Ωραίο εργαλείο!![]()
Ωραίο εργαλείο!![]()
Sent from me using a computer.
Ας είναι σωστή εφαρμογή με τη βίδα και ας πέφτει. Εμένα είναι σχετικά πρόσφατη αγορά οπότε δε λέω πολλά. Για τις μύτες τους που τις έχω δουλέψει αρκετά μόνο θετικά έχω να πω πάντως.
Ναι οι ελβετοί όταν σχεδιάζουν κάτι μη περιμένεις αλλαγές. Κάνουν αλλαγές δλδ αλλά πρέπει να εισαι γκουρού για να τις εντοπίσεις.
Sent from me using a computer.
Επειδή με έτρωγε να χαλασω λεφτά, βρέθηκαν μερικά ακόμη proto, θέλουν λίγη περιποίηση (σε παρόμοια κατάσταση ήταν και τα προηγούμενα) αλλά πιστεύω θα γίνουν ωραία
Επίσης βρήκα και αυτό το σετ της unior, η καστανια κολλάει λίγο αλλά πιστεύω με καθάρισμα θα είναι οκ, και πρέπει να συμπληρώσω μερικά καρυδακια που λείπουν, για 5 ευρώ που έδωσα, τέλεια είναι![]()
Μια χαρά εργαλεία είναι τα Unior.απο τις φιρματες μάρκες,είναι η πιο προσιτή και αντέχουν κάργα κατάχρηση, κάργα!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Για πάνω από δέκα χρόνια χρησιμοποιούσα το σετακι των αλενοκλειδων της μάρκας, αυτό με τη μπλέ πλαστική θήκη ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ.
Τα απέσυρα γιατί το γύρισα σε Wera.τα αλλενακια παραμένουν σαν καινούρια παρά την κατάχρηση που τους έκανα (τα κοπαναγα με σφυριά, με σωλήνες Με ότι έβρισκα).
Επίσης γερμανικά, κάβουρες, πενσοειδη, κλπ,από δύο σετ δουλεμενα επαγγελματικά από δύο διαφορετικά συνεργεία μαστόρων είκοσι χρόνια τωρα, και δεν κάνουν κιχ.
Πολύ τίμια η μάρκα, βάση της δικιάς μου εμπειρίας
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Συνυπογράφω και εγώ έχω πολύ καλή εμπειρία από εργαλεία unior.
Τίμια.
Ειδικά μια παλιά πένσα που ακόμη υπάρχει κάπου στην αποθήκη μου, σκυλί μαύρο.