Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλα ο Τζορβας μπορει να φερει και αυτος μεριδιο ευθυνης για το πρωτο γκολ (το οποιο ηταν παρε βαλε κυριως λογω παντελους ασυνενοησιας της αμυνας) αλλα εσωσε επισης κανα δυο δυσκολα και δεν βλεπω να το αναφερει κανεις...θα μιλαγαμε για απολυτη συντριβη τωρα αμα ειχαμε αρπαξει καμια τεσσαρα, οποτε δεν το αφηνουμε το θεμα Τζορβας λεω εγω;
Αν παρ ολα αυτα εχετε ενστασεις πολυ ευχαριστως να μου αναφερετε ελληνα τερματοφυλακα που θα μπορουσε να παιξει αντ αυτου...ακουω προτασεις (θα πεσει πολυ γελιο...)
![]()
Πες μου εσυ παιχνιδι που εχεις δει οπου οποιοσδηποτε τερματοφυλακας δεν εσωσε γκολ να το να το ξανασυζητησουμε....
Εσωσε ενα τετατετ, επιασε και ενα μακρινο, και χεστηκε η γρια στο αλωνι......
Ο Τζορβας ο τερματοφυλακαρας ........... Λες και τον βομβαρδιζαν απο το 1 μεχρι το 90 ( για να μιλαμε και για συντριβη...)
Ο Παιχτης που πηγε σε μουντιαλ και ειπε χθες το αμιμητο.... ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ .... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...????
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ........ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ...... Μιλα για τον εαυτο σου......
Κατα τα αλλα... Τερματοφυλακα που θα μπορουσε να κανει την διαφορα αυτην την περιοδο η Ελλαδα δεν εχει.....
Μονη λυση ο Χαλκιας.... ( περιμενω τα γελια σου , να το συζητησουμε...)
Ειδικα στο χθεσινο παιχνιδη λογω σωματικης διαστασης στις εξοδους θαμπορουσε να προσφερει αρκετα...
Απο εκει και περα .... Κατι θα εσωνε και αυτος ( οπως ολοι οι τερματοφυλακες σε ολα τα παιχνιδια....)
![]()