Σελίδα 185 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 85135175180181182183184185186187188189190195235 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.761 έως 2.775 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ρε καλγιώργη δε λέει κράξιμο στα χανούμια τώρα ρε.

και δε με λες ρε βαζελε,πάλι με 10 παίκτες ο αντίπαλος σου???
    θα αφήσετε και κάνα παιχνίδι να τελειώσει με 22?

Μάγε,το αγωνιστικό χάλι προηγείται του διοικητικού.Το λέω μόνο για να μην γινει αυτό η νέα δικαιολογία.

το γεγονός ότι,πλέον,είστε στο έλεος του κάθε ανύπαρκτου παραγοντίσκου,δεν αφήνει περιθώρια για κράξιμο όμως.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ρε καλγιώργη δε λέει κράξιμο στα χανούμια τώρα ρε.

και δε με λες ρε βαζελε,πάλι με 10 παίκτες ο αντίπαλος σου???
    θα αφήσετε και κάνα παιχνίδι να τελειώσει με 22?

.
    α) τι να κανω ρε....μου τα ειχαν πρηξει με την προπονηταρα που ζηλευαμε...το ροστερ που ολοι θα το θελαμε...την αεκαρα που θα γινει πρωταθλητρια και αλλες τετοιες παπαριες

β) καθαρη ανατροπη και καθαρη αποβολη. εχεις να πεις κατι?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    γιατί μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον , ο οποίος έχει λαμβάνειν 5-6 μήνες χρήματα και δεν αποδίδει στην εργασία του;

Λίγο λογική ρε φίλε...

Εκτός αυτού, εδώ βλέπω οτι απο Δευτέρα με τους νέους θα είμαστε έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Γιατί ο Κοζώνης απο όσο φαίνεται χαιρετάει κανονικότατα και τους έχει ξεβρακώσει κιόλας.

Τους μέτοχους, εννοώ...

ε ρε γλέντια απο Δευτέρα...Πρωτοδικείο και οτι δεν γλυτώσαμε το 2004 , θα γίνει τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    γιατί μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον , ο οποίος έχει λαμβάνειν 5-6 μήνες χρήματα και δεν αποδίδει στην εργασία του;

Λίγο λογική ρε φίλε...

Εκτός αυτού, εδώ βλέπω οτι απο Δευτέρα με τους νέους θα είμαστε έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Γιατί ο Κοζώνης απο όσο φαίνεται χαιρετάει κανονικότατα και τους έχει ξεβρακώσει κιόλας.

Τους μέτοχους, εννοώ...

ε ρε γλέντια απο Δευτέρα...Πρωτοδικείο και οτι δεν γλυτώσαμε το 2004 , θα γίνει τώρα.

Gandalf
    ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΕ.....δεν κατεβαινεις...
    δνε μπορει να παιζει κανεις με την ιστορια μιας ομαδος...οποια και αν ειναι αυτη.

αν κατεβεις...ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    α) τι να κανω ρε....μου τα ειχαν πρηξει με την προπονηταρα που ζηλευαμε...το ροστερ που ολοι θα το θελαμε...την αεκαρα που θα γινει πρωταθλητρια και αλλες τετοιες παπαριες

β) καθαρη ανατροπη και καθαρη αποβολη. εχεις να πεις κατι?
    α)καλά ότι ο Μπάεβιτς είναι μακράν ο καλύτερος όλωνε των προπονητώνε το ξέρει και η κουτσή μαρία,εσύ μυρωδιά δεν ειχες πάρει τόσο καιρό?
    Ρε μπα κι είσαι απο αυτούς τους αντιμπαεβιτσικούς και απλά κάνεις το κομμάτι σου?

Η αεκάρα μια μέρα θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας ( )
    τώρα όμως δε λέει κράξιμο.κάτσε να ξανασταθούν όρθιοι και ξανα προς τη "δόξα" τραβά.

β)δε το είδα ρε,να'χαμε να λέγαμε ήταν το σχόλιο.έγιναν λέει και μανουρες με τα στρουμφ?

Λίγο λογική ρε φίλε...

Τους μέτοχους, εννοώ...

Gandalf
    βρε δεν είπε κανείς ότι είναι λάθος αυτό.
    ξαναλέω όμως ότι το αγωνιστικό χάλι προηγείται του διοικητικού.
    γιατί το καλοκαίρι και το Σεπτέμβρη,ακόμα πηγαίνατε για πρωταθλημα,βάσει των δηλώσεων σας (εδώ στάει ,κορόμηλο)

Διάβασα μόλις την ανακοίνωση του Μάστορα.
    καλά ξηγήθηκε μου φαίνεται.

α)καλά ότι ο Μπάεβιτς είναι μακράν ο καλύτερος όλωνε των προπονητώνε το ξέρει και η κουτσή μαρία,εσύ μυρωδιά δεν ειχες πάρει τόσο καιρό?
    Ρε μπα κι είσαι απο αυτούς τους αντιμπαεβιτσικούς και απλά κάνεις το κομμάτι σου?

.
    ναι ειμαι

φασαρια δεν εγινε με τους οπαδους..αλλα με αναρχικους που εσκασαν και επιτεθηκαν στην αστυνομια

ναι ειμαι
    ε μην γίνεσαι μοναχοφάης τότε καιστείλε και τίποτις να πιούμε και προς τα δώθε

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    βαγγεληηηηηηηηηηηηηηηηηη.......εχασε δυο μπαλες η παικτουρα μπλανκο σημερα ::rotflmao: :rotflmao:

μεγαλη ομαδα η αεκ ρεεεεεε.....

καλα τα λεγατε....σας ζηλευουμε....
    τον προπονηταρα σας.
    το ροστερ σας....

ρε 3 απο τον πανιωνιο ρε
    Ε νταξ,μόλις ο Μπλάνκο φτάσει τίς τρείς,σάς τον δίνουμε να κάνε παρέα με τον ηθοποιό.:rotflmao: Κι επειδή δεν έχω δει τίποτα ακόμα...

... έβαλε γκολ ο Σισέ στον Ατρόμητο; Ο Χριστός κι η Παναγιά,μικτή κόσμου τον βλέπω

Και ρε παπάρα...ποιός μίλησε για ρόστερ και παιχταράδες;Είπα ποτέ εγώ τέοτιο πράγμα;

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι άρτσε,χέρσι και νοτιάς.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Όσο για τον προπονητή,όπως και να το κάνεις ο Μπάγεβιτς είναι ο πιο πετυχημένος που έπει περάσει από την Ελλάδα και ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ. :a36:
    Αλλά θα μού πεις,μπροστά στον Τενκάτε πού να φτουρήσει. :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ε μην γίνεσαι μοναχοφάης τότε καιστείλε και τίποτις να πιούμε και προς τα δώθε
    εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ενα ροστερ που ολοι ελεγαν οτι εινα πολυ καλο, και παικτες που ηθελε ο ιδιος, τρωνε τσοντα απο τον νιονιο....

αντε για να ΜΗ βαλω και βαθμολογια τωρα....

κατσε να δεις πως το ελεγαν οι αεκτζηδες εδω.....

κανει κρυο εκει στο μειον............γαμισε τα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ε νταξ,μόλις ο Μπλάνκο φτάσει τίς τρείς,σάς τον δίνουμε να κάνε παρέα με τον ηθοποιό.:rotflmao: Κι επειδή δεν έχω δει τίποτα ακόμα...

... έβαλε γκολ ο Σισέ στον Ατρόμητο; Ο Χριστός κι η Παναγιά,μικτή κόσμου τον βλέπω

Και ρε παπάρα...ποιός μίλησε για ρόστερ και παιχταράδες;Είπα ποτέ εγώ τέοτιο πράγμα;

εβαλε και ειναι ακομα πρωτος σκορερ.....
    και δεν παιζει καλα ετσι...φανταζου να επαιζε κιολας :rotflmao: :rotflmao:

ναι ναι μεγαλη προπονηταρα ο μπαγεβιτς αχχχχαχαχαχχαχ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    γιατί το καλοκαίρι και το Σεπτέμβρη,ακόμα πηγαίνατε για πρωταθλημα,βάσει των δηλώσεων σας (εδώ στάει ,κορόμηλο)
    ;;;;;;

Δικές μου;;;;

Απο την στιγμή που είδα τα πρώτα φιλικά δήλωσα οτι είμαστε μαύρο χάλι. Αν δε βαριέσαι ρίξε μια ματιά στα τότε μηνύματα μου.

Ειδικότερα μετά την φυγή Κυργιάκου που καλά έκανε... το είχε πάρει χαμπάρι το έργο φαίνεται.

Δεν είναι λογικό να λέω οτι πάω για πρωτάθλημα με παίκτες που κοστίζουν 100-200-300.000 ευρώ απέναντι σε παίκτες που κοστίζουν τα 3πλασια απο αυτούς και πάνε για πρωτάθλημα...

Τι να λέμε τώρα;

Απο εδώ και μπρος τι γίνεται.. πάντως θαύματα έχουμε ακόμα.. Kalgeorge>... κερδίσαμε στο basket το Σάββατο..

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καλά τον χαζό παριστάνεις;....

Αφού ήταν να κατέβουν σε αποχή απο σήμερα και έπαιξαν γιατί περίμεναν το deal... αν αυτό δεν γίνει.. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.. και έχουν να πληρωθούν κάτι μήνες λέμε.

Οπότε που μυαλό για μπάλα;

Εσύ αν δούλευες κάπου και σου ανακοινώναν οτι δεν θα πληρωθείς τελικά μέσα απο ενα αντίστοιχο σενάριο όπως παραπάνω, θα είχες μυαλό για δουλειά;... μην συζητάμε μαλακίες τώρα.. και δίκιο τους δίνω και πάλι καλά που έφαγαν μόνο τόσα.. εγώ μπορεί και να μην έπαιζα απο ενα σημείο και ύστερα!

Gandalf
    Καλα ρε Μαγε πλακα κανεις και εσυ???ξερεις τι μισθο παιρνουν οι παιχτες???ο κατωτερος ειναι 4.000 το μηνα...δηλαδη τι???που???πως???εχουν προβλημα επιβιωσης???η αν δεν πληρωθουν για 2-3-4 μηνες θα τα χασουν???οτι ναναι λεμε....

ΑΠΟΧΗ ειπες???Απόχη χρειαζετε να τους τσουβαλιασουν τους περισσοτερους και να τους κρεμασουν αναποδα τα μαλακισμενα...που θελουν και λεφτα...τον ειδες τον αγωνα σιγουρα....που ειναι το παθος???που ειναι το γαμωτο???παιρνεις τοσα λεφτα και δεν ιδρωνεις την φανελα....ΝΤΡΟΠΗ....μπαλλα μπορει να μην ξερεις...αλλα ρε πουστη μου τρεχα λιγο...ουτε αυτο...ασε τα νευρακια τα μαλακισμενα...κανει πεντακαθαρο φαουλ στον Εστογιανωφ ο Αραουχο και ζηταει και τα ρεστα...και τρωει και καρτα...για να μην πω για τον ΜΑΛΑΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Μαντουκα σε ενα τακλιν που εκανε που ηταν για απευθειας ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ...τον παλιοκαραγκιοζη που ντροπιαζει το ποδοσφαιρο....

Γιωργο να πεσουμε...καλυτερα....απο το να βλεπουμε αυτες τις μαλακιες...εχουμε και τον αλλον μαλακα απο εκει τον Βατραχο...αλλαγη Αλβεζ με Λεοναρντο και τον βαζει στα χαφ...και αφηνει Γκεσεντζογλου αμυντικο αντι να τον παει στην κανονικη του θεση (ναι ναι χαφ ειναι θεωριτικα)...μετα απο τα 3 τσαφ που εκανε δεν τον επερνε να συνεχισει την μαλακια του...και εχει δωσει και εντολη στον Blanco να βγαινει στα πλαγια...και τον αχρηστευει τελειως...ναι ναι ξερω ειναι αχρηστος ετσι και αλλιως για εσενα...εγω λεω οτι τον εχουν φτυσει...θελει να την κανει ο προδοτης αλλα δεν θελει να χασει και τα λεφτακια του και κανει οτι μαλακια μπορει για να τον διωξουν και να παρει την αποζημιωση του...

ΡΕ ΟΥΣΤ....

προφανώς και όχι δικές σου δηλώσεις.
    για τους συντελεστές της ομάδας λέω,απο παίχτες μέχρι την προπονητάρα απο το Νερέτβα και τους υποτιθέμενους διοικούντες σας

;;;;;;

Δικές μου;;;;

Απο την στιγμή που είδα τα πρώτα φιλικά δήλωσα οτι είμαστε μαύρο χάλι. Αν δε βαριέσαι ρίξε μια ματιά στα τότε μηνύματα μου.

Ειδικότερα μετά την φυγή Κυργιάκου που καλά έκανε... το είχε πάρει χαμπάρι το έργο φαίνεται.

Δεν είναι λογικό να λέω οτι πάω για πρωτάθλημα με παίκτες που κοστίζουν 100-200-300.000 ευρώ απέναντι σε παίκτες που κοστίζουν τα 3πλασια απο αυτούς και πάνε για πρωτάθλημα...

Τι να λέμε τώρα;

Απο εδώ και μπρος τι γίνεται.. πάντως θαύματα έχουμε ακόμα.. Kalgeorge>... κερδίσαμε στο basket το Σάββατο..

Gandalf
    ναι ρε φιλε οντως...και σημαντικη νικη οχι βλακιες (και το εννοω)...

μονο ο μαλ@@@ ο αρης εχασε δικο του παιχνιδι

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    εβαλε και ειναι ακομα πρωτος σκορερ.....
    και δεν παιζει καλα ετσι...φανταζου να επαιζε κιολας :rotflmao: :rotflmao:
    Α μωρή παιχτούρα Σισέ,δεν έχεις αφήσει ντέρμπυ για ντέρμπυ...

Τι Εργοτέληδες,τι Ατρόμητους...μλκ διάνα κάνατε λέμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47