Κι αν δεν τίθεται,το τίθω και το παρατίθω εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Στον κορεατη χτυπησε στα πλευρα οταν τεντωσε τα χερια του ψηλα.....
Δεν τιθετε θεμα συγκρισης στο παραδειγμα σου ......
![]()
Κωστή,γι' άλλη μια φορά.Η μπάλα στο χέρι δεν είναι τίποτα.Το χέρι στη μπάλα είναι πέναλτυ.Κι αυτό το ΚΡΙΝΕΙ ο διαιτητής.Έτσι λέει ο κανονισμός.
αν τώρα ο κάθε Παπατζόγλου-Απατεώνογλου θέλει ντε και καλά να δείξει να πει στο διαιτητή."Κοίτα,δεν θέλω να παίξω με τα χέρια",
με γεια του και χαρά του.Έτσι έχει μάθει στο παπατζήδικο πρωτάθλημα που παίζει,έτσι κάνει.Αυτός πάει για μοντέλο,νταξ.:rotflmao: :rotflmao: Είναι ντροπή πάντως εμφανίσεις σαν κι αυτή.Για την ομάδα μιλάω.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κατα τα αλλα.... + Τους παραπανω που ειπατε ξεχασατε τον αεροβολημενο......
Καποιος πρπει να βαλει αυτον τον ανθρωπο ( αν θελει να λεγετε τερματοφυλακας ) να μαθει θεωρια & πραξη για τους επομενους 2 μηνες τι σημαινει εξοδος και πως αντιδραμε σε αυτην...
Φουλ ευθυνη στο πρωτο γκολ και υπαιτιοτερος με διαφορα απο τους αμυντικους για την επιτευξη του.....
Να τον ξαναπροτιμησουμε..... :hypnotize
![]()
Έβλεπα τα αμερικανάκια σήμερα,που το 94 φωνάζανε "γκολ" στίς εξέδρες όταν οι ομάδες περνάγαν τη σέντρα,
πόσο μεθοδικά δούλεψαν.Τεράστια πρόοδο έχουν κάνει κσι στο επόμενο μουντιάλ τούς βλέπω πρωταγωνιστές.
Όταν,ας πούμε,εδώ θεωρούμε τον Σαλπιγγίδη γρήγορο και δυνατό και ο τελευταίος παίχτης τής Κορέας τού ρίχνει 10 μέτρα στα 50,γάμα τα.
Για να μην πω για κείνο το μουλάρι τον αμερικανό που έπαιρνε παραμάζωμα όλη την αγγλική άμυνα μόνος του.
Κι εδώ στην Ελλάδα θεωρούμε ότι "ξέρει μπάλα" ο Μέσι,ο Κακά,ο Ροναλντίνιο κι οι υπόλοιποι επειδή κάνουν ΚΑΙ θεαματικά πράγματα.
Για να μη μιλήσω για κάτι σαπάκια τύπου Λέτο,Ζαϊρί και σία,που οι δημοσιογράφοι και το ξερό μας το κεφάλι μάς λένε πως είναι παιχταράδες.
Οι οπαδοί τής ομάδας μου τής ΑΕΚ,αισθάνονται περήφανοι που γύρισαν Δέλλας και Λυμερόπουλος άραγε;Έλεος!!![]()