Ή απλά βάζεις Linux, πχ KDE Neon![]()
Ή απλά βάζεις Linux, πχ KDE Neon![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Έλα βάλε μου εσύ τις εφαρμογές σε vm, δεν έχω πρόβλημα να ψωνίσω 10 φορές πάνω από όσα χρειάζομαι (τώρα είμαι στις 3 φορές περισσότερα) και όταν μπορώ να εργαστώ ανάμεσα στις εφαρμογές όπως πριν, πληρώνεσαι και συνεχίζουμε.
Πέρα από πλάκα. Εϊναι κατανοητό ότι σε κάποιες περιπτώσεις λόγω εφαρμογών, κι εφ' όσον δεν βγαίνουν και για Linux ή δεν υπάρχουν αντίστοιχες, να πρέπει να μείνεις σε windoze. Πάντως εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν και σε καθημερινό επίπεδο για το μέσο χρήστη (και όχι μόνο*) το Linux καλύπτει 100%.
Προσωπικά ως επαγγελματίας και για τη δουλειά μου προτιμώ 1000 φορές το Linux desktop, παρά τα λειψά windows που πρέπει να βάζω add-ons και εφαρμογές τρίτων για να έχω την ίδια λειτουργικότητα. Ας όψεται το Office 365 και το Teams
* Μπορώ να αναφέρω και παραδείγματα που σε επαγγελματικά περιβάλλοντα η δουλειά γίνεται 100% σε Linux οικοσύστημα (workstations και servers).
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan