εδωσε επειδη ηταν τελευταιος παιχτης....

υ.γ. τα δωρακια κομμενα...απο εδω και περα μονο ΠΟΥΤΣΑ.....οσπου να μου σπασεις κανα ταβλι στο κεφαλι....αλλα θα στον ΚΑΡΦΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Ρε 'σεις οι αποπάνω δε με λέτε και εμένα με ένα πμ τι βύσμα έχει ο Βύντρα .............. ειλικρινά τωρα δεν κάνω πλάκα ......... δε γνωρίζω τι παίζει ............

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    .....οσπου να μου σπασεις κανα ταβλι στο κεφαλι....
    Παίζει η μαυρομαλλούσα καλλονή τάβλι ;;;;;;;;

Α .............. δεν με το είχε πει να την περιποιηθώ καταλλήλως !!!

Εχουν πολυ μεγαλο δικιο οσοι βριζουν το Βυντρα!!!!

οχι γιατι ειναι αμπαλλος!!!!
    υπαρχουν πολλοι αμπαλλοι που ομως ειναι συμπαθεις στην κερκιδα.........οπως ο Γεωργεας!!!
    παλαιοτερα ο Καλιτζακης!!!!

Ειναι αντιπαθεις γιατι ενω ειναι αμπαλλος επιμενει να κανει το κατι παραπανω!!!!!
    εχει μανια να βγαζει μπαλλια 40 μετρων ενω με δυσκολια δινει μια πασα στα 5 μετρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ????? Ο ΜΠΕΚΑΜΠ???????

Πολυ συχνα ειναι αφηρημενος και ξεχνιεται στο οφσαιντ καλυπτοντας τους αντιπαλους!!!!!
    κανει επιπολαια λαθη και καιει την ομαδα!!!!!!!!

............ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΚΟ!!!!!!!!!

........................................
    ........................................................
    .....................................................................

και κατι αλλο που για αυτο ειμαι σιγουρος και το διαπιστωνω απο μονος μου!1!!!!!
    απο παντα βλεπω τον αγωνα στην τηλεοραση αλλα ακουω τη μεταδοση απ το ραδιο

οι δημοσιογραφοι με πρωτο και καλυτερο το Χρηστο Κοντο δινουν τρελη αβαντα στο Βυντρα!!!!!!

Πολυ συχνα ακους τον Κοντο (ραδιοσχολιαστη) να λεει............ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΠΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ!!!!
    στην πραγματικοτητα ομως βλεπεις το Βυντρα να ριχνει μπαλλια 40 μετρων στου διαολου τη μανα..........και ο Σαλπιγγιδης να τρεχει στην αλλη ακρη του γηπεδου να μαζεψε τα αμαζευτα!!!

στη ραδιοφωνικη μεταδωση ο Κοντος καθε φορα που ο Βυντρα παιρνει τη μπαλλα, μιλαει λες και ο Βυντρα εκανε κατι το εκπληκτικο!!!
    Το ιδιο και ο Γκοτζος (αυτος που εχει το Derby)
    Σταζει παντα μελι για το Βυντρα!!!!!!!

σημερα εγω δεν βρηκα καποιο αρθρο δημοσιογραφου να αναφερει το ειρωνικο χεροκροτημα και τη γιουχα στο Βυντρα!!!!
    ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!!!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

και κατι αλλο που για αυτο ειμαι σιγουρος και το διαπιστωνω απο μονος μου!1!!!!!
    απο παντα βλεπω τον αγωνα στην τηλεοραση αλλα ακουω τη μεταδοση απ το ραδιο

οι δημοσιογραφοι με πρωτο και καλυτερο το Χρηστο Κοντο δινουν τρελη αβαντα στο Βυντρα!!!!!!

Πολυ συχνα ακους τον Κοντο (ραδιοσχολιαστη) να λεει............ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΠΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ!!!!
    στην πραγματικοτητα ομως βλεπεις το Βυντρα να ριχνει μπαλλια 40 μετρων στου διαολου τη μανα..........και ο Σαλπιγγιδης να τρεχει στην αλλη ακρη του γηπεδου να μαζεψε τα αμαζευτα!!!

στη ραδιοφωνικη μεταδωση ο Κοντος καθε φορα που ο Βυντρα παιρνει τη μπαλλα, μιλαει λες και ο Βυντρα εκανε κατι το εκπληκτικο!!!
    Το ιδιο και ο Γκοτζος (αυτος που εχει το Derby)
    Σταζει παντα μελι για το Βυντρα!!!!!!!

σημερα εγω δεν βρηκα καποιο αρθρο δημοσιογραφου να αναφερει το ειρωνικο χεροκροτημα και τη γιουχα στο Βυντρα!!!!
    ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!!!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!!
    μην λετε οτι να ναι για τα βυσματα και τον λογο που παιζει....

οσο για τα κοπλιμεντα, αυτα ειναι γραμμες κατευθυνσης απο την διοικηση....οπως γινοταν και με καραγκουνη

οσο για τα κοπλιμεντα, αυτα ειναι γραμμες κατευθυνσης απο την διοικηση....οπως γινοταν και με καραγκουνη
    ΟΚ!

Διαγραφω το 1 σκελος γιατι δεν δηλωνω 100% σιγουρος μιας και απλα το ακουσα.....

το σκελος της δημοσιογραφις ομως μενει!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!

Αν η διοικηση θελει να δωσει γραμμη...........θα μπορουσε να το κανει με ποιο............ επικοινωνικακο παικτη απ το Βυντρα!

Πες μου με πμ ................ λέμε !!!
    Στο σκοτάδι θα μείνω ;;;

ρε μην ειστε περιεργοι :rotflmao:

το παιδι παιζει γιατι εχει φοβερο δεξι, αψογη πασα, σεντρα διαβητη, κεφαλια μοιρογνωμονιο, οξυδερκεια, αντιληψη και εφευρετικοτητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Να πω και εγω δυο - τρια πραγματα σαν ουδετερος - ανεξαρτητος;

Πρωτα απ΄ολα εναν πολυ καλο παικτη (κατα την γνωμη μου ο καλυτερος του ελλ. πρωταθληματος) ειχαν στον γαυρο, σαν τα μουτρα τους τον κανανε και αυτον....ο λογος για τον Γκαλετι που δεν τιμα σε καμια περιπτωση τον εαυτο του και το ποδοσφαιρικο του επιπεδο οταν διαμαρτυρεται και εκβιαζει τα φαουλ...

Ντιογκο; τι Βραζιλια ρε; Απο την Καλυμνο ειναι ο τυπος....μεγας βουτηχτης και κολητος του Bob Σφουγγαρακη...

Αλλα εκεινος που ελαμψε, ο αστερας της βραδυας, ο μεγιστος, ο ανυπερβλητος....ηταν ο Μπελουτσι!!! και μετα λετε για τον Ζιλμπερτο....δεν σκασαμε 7,5 μυρια ομως....να τον χαιρεστε, μακαρι να ριζωσει στην ομαδα σας και να του κανετε και αναπροσαρμογη στο συμβολαιο του....

Για τον ΠΑΟ...καλος στο α' απιστευτα βαρετος και ανουσιος στο β΄....

Ο Ρουκαβινα ειναι κορυφαιος παικτης και μακαρα να ξεπερασει τον τραυματισμο ωστε να παιζει ΒΑΣΙΚΟΣ στην ενδεκαδα.

καλά μιλάμε κορυφαίος...τι μητσικώστας και μαλακίες....χαραμίζεσαι...

συγκρίνεις....Μπελούτσι με Σίλβα σε απόδοση ...πρώτο ανέκδοτο...ναι δώσατε 11εκ

και πονάει ο Ντιόγο ε?να δεις όταν σας τον ακουμπήσει...
    και κλείνεις θεαματικά με τον Ρουκάβινα ..απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ....χαραμίζεσαι στο ξαναλέω

υ.γ και μετα αναρωτιέστε γιατι παίζει ο Βύντρα και γιατι τον σιγονάρουν οι δημοσιογράφοι....ΓΙΑΤΙ έχει βύσμα ρε.............τους ίδιους τους οπαδούς...τα προβατα....εδω δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε παίκτες ο Βύντρα θα κωλώσει...
    ο Σίλβα καλά???ο Ροντρίγκο???ο Μελίσσης???ο Λάζαρος???ΜΟΥΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ όταν σας τα έλεγα το καλοκαίρι....ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα