Ειδα χθες στον υπνο μου οτι φαγαμε 8....
Θα τραβηξω αγωγη στον Τζιγγερ για ηθικη βλαβη και ψυχικη οδυνη.....
Θα ζητησω απο τον Γκαγκατση και τον Κοκκαλη την συμβουλη τους μιας και ειναι ειδικοι...
![]()
Ειδα χθες στον υπνο μου οτι φαγαμε 8....
Θα τραβηξω αγωγη στον Τζιγγερ για ηθικη βλαβη και ψυχικη οδυνη.....
Θα ζητησω απο τον Γκαγκατση και τον Κοκκαλη την συμβουλη τους μιας και ειναι ειδικοι...
![]()
μα μας αρεσει..........Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι εγινε εδω???
ακομα να το χωνεψετε???
πρωταθλητης ελλαδος 2007-2008 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας αρεσει η οχι !!!!!
ΤΕΛΟΣ !!!!
![]()
αλλωστε με τον προπο που γινατε παλι πρωταθλητες..........φανηκε ποσο πολεμιος ειναι ο Γκαγκατσης για τα συμφεροντα του Κοκκαλη και δικαιονομαστε ολοι εμεις που τοσα χρονια λεγαμε για το συμπλεγμα Γκαγκατση/Κοκκαλη που ελενχει το ελληνικο ποδοσφαιρο!
επισης επιβεβαιωνεται αυτο που λεμε τοσα χρονια περι κουτοχορτο μιας και ακομα και σεις ειστε περηφανοι για την φετινη κατακτηση πρωταθληματος............ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ!!!
το στιγμα οτι και να κανετε δεν φευγει!!!!
καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!!!
σας εχει παρει χαμπαρι ολη η Ευρωπη αλλωστε!!!
Αμα καταλαβεις καποια μερα τα χαλια της ομαδας σου ( μιας και μιλας για κουτοχορτα γιατι εμεις σας το φωναζουμε χρονια..)Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
μα μας αρεσει..........
αλλωστε με τον προπο που γινατε παλι πρωταθλητες..........φανηκε ποσο πολεμιος ειναι ο Γκαγκατσης για τα συμφεροντα του Κοκκαλη και δικαιονομαστε ολοι εμεις που τοσα χρονια λεγαμε για το συμπλεγμα Γκαγκατση/Κοκκαλη που ελενχει το ελληνικο ποδοσφαιρο!
επισης επιβεβαιωνεται αυτο που λεμε τοσα χρονια περι κουτοχορτο μιας
Ισως αποφασισεις και εσυ , να πας σε καποιο συλαλητηριο.....
![]()
λοιπον
πρεπει να φατε μια 4αρα απο την Αρειαναρα στον τελικο να γουσταρουμε
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εγώ τελευταία φορά που ψάχτηκα, δεν έχω κανένα στίγμα πάντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Επίσης προτιμώ χίλιες φορές να μου βγεί το όνομα παρά το μάτι...
Και τέλος τί σε κάνει να πιστεύεις ότι η Ευρώπη ασχολείται μαζί μας...
αυτο ειναι ομως κατι που το πιστευον μονο οι γαυροι (και οχι ολοι...) σας αρεσει η οχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι εγινε εδω???
ακομα να το χωνεψετε???
πρωταθλητης ελλαδος 2007-2008 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας αρεσει η οχι !!!!!
ΤΕΛΟΣ !!!!
![]()
Καλά... εγώ να κάνω μία ακόμη φορά την άλλη φωνή. Εκτός η Φιορεντίνα από τον τελικό του Ουέφα. Και εκεί βρετανική συμμετοχή. Η Ρέιντζερς στον τελικό διεκδικεί το τρόπαιο. Καλός αγώνας όσο είδα σαφής η υπεροχή της Φιορεντίνα κομματάκι φλύαρη και τελικά ανούσια όμως. Για να δούμε ποιοι θα σηκώσουν τα κατσαρόλια φέτος.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
μα την προηγουμενη Κυριακη που νομιζεις οτι ημουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αμα καταλαβεις καποια μερα τα χαλια της ομαδας σου ( μιας και μιλας για κουτοχορτα γιατι εμεις σας το φωναζουμε χρονια..)
Ισως αποφασισεις και εσυ , να πας σε καποιο συλαλητηριο.....
![]()
στο γηπεδο?
στο πεδιο του Αρεως ημουν και γω.............
τα χαλια της ομαδας μου τα ξερω.............
ξερω ομως οτι η ΑΕΚ δεν πηρε το πρωταθλημα που παναξια κερδισε στον αγωνιστηκο χωρο γιατι εδω και 11/12 χρονια ο πρωταθλητης ειναι διορισμενος οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι!
τα χαλια της δικης σου ομαδας που για μια ακομα φορα πηρε πρωταθλημα χωρις να το αξιζει......εσυ τα ξερεις????
μηπως πρεπει και συ να πας σε κανα συλλαλητηριο και να διαδηλωσεις κατα της παραμυθας που σας ποτιζει τοσα χρονια ο προεδρος σας με τα ΜΜΕ?
![]()
το 1/12 δεν ηταν διορισμενος δηλαδη?Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
εδω και 11/12 χρονια ο πρωταθλητης ειναι διορισμενος οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι!
τι εγινε τοτε? ειπε να το γυρισει στον ιδιωτικο τομεα?![]()
ειστε για γελια μιλαμε, καντε κανενα συμβουλιο οι δευτεροτριτοι ολοι να αποφασισετε, ποια ειναι πετσινα επιτελους?
τα τελευταια ολα ή κανενα? ουτε σε αυτο δεν μπορειτε να συνενοηθειτε...
:rotflmao:
δλδ η μιση ελλαδα...χμμμ μου κανει.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αυτο ειναι ομως κατι που το πιστευον μονο οι γαυροι (και οχι ολοι...) σας αρεσει η οχι...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
καλα πολυ πολεμο εχετε ριξει εσεις...πολεμο στον κοκκαλη,πολεμο στον γκαγκατση,πολεμο στον τζιγγερ,πολεμο στην επο,πολεμο στο κας....ξεκουραστητε ρε πολεμιστες και λιγο....συνεχεια αρματωμενοι εισαστε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
μα μας αρεσει..........
επισης επιβεβαιωνεται αυτο που λεμε τοσα χρονια περι κουτοχορτο μιας και ακομα και σεις ειστε περηφανοι για την φετινη κατακτηση πρωταθληματος............ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τεσσάρα η ΑΕΚ τεσσάρα και η Μπάγερν..Η δεύτερη πάντως με πείραξε.Όχι τίποτ' άλλο αλλά δούλευα και δεν είδα και το ματς γαμώτη!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]