Σελίδα 185 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 85135175180181182183184185186187188189190195235 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.761 έως 2.775 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Εδώ ταιριάζει το άσμα ..........

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί
    εγώ εδώ και 'συ εκεί !!!

Πάρτε διαρκείας του θρύλου ............ για ατμόσφαιρα !!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εκτός από την ατμόσφαιρα υπάρχουν πολοί άλλοι λόγοι, τουλάχιστον 12

γιατι σε τι διαφωνεις, δεν θα παίξουμε με Μιλαν όταν περάσουμε ή μήπως δεν είναι καλή ομάδα η Μίλαν (καλά εργοτέλης σίγουρα δεν είναι που είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο αλλά έχει καλή ομαδουλα γενικά )

ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ και εκτίθεσε !!!
    προσέχω μια χαρά, το έχω πει ξανά είχε πει μαλακίες ο λεμονής τότε για το χορτάρι για να δικαιολογίσει τα αδικαιολόγητα και αυτό τι σημαίνει, ότι το υοθετούμε όλοι οι γαύροι και συμφωνούμε μαζί του??? το ξαναλέω λοιπόν αυτά είναι χαζομάρες όπως χαζομάρες είναι όταν είσαι πίσω με 12 βαθμούς από τον πρώτο και κατηγορείς την διαιτησία γιαυτό!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    προσέχω μια χαρά, το έχω πει ξανά είχε πει μαλακίες ο λεμονής τότε για το χορτάρι για να δικαιολογίσει τα αδικαιολόγητα και αυτό τι σημαίνει, ότι το υοθετούμε όλοι οι γαύροι και συμφωνούμε μαζί του??? το ξαναλέω λοιπόν αυτά είναι χαζομάρες όπως χαζομάρες είναι όταν είσαι πίσω με 12 βαθμούς από τον πρώτο και κατηγορείς την διαιτησία γιαυτό!!!!!!

αχουυυυ μωρε πηρε το σοβαρο του τωρα...
    τι γλυκουλι.

ρε αι γαμ@@@@@ και εσυ και ο πειραιας σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αχουυυυ μωρε πηρε το σοβαρο του τωρα...
    τι γλυκουλι.

ρε αι γαμ@@@@@ και εσυ και ο πειραιας σου
    τι μλκ είσαι

δεν θα τον πάρω τελικά γιατί έχω διαρκείας και βλέπω μέχρι τον τελικό του ουέφα να πηγαίνω γήπεδο

MOYAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXA
    XXAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    XXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXXAXAXA
    XAXAXAXAXXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXA
    XAXAXXAXAXAXAXA
    XAXAXXAXAXAXA
    XXAAXXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXA
    XAXXAXAXAXAXAXAXA
    XXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXXAXAXA
    XAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAX
    XAXAXAXAXA
    XAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAX
    XAXAXA
    XA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAX
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
    XAXAXAXAXAXAX
    XAXAXAXAXA
    XAXAXA
    XA
    X
    A

τι γελάς ρε πόρδων, απληξ, βρωμιξ, τρέλαξ και τρισαθληξ όπως λέει και ο ζουράρις!!!!!!!!!!

τι γελάς ρε πόρδων, απληξ, βρωμιξ, τρέλαξ και τρισαθληξ όπως λέει και ο ζουράρις!!!!!!!!!!
    γιατι λετε τις ιδιες μαλακιες....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    γιατι λετε τις ιδιες μαλακιες....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλά καλά θα τα πούμε τη δευτέρα εμείς, αφού πρώτα σας φερμάρουμε την κυριακή και πάει η διαφορά μας στους -203 βαθμούς μέχρι τότε σε αφήνω να γελάς!!!!!

καλά καλά θα τα πούμε τη δευτέρα εμείς, αφού πρώτα σας φερμάρουμε την κυριακή και πάει η διαφορά μας στους -203 βαθμούς μέχρι τότε σε αφήνω να γελάς!!!!!
    δεν το εχεις πιασει το νοημα Βασιλακι....ριξουμε 10 φαμε 20 εμενα στα @@ μου....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα τελικο uefa τον εχετε standard λεμε....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    εκτός από την ατμόσφαιρα υπάρχουν πολοί άλλοι λόγοι, τουλάχιστον 12

γιατι σε τι διαφωνεις, δεν θα παίξουμε με Μιλαν όταν περάσουμε ή μήπως δεν είναι καλή ομάδα η Μίλαν (καλά εργοτέλης σίγουρα δεν είναι που είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο αλλά έχει καλή ομαδουλα γενικά )
    Ναι ............... ΟΥΖΟ 12 !!!

.......... αυτό το "όταν περάσουμε" ......... δεν το κάνεις καλύτερα για να μην εκτεθείς, "ΑΝ" ;;;

Όσο για τα άλλα περί Μίλαν και Εργοτέλη ............. πάλι εκτίθεσαι, αν θυμηθείς τις συγκρίσεις που κάνατε και λέγατε ότι η Ανόρθωση είναι καλύτερη ομάδα από την Ιντερ και τη Βερντερ !!!
    ΕΜΕΙΣ αποδεχόμαστε ΚΑΙ την ΝΙΚΗ και την ΗΤΤΑ ............ αλλιώς δεν υπάρχει νόημα στο παιχνίδι !!!
    Δεν είμαστε γαύροι .........
    Και τέτοιες Φίφες ΔΕΝ λέμε ..............

Ναι ............... ΟΥΖΟ 12 !!!

.......... αυτό το "όταν περάσουμε" ......... δεν το κάνεις καλύτερα για να μην εκτεθείς, "ΑΝ" ;;;

Όσο για τα άλλα περί Μίλαν και Εργοτέλη ............. πάλι εκτίθεσαι, αν θυμηθείς τις συγκρίσεις που κάνατε και λέγατε ότι η Ανόρθωση είναι καλύτερη ομάδα από την Ιντερ και τη Βερντερ !!!
    ΕΜΕΙΣ αποδεχόμαστε ΚΑΙ την ΝΙΚΗ και την ΗΤΤΑ ............ αλλιώς δεν υπάρχει νόημα στο παιχνίδι !!!
    Δεν είμαστε γαύροι .........
    Και τέτοιες Φίφες ΔΕΝ λέμε ..............
    ποιος είπε ότι η ανορθωση είναι καλύτερη από την Ιντερ ή την Βερντερ????? είναι δυνατόν???
    (κοίταξε φαντάζομαι έχεις διαβάσει κάποιες φορές από αυτές που γράφω, μη μου λες πράγματα που γράφουν κάποιοι και όχι εγώ γιατί εγώ τέτοιες χαζομάρες δεν έχω γράψει)

και εμείς την αποδεχόμαστε μια χαρά όσο για το άλλο άσε να είμαι λίγο προκλητικός επίτηδες ότι θα περάσουμε σίγουρα ώστε αν στραβώσει να έχεις να με δουλεύεις και εσύ σε κάτι, πλακίτσα να γίνεται βασικά αλλιώς τι νόημα εχει η μπαλίτσα!!!!!

βασικά δεν ξέρω αν πίνετε ούζο 12 εσείς οι βάζελοι αλλά ότι ΤΟΝ ΠΙΝΕΤΕ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα το ξέρω μετα βεβαιώτητος!!!!!!! εις υγείαν παίδες πάντα τέτοια

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αλλα τελικο uefa τον εχετε standard λεμε....
    καλά μωρε π@π@ρ@ λέμε και καμοιά μ@λ@κία να περάσει η ώρα λες να το πιστεύω?

12 χρονια πρωταθλητης ..............αλλα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν υπαρχει ουτε μια παγκοσμια η πανευρωπαικη καταταξη που να δινει τον ΟΣΦΠ πανω απ τον ΠΑΟ!!!

http://www.sport-fm.gr/article/162126

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ποιος είπε ότι η ανορθωση είναι καλύτερη από την Ιντερ ή την Βερντερ????? είναι δυνατόν???
    (κοίταξε φαντάζομαι έχεις διαβάσει κάποιες φορές από αυτές που γράφω, μη μου λες πράγματα που γράφουν κάποιοι και όχι εγώ γιατί εγώ τέτοιες χαζομάρες δεν έχω γράψει)
    Οχι ΔΕΝ τα είπες εσύ αλλά τα είπαν άλλοι οπαδοί του γαύρου ..........

Οχι μόνο ένας .........

και εμείς την αποδεχόμαστε μια χαρά όσο για το άλλο άσε να είμαι λίγο προκλητικός επίτηδες ότι θα περάσουμε σίγουρα ώστε αν στραβώσει να έχεις να με δουλεύεις και εσύ σε κάτι, πλακίτσα να γίνεται βασικά αλλιώς τι νόημα εχει η μπαλίτσα!!!!!
    Εννοείται ........

βασικά δεν ξέρω αν πίνετε ούζο 12 εσείς οι βάζελοι αλλά ότι ΤΟΝ ΠΙΝΕΤΕ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα το ξέρω μετα βεβαιώτητος!!!!!!! εις υγείαν παίδες πάντα τέτοια
    Το ΟΥΖΟ 12 σας το σερβίρουν στο Καραϊτάβλι και νομίζετε ότι γίνατε υπερομάδα ............

Αλλά για να σας ξενερώσω θα θυμηθώ κάτι από τα παλιά ............

ΧΕΡΕΝΦΕΕΝ !!! Σας είχε φτιάξει ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ............ ΜΑ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ............. ΜΕΓΚΛΑ !!!
    :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ατμόσφαιρα ήλθε και το σεξξξξξξξξξξξ ............................

Οχι ΔΕΝ τα είπες εσύ αλλά τα είπαν άλλοι οπαδοί του γαύρου ..........

Οχι μόνο ένας .........

Εννοείται ........

Το ΟΥΖΟ 12 σας το σερβίρουν στο Καραϊτάβλι και νομίζετε ότι γίνατε υπερομάδα ............

Αλλά για να σας ξενερώσω θα θυμηθώ κάτι από τα παλιά ............

ΧΕΡΕΝΦΕΕΝ !!! Σας είχε φτιάξει ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ............ ΜΑ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ............. ΜΕΓΚΛΑ !!!
    Μετά την ατμόσφαιρα ήλθε και το σεξξξξξξξξξξξ ............................
    ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι γράφει δεν μπορεί να φορτώνεις σε μένα αν γράψει κάποιος Ολυμπιακός το ο,τιδήπωτε αλίμονο να έχουμε όλοι το ίδιο σκεπτικό

βρε και η Χερενφεν μας έχει ψ@λιάσει και πολλές ακόμα δεν το αρνούμαι και ούτε υπερομάδα έχουμε ίσα ίσα που τελευταία χάνουμε και ένα σκασμό ευκαιρίες και δεν έχουμε και μεγάλο βάθος στο πάγκο και γενικά έχουμε προβλήματα δεν το αρνούμαι, αλλά η διαφορά μας παραμένει 12 βαθμούς ακόμα και έτσι και συμπληρώνω:

ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΣΤΟΥΣ -12 ME AKOYTE EKEI KAΤΩ???????????????

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε