Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
η Μ3 εχει ομως mp3player !!:rotflmao::rotflmao:
ΚΑΣΣΕΤΑ RULLEZZZZZZZZZZZ![]()
:rotflmao:
υπαρχει και adaptoras που το βαζεις στη κασσετα και εχεις mp3player!!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΣΣΕΤΑ RULLEZZZZZZZZZZZ![]()
υπαρχει και adaptoras που το βαζεις στη κασσετα και εχεις mp3player!!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Δεν μιλάμε για επιδόσεις εδώ πέρα. Μιλάμε γενικά.
Και να δείτε τι στενόμυαλοι είστε...ένα αυτοκίνητο βγάζει όλο και όλο η Γιαπωνία και την είδατε ότι κλέβει εκκλησία.
Και τι φτιάξιμο να ρίξεις στο Evo?
Με τουρμπισμένο κινητήρα στα 2λίτρα δεν είναι ήδη φτιαγμένο?
Α...κατάλαβα τι εννοείς... άμα του βάλεις roll cage ίσως νιώσεις ότι οδηγάς αυτοκίνητο και όχι καρυδότσουφλο.
Άμα δεν έπασχε ο κόσμος απο αδυναμία αντιλήψεως του προφανούς, ίσως να μην χρειαζότανε να έχω πατερναλιστικό χαρακτήρα κατά την τεκμηρίωση των επιχειρημάτων μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
● Μερικοί έχουν το χάρισμα να συμπιέζουν μια τεράστια ποσότητα λέξεων στην πιο ελάχιστη ποσότητα σκέψης.......Ουινστον Τσωρτσιλ.
Και η ελάχιστη αυτή ποσότητα σκέψης...σε μερικούς πέφτει βαριά.
βασικα δν ειναι μονο το εβο. εμενα προσωπικα δν μ αρεσουν τετοιες σιδερωστρες αλλα δν μπορεις να πεις οτι δν ειναι αμαξαρα γιατι γ@μαει κ δερνει. το nsx στην εποχη του για να μην πω τωρα, κατι 355 κ 993 τις ψωλι@ζε ασχημα κ δν λεω για gt2 γιατι δν παιζουν στην ιδια κατηγορια. μπορει να ειχε λιγοτερα αλογα, αλλα στημενο απ το σεννα κ με λιγοτερο βαρος απ αυτα, ηταν συνολικα muy muy rápido.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
ένα αυτοκίνητο βγάζει όλο και όλο η Γιαπωνία
+1098Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Άμα δεν έπασχε ο κόσμος απο αδυναμία αντιλήψεως του προφανούς, ίσως να μην χρειαζότανε να έχω πατερναλιστικό χαρακτήρα κατά την τεκμηρίωση των επιχειρημάτων μου.
Και η ελάχιστη αυτή ποσότητα σκέψεις...σε μερικούς πέφτει βαριά.
και καθισματα ειδικα σχεδιασμενα για vercase,gucci.etc.....![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
muy muy rapido.
Si...es la verdad...
Δεν το αρνούμαι ότι ρίχνει ψώλιασμα άπο άποψη κρατήματος.
Αλλά είναι κάτι σαν το jet ski.Είναι παιχνίδι. Καλή φάση να έχεις ένα άμα σου περισεύουνε...αλλιώς...άμα το αγοράσει κανά κορόϊδο να στο δώσει 3-4 φορές να εκτονώσεις την κ@ σου.
Ένας ορθολογικός καταναλωτής αλλά και κάποιος πού θέλει κάτι με χαρακτήρα θα προτιμήσει κάτι άλλο. Εγώ π.χ. προτιμώ τα 250 ατμοσφαιρικά άλογα του 3.2 γερμανικού κινητήρα απο τα 280 του δίλιτρου υπερκυβισμένου γιάπωνα.
Κάποιος που θέλει κάτι με χαρακτήρα θα πάρει με λιγότερα απο όσα ένα Evo, μία τετρακίνητη Alfa Romeo spider στα 260 άλογα.
Το EVO θα το πάρει αυτός που δεν ξέρει. Αυτός που ακολουθεί την μόδα. Αυτός που είδε στο Top Gear ότι έγραψε καλύτερο χρόνο απο την Elise και του πεταχτήκανε τα χύσια απο τα αυτιά. Αυτός που του περισσέυουνε.
Αλλά απο τότε που βγήκε αυτή η μαλακία το Fast and the Furious και κάθονται όλοι και γλυκοκοιτάνε το Skyline, το Supra, βγήκε και η μαλακία το RX8 και σκέφτεται ο κόσμος "ΠΟΟΟΟΟ...250 άλογα σε 1300 κυβικά..." και μετά αρχίζει να ζητωκραυγάζει "Japan...Japan...yalalalalalal" πετώντας τις παντούφλες στον αέρα απο την φανατίκλα.Skyline?Supra? Για όνομα του θεού...
Κάτι σαν τα V-Strom. Κάθονται όλοι και διαλαλούν πόσο καλά είναι, αξιοπιστία...για τον χωμάτινο χαρακτήρα τους...για το ABS (ναι...πάει σε χώματα με ABS κύριες και κύριοι...η Σουτζούκι τα κατάφερε).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Άμα δεν έπασχε ο κόσμος απο αδυναμία αντιλήψεως του προφανούς, ίσως να μην χρειαζότανε να έχω πατερναλιστικό χαρακτήρα κατά την τεκμηρίωση των επιχειρημάτων μου.
Και η ελάχιστη αυτή ποσότητα σκέψεις...σε μερικούς πέφτει βαριά.
Μη λες λίγα με πολλά λόγια, αλλά πολλά με λίγα λόγια.....
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
ρε νικκερ με το ζορι να μας ευρωπαιους πωπω τι κολλημα εχεις φαει![]()
Δε εχεις καταλαβει απλα ενα πραγμα.. εμεις δε μισουμε τα ευρωπαικα... απλα περνουμε αυτο που συμφερει τι τσεπη μας και ειναι καλο! ο ευρωπαιος για να σου δωσει ενα αντιστοιχο καλο οπως ta japan ζηταει τα 2πλασια λεφτα... ασε ρε... και τι να κανω... να χασω τα μισα λεφτα και παραπανω στι μεταπωληση ι να πληρωνω 300 και 400 ευρω για σερβις.
Ασ βγαλει i ducati i aprilia κανα μηχανακι με 13.500 με 160 αλογα τροχο ++ και να ειναι ομορφο να παω να αγορασω!! δεν εχω κολληματα με μαρκες... στα @@ μου ολες οι εταιρειες οπως αυτοι κοιτανε το σιμφερον τους ετσι το κοιταω και εγω!
το evo ειναι για αυτους που ξερουν θελεις να πεις....
το καθε μαλακισμενο πλουσιοπαιδο παει και αγοραζει τα ΣΚΑΤΟ BMW να λενε εχο bmw ειμαι μαγκας εχω αμαξαρα και δεν εχουνε ιδεα απο τπτ!
ρε νικκερ οσα v-storm πουληθηκαν.... ζητημα ειναι αν υπαρχουν τοσα ευρωπαικα σε ολη τιν Ελλαδα και βαζουμε και τα σκοοτερ μαζι τα αχρηστα ta gilera piaggio
Βάλε και τα παπιά της Honda, τα scooter της Yamaha, τα χλοοκοπτικά της Kawa, τα Atos της Hyundai και τα λοιπά Lifan, Zonchsen, Kcolen...
Όπως και να το κάνεις...
:a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Βάλε και τα παπιά της Honda, τα scooter της Yamaha, τα χλοοκοπτικά της Kawa, τα Atos της Hyundai και τα λοιπά Lifan, Zonchsen, Kcolen...
Όπως και να το κάνεις...
:a31:
αυτα ειναι για μετακινισης στη καθημερινοτητα....
μερικους δε τους ενδιαφερει τπτ ρε.... απλα να τους πηγαινει στη δουλεια να μι καιει βενζινα και να μι χαλαει μονο.... αλλος θελει να δωσει 4.000 ευρω γιατι μονο τοσα εχει να παρει ενα αμαξι πως να το κανουμε δλδ δεν ειναι ολοι πλουσιοι να περνουν με 20.000-30.000 ευρω αμαξια
καλα για το F&F θα συμφωνησω γιατι την ειδαν γνωστες πολλοι κ εχει πλακα να μιλας μαζι τους!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Si...es la verdad...
Δεν το αρνούμαι ότι ρίχνει ψώλιασμα άπο άποψη κρατήματος.
Αλλά είναι κάτι σαν το jet ski.Είναι παιχνίδι. Καλή φάση να έχεις ένα άμα σου περισεύουνε...αλλιώς...άμα το αγοράσει κανά κορόϊδο να στο δώσει 3-4 φορές να εκτονώσεις την κ@ σου.
Ένας ορθολογικός καταναλωτής αλλά και κάποιος πού θέλει κάτι με χαρακτήρα θα προτιμήσει κάτι άλλο. Εγώ π.χ. προτιμώ τα 250 ατμοσφαιρικά άλογα του 3.2 γερμανικού κινητήρα απο τα 280 του δίλιτρου υπερκυβισμένου γιάπωνα.
Κάποιος που θέλει κάτι με χαρακτήρα θα πάρει με λιγότερα απο όσα ένα Evo, μία τετρακίνητη Alfa Romeo spider στα 260 άλογα.
Το EVO θα το πάρει αυτός που δεν ξέρει. Αυτός που ακολουθεί την μόδα. Αυτός που είδε στο Top Gear ότι έγραψε καλύτερο χρόνο απο την Elise και του πεταχτήκανε τα χύσια απο τα αυτιά. Αυτός που του περισσέυουνε.
Αλλά απο τότε που βγήκε αυτή η μαλακία το Fast and the Furious και κάθονται όλοι και γλυκοκοιτάνε το Skyline, το Supra, βγήκε και η μαλακία το RX8 και σκέφτεται ο κόσμος "ΠΟΟΟΟΟ...250 άλογα σε 1300 κυβικά..." και μετά αρχίζει να ζητωκραυγάζει "Japan...Japan...yalalalalalal" πετώντας τις παντούφλες στον αέρα απο την φανατίκλα.Skyline?Supra? Για όνομα του θεού...
Κάτι σαν τα V-Strom. Κάθονται όλοι και διαλαλούν πόσο καλά είναι, αξιοπιστία...για τον χωμάτινο χαρακτήρα τους...για το ABS (ναι...πάει σε χώματα με ABS κύριες και κύριοι...η Σουτζούκι τα κατάφερε).τωρα ο καθενας ειναι διαφορετικος με διαφορετικες αναγκες κ προταιρεοτητες. αλλος παιρνει τη μηχανη η το αμαξι για την καυλα του, αλλος για μουρη, αλλος για δουλεια κλπ κλπ. κ οι αυτο-μοτοβιομηχανιες φροντιζουν ωστε να ειμαστε ολοι καλυμενοι!
απλα εγω πιστευω οτι αντι να δωσεις 19Κ για 1098 η 14Κ για αλλο 1000 μπορεις να δωσεις 8Κ να παρεις ενα οποιοδηποτε μτχ SS κ τα ρεστα ταξιδια πιστες οτι γουσταρεις. πιο καλα να πανε τα λεφτα σε πραγματα που θα ζησεις πανω στο μηχανακι οπως τα ανωθεν παρα στο ιδιο το μηχανακι, πιστευω! κ τα ιταλικα ζητανε πολλαααααα, αρα παρολο που τα γουσταρω τρελααααα δν νομιζω τουλαχιστον συντομα να παρω κανενα! δν ειναι τοσο η τιμη αγορας οσο τα κοστη συντηρησης που φοβουνται πολλοι (κ γω μεσα δλδ).
![]()
Niker στα αυτοκινητα εχεις καποια σωστα points!
Για μενα Japan στα αμαξια ειναι toyota, mazda, honda. nissan κλπ ειναι γ.τ.π.
Οπως και τα Γερμανικα opel, vw ειναι γ.τ.π.
Τα Ιταλικα ειναι 90% γ.τ.π.
Τα Αγγλικα ειναι 80% γ.τ.π.
Τα Γαλλικα κατι πανε να πουνε, την παλευουν δεν ειναι και εντελως μπου..ελα...