Σελίδα 185 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 85135175180181182183184185186187188189190195 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.761 έως 2.775 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    E βέβαια...αφού το στύνεις Piaggio και scooter Aprilia 125cc.. σχεδόν πάντα κερδίζεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    E βέβαια...αφού το στύνεις Piaggio και scooter Aprilia 125cc.. σχεδόν πάντα κερδίζεις.

ολο λαλακιες πετας...

και σε ειχα για πιο σοβαρο ατομο

Tι?

Ούτε τα Piaggio τα έχεις? Μην ανησυχείς, θα πάρω ένα με κλειστό moter, θα του φορτώσω τούβλα επάνω και θα το δώσω στο ξαδερφάκι μου να σε κοντράρει.Να έχεις και εσύ να παίζεις...

Tι?

Ούτε τα Piaggio τα έχεις? Μην ανησυχείς, θα πάρω ένα με κλειστό moter, θα του φορτώσω τούβλα επάνω και θα το δώσω στο ξαδερφάκι μου να σε κοντράρει.Να έχεις και εσύ να παίζεις...

οκ ρε χαρλεα... μας εγινες και γρηγορος τωρα παο πασο αφου με περνανε και τα σκουτερ εμενα

Παλαιό μέλος

Ναι είμαι σίγουρος ότι όλα τα BMW έτσι είναι.

Εγώ ξέρω τυπά με 1100xx με τα ίδια προβλήματα και μην σου πω και χειρότερα.

GTP αμαξια και μηχανακια βγαζει ι bmw τι περιμενεις... και ακριβα και για το πεο...

JAPAN RE παρτε το χαμπαρι

Παλαιό μέλος
    Βλαβες ολα βγαζουν (σχεδον ολα ) για την αντιμετωπιση το εβαλα!!!

αμα ειναι να αλλαζεις κινητηρα καθε 6μηνο ολες οι μηχανες καλες ειναι!!!

Δεν μπορείς να αρνηθείς πως αυτό το περιστατικό ήτανε μοναδικό.

Τέτοια προβλήματα δεν είναι καθημερινότητα όποιου ΔΕΝ είναι τζαπάν.
    Αλλιώς αν όλα ήτανε έτσι, οι μισοί Ευρωπαίοι θα είχανε ξεκληριστεί τώρα.

Μην αρχίζετε να πιάνεστε τώρα απο μία περίπτωση. Τα BMW δεν είναι ελαττωματικά. Ιδίως ο 1200 boxer είναι σκυλί.

Τα μικρά BMW είναι όντως ακριβά. Φίλος μου πήρε 320 μεταχειρισμένη με 40 χιλιάρικα και λίγα χιλιόμετρα.WTF?40 Fucking χιλιάρικα ευρώ?

Ότι φέρει το έμβλημα Μ όμως επάνω του, αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
    Να δεις η 3.200 πως μοίραζε απλόχερα το ψώλιασμα σε Impreza, EVO, Fort Mustang V8, ακόμα και Corvette ZO6. Άμα μπεις μέσα σε Μ3...θα τα ξεχάσεις όλα περί Ευρώπης. Και δεν εννοώ το Μ3 Look του Κυριάκου απο το Burn Out με τα subwoofers και το Zapatinas Racing στο παρμπρίζ...Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καυλερό θα είναι και το καινούριο 4λιτρο V8. 400 αλογάκια...ότι πρέπει...

Οι Γιάπωνες...ας μας κλάσουνε τα αρχίδια εμάς των Ευρωπαίων. Ας βγάλουνε 5 λίτρα 512 άλογα στις 7 χιλιάδες στροφές (πόσες είναι ναούμ...) και μετά ας μιλήσουνε. Για την ώρα ας περιοριστούνε στις υπερτουρμπισμένες τους πλαστικούρες και τα --->βήτα<---- αυτοκίνητα τους.

Και πάλι αναρωτιέμαι...ρε παιδιά...Ευρωπαίοι δεν ήμαστε? Γιατί τέτοιο μίσος για την ράτσα μας?

Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και ανοίξτε το μυαλό σας.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Honda Vs BMW

:a31:

:a24:

:a04:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ..............
    Να μιλάει για ανοικτά μυαλά κάποιος που καβαλάει την επιτομή της τεχνολογίας που ονομάζεται Harley Davidson είναι μάλλον άτοπο !!!!!!!!!

Και τι ακριβώς έκανε η 3200 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ;;;;;;;;;;;;

Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ;;;;;;;;;;;;

Παλαιό μέλος

Μην αρχίζετε να πιάνεστε τώρα απο μία περίπτωση. Τα BMW δεν είναι ελαττωματικά. Ιδίως ο 1200 boxer είναι σκυλί.
    Ηταν μεμονομενο περιστατικο οπως αυτα με τα βιντεο της ΕΛΑΣ!!!!

Εγω απλα λεω οτι κ ορισμενα Japan χαλανε αλλα η αντιμετωπιση απ την αντιποσωπεια δεν συγκρινεται...

Σημείωση...όταν λέω 3200...εννοώ 3.200cc 340 άλογα. Δεν εννοώ την 320. Για όνομα του θεού.

Τα μικρά BMW είναι όντως ακριβά. Φίλος μου πήρε 320 μεταχειρισμένη με 40 χιλιάρικα και λίγα χιλιόμετρα.WTF?40 Fucking χιλιάρικα ευρώ?

Ότι φέρει το έμβλημα Μ όμως επάνω του, αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
    Να δεις η 3.200 πως μοίραζε απλόχερα το ψώλιασμα σε Impreza, EVO, Fort Mustang V8, ακόμα και Corvette ZO6. Άμα μπεις μέσα σε Μ3...θα τα ξεχάσεις όλα περί Ευρώπης. Και δεν εννοώ το Μ3 Look του Κυριάκου απο το Burn Out με τα subwoofers και το Zapatinas Racing στο παρμπρίζ...Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καυλερό θα είναι και το καινούριο 4λιτρο V8. 400 αλογάκια...ότι πρέπει...

Οι Γιάπωνες...ας μας κλάσουνε τα αρχίδια εμάς των Ευρωπαίων. Ας βγάλουνε 5 λίτρα 512 άλογα στις 7 χιλιάδες στροφές (πόσες είναι ναούμ...) και μετά ας μιλήσουνε. Για την ώρα ας περιοριστούνε στις υπερτουρμπισμένες τους πλαστικούρες και τα --->βήτα<---- αυτοκίνητα τους.

Και πάλι αναρωτιέμαι...ρε παιδιά...Ευρωπαίοι δεν ήμαστε? Γιατί τέτοιο μίσος για την ράτσα μας?

τι 3.20 3.30 μ3 εμενα ολα ιδια μου φενονται μονο προφυλακτιρες αλλαζουν το ιδιο καλουπι εχουνε ολα τα bmw σχεδον.....

α και οτι ψωλιαζει EVO μι το πεις πουθενα παραεξω αυτο θα σε κοροιδεουν

καλο το μ3 για μπαντες... αλλα σιγα μη δωσω 100.000 για να κανω μπαντες μονο... περνω καλυτερα ενα Opel manda και μου βγαινει και τζαμπα

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της kles

1)Δεν νομίζω οτι είναι μίσος, άσχετα αν εκφράζεται λίγο έντονα.
    Απλώς σύγκριση.Και λίγο παιχνιδάκι και πλακίτσα.

2)Νομίζεις οτι το μάρκετινγκ έχει ράτσες-συναισθηματισμούς ?
    Εσύ μπορεί να τους αισθάνεσαι ράτσα σου.Αυτοί όχι, είδικά όταν σου πουλάνε κάτι.
    Δεν βλέπεις την αγάπη που μας έχουν ?
    Με τις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο, σκίστηκαν να υποστηρίξουν τα σύνορά μας, που
    σημειωτέον είναι και δικά τους σύνορα, κλπ κλπ.
    Νομίζω ??

Κι απ'την άλλη, για δίαβασε εκεί κάπου που ο Ιάπωνας της ΧΟΝΤΑ ζήτησε και συγνώμη για την ταλαιπωρία, σε ένα τρανσάλπ.

Όχι οτι είμαι κατά των ευρωπαικών αλλά δεν θα πάρω μηχανή-αυτοκίνητο απλά για να τους υποστηρίξω

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε