Σελίδα 187 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 87137177182183184185186187188189190191192 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.791 έως 2.805 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Παιδιά ΞΑΝΑΛΕΜΕ για να κατανοήτε καλύτερα .......... να διαβάζετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πόστ και όχι ΜΟΝΟ ότι σας βολεύει !!!!!!!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ......... το AGUSTA είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!!!!!!!!!!!!! Ο.Κ. μέχρι εδώ ;;;;;;;
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ !!!!!!!!!!!! ΣΩΣΤΑ ;;;;;;;;
    ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ7 !!!!!!!!!! ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΛΕΜΕ !!!!!!!!!
    ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ 22.500 Ε (το φτηνότερο της σειράς) ;;;;;;;;;;;;;;; Για ΜΕΝΑ ΟΧΙ !!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ...........
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΑΝ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΟΥΜΕ (βλέπε Yoshimura FULL ή ακόμα και TURBO και αναρτήσεις και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ) το Κ7 και μας μείνουνε και κάτι ρέστα, ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, το AGUSTA θα πάει απλά για παρκάρισμα ;;;;;;;;;;;

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ........... ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ BEST VALUE FOR YOUR MONEY !!!!!!!!!!
    AΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ AGUSTA, ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Εχει διπλασια τιμη, ιδια δυναμη αλλα και περιφερειακα και εμφανιση που απλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με του Κ7 βεβαια, ετσι?
    .

.
    .
    .

Αν επιμενεις στο θεμα τιμη δηλ...προς το παρον ας απολαυσουμε λιγο τις ακαταλληλες για ανηλικους φωτο που εβαλε ο Vassilis88....

ε καλα ενοειται οτι εχει καλυτερα περιφεριακα.. αλλα και παλι πληρωνεις ονομα..

δλδ αμα παρεις ενα Κ7 12.500 και ενα αγουστα 25.000

με 12.500 ευρω μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα στο Κ7

Αλλα και παλι αμα τα ειχα τωρα στο χερι 25.000 ευρω θα τα εδινα να το παρω

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Η αγορα μηχανης δε γινεται παντα με οικονομοτεχνικα κριτηρια...μη προσπαθεις να δικαιολογησεις ετσι την αγορα μιας οποιασδηποτε σπορ μοτο 1000 κυβικων ....

Απλα δεν υπαρχουν οικονομοτεχνικοι λογοι να αγορασεις μια μοτο 170 ιππων για να την χρησιμοποιεις στο δρομο...αλλα παρολα αυτα συνεχιζουμε να αγοραζουμε σπορ μηχανακια των 1000 κυβικων, για τα συναισθηματα που μας δημιουργει η θεα και η οδηγηση τους...και για κανενα μα κανενα λογο που μπορει να σταθει σε συμβουλιο λογιστων η οικονομολογων...μονο για το feeling...

Το value for money ειναι φραση που κολλαει οταν παμε να αγορασουμε παπι...η πλυντηριο...η ψυγειο...η οικοπεδο...εδω μιλαμε για μηχανηματα που μιλουν στη ψυχη μας (και τα 2 βεβαιως βεβαιως...) και αυτο δεν αποτιμαται σε χρημα ευκολα φιλε μου...

Η αγορα μηχανης δε γινεται παντα με οικονομοτεχνικα κριτηρια...μη προσπαθεις να δικαιολογησεις ετσι την αγορα μιας οποιασδηποτε σπορ μοτο 1000 κυβικων ....

Απλα δεν υπαρχουν οικονομοτεχνικοι λογοι να αγορασεις μια μοτο 170 ιππων για να την χρησιμοποιεις στο δρομο...αλλα παρολα αυτα συνεχιζουμε να αγοραζουμε σπορ μηχανακια των 1000 κυβικων, για τα συναισθηματα που μας δημιουργει η θεα και η οδηγηση τους...και για κανενα μα κανενα λογο που μπορει να σταθει σε συμβουλιο λογιστων η οικονομολογων...μονο για το feeling...

Το value for money ειναι φραση που κολλαει οταν παμε να αγορασουμε παπι...η πλυντηριο...η ψυγειο...η οικοπεδο...εδω μιλαμε για μηχανηματα που μιλουν στη ψυχη μας (και τα 2 βεβαιως βεβαιως...) και αυτο δεν αποτιμαται σε χρημα ευκολα φιλε μου...

μα αφου δεν εχω 25.000 ευρω ρε τι να κανω να βαλω λες υποθηκη το σπιτι μου ? :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

+ 1000 Σε αυτό που λες αλλά νομίζω ότι σε αυτά που λεω έχω 100% δίκιο !!!!!
    Τώρα αν μου περίσσευαν τα φράγκα .......... ένα SENNA το έπαιρνα .........
    Αλλά μην προσπαθούν κάποιοι να πουν ότι η μηχανή αυτή είναι ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ αγορά ή οτί είναι καλλίτερη μοτό !!!!!!!!
    Άλλο τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ και άλλο το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ !!!!!!!!!!!

Μεταξύ μας που λένε, πολλοί αγοράζουν και ΟΝΟΜΑ !!!!!!!! Αν το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ έγραφε επάνω MEGO σχεδόν κανένας δεν θα το έπαιρνε ..................... ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Απο οσο ξερω ηταν νορμαλ εντελως, ουτε γραναζια ουτε εξατμισεις...επαναλαμβανω μπορει απλα να του κατσε το γραναζωμα στη συγκεκριμενη φαση...παντως γιαπιονια οφειλετε να παραδεχθειτε οτι ο Ιταλος εβγαλε μηχανακι δυνατο και πολυ κοντα στις απολυτες τιμες ιπποδυναμης του Κ7, ανεξαρτητως τιμης.

Ναι ΟΚ,γι'αυτο το οχημα δεν εχω αποψη μιας και αδυνατω να βρω ενα διαθεσιμο για φιλικα ανοιγματα...

...και βεβαια το Agusta ειναι κατα πολυ ακρiβοτερο, αλλα το πλαισιο του τεινει να παραμεινει σε ενα κομματι για καιρο... :rotflmao:

Ναι εχεις ενα point...το μοτερ ομως δεν συμφωνει και ιδιαιτερα με το πλαισιο...:rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ: Λες να ειναι κανενα στο trackday to ΣΚ?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Παιδιά ΞΑΝΑΛΕΜΕ για να κατανοήτε καλύτερα .......... να διαβάζετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πόστ και όχι ΜΟΝΟ ότι σας βολεύει !!!!!!!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ......... το AGUSTA είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!!!!!!!!!!!!! Ο.Κ. μέχρι εδώ ;;;;;;;
    ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ 22.500 Ε (το φτηνότερο της σειράς) ;;;;;;;;;;;;;;; Για ΜΕΝΑ ΟΧΙ !!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ...........
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΑΝ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΟΥΜΕ (βλέπε Yoshimura FULL ή ακόμα και TURBO και αναρτήσεις και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ) το Κ7 και μας μείνουνε και κάτι ρέστα, ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, το AGUSTA θα πάει απλά για παρκάρισμα ;;;;;;;;;;;

Σωστος ο παιχτης!!!

Οπως και να χει ωραιο το agusta αλλα δεν σου κανει τα γουστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα λυπασαι να το λιωσεις ασε που αμα παθει κατι ποσο θα παει να αλλαξεις μοτερ?? :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Σωστος ο παιχτης!!!

Οπως και να χει ωραιο το agusta αλλα δεν σου κανει τα γουστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα λυπασαι να το λιωσεις ασε που αμα παθει κατι ποσο θα παει να αλλαξεις μοτερ?? :rotflmao: :rotflmao:
    αμα σου κοψει κανα πλαισιάκι το σουζουκι ...να δω τι θα κανεις..και θα χεις ριξει και 10000 ε εξτρα...
    σε βλεπω να τα φοράς σε κανα καναπε μεχρι να βρεις τι να κάνεις.

Παλαιό μέλος
    Ευτυχως η διπλωματικη μου ηταν στις συγκολλησεις, οποτε θα το κολλησω παλι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ασε που στο ebay πουλανε ακομη και πλαισια

Παλαιό μέλος
    http://www.youtube.com/watch?v=L0nglNQJGdg :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Πάντως και το οικονομικό ζήτημα, δεν νομίζω ότι πολλοί απο εσάς ΔΕΝ θα μπορούσατε να αγοράσετε μία 1098.
    Εκτός άμα πήρατε το δικό σας μεταχειρισμένο ή άμα κάνατε οικονομίες 45 χρόνια.

Γιατί μία 1098 στοιχίζει 4 χιλιάρικα παραπάνω απο μία R1. Τι είναι 4 χιλιάρικα?
    5 μήνες αναμονή. Λίγη οικονομία στους καφέδες.

Και πάω στοίχημα ότι οι μισοι που συμμετέχουνε εδώ μέσα, κάθε καλοκαίρι μέσα σε μία εβδομάδα πετάνε 1 χιλιάρικο σε κάποιο πουστονήσι.

Άσε που κάτι γιάπωνες που ξέρω αλλάζουνε τις μηχανές σαν τα πουκάμισα.
    Ιδίως ένας που ξέρω...την μία έρχεται με GSXR600, την άλλη με 1100χχ, την άλλη με Βusa, τέλος με CBR1000.
    Αυτός έχει χάσει ένα χιλιάρικο μόνο και μόνο για να αποφασήσει τι μηχανάκι θα πάρει.

Κατα τα άλλα υπενθυμίζω. Οι Ευρωπαίοι, βγάζουνε οικονομικές μηχανές.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Πάντως και το οικονομικό ζήτημα, δεν νομίζω ότι πολλοί απο εσάς ΔΕΝ θα μπορούσατε να αγοράσετε μία 1098.

5 μήνες αναμονή. Λίγη οικονομία στους καφέδες.

Και πάω στοίχημα ότι οι μισοι που συμμετέχουνε εδώ μέσα, κάθε καλοκαίρι μέσα σε μία εβδομάδα πετάνε 1 χιλιάρικο σε κάποιο πουστονήσι.

Ιδίως ένας που ξέρω...την μία έρχεται με GSXR600, την άλλη με 1100χχ, την άλλη με Βusa, τέλος με CBR1000.
    Αυτός έχει χάσει ένα χιλιάρικο μόνο και μόνο για να αποφασήσει τι μηχανάκι θα πάρει.

Κατα τα άλλα υπενθυμίζω. Οι Ευρωπαίοι, βγάζουνε οικονομικές μηχανές.

εγω μπουρουσα να παρω 1098 το απλο με τα 19.000 ευρω για το Σ στα 24.000 δε το σιζυταω καν...

αλλα προτιμισα ενα δρζ400 και ενα Κ7 1000
    εσυ τι πιστευεις οτι δεν ειναι καλυτερη λυση

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    [B]Πάντως και το οικονομικό ζήτημα, δεν νομίζω ότι πολλοί απο εσάς ΔΕΝ θα μπορούσατε να αγοράσετε μία 1098.

που να ηξερες και τον gixxerpap
    :rotflmao: :rotflmao:

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

5 μήνες αναμονή. Λίγη οικονομία στους καφέδες...
    Το θέμα είναι ότι η 1098 που λές είναι η απλή! Κάνε μια σύγκριση αυτής με το R1 + 4000Ε σε αφτερμαρκετ και μετά δες αν αξίζει να πάρεις την 1098!
    Τώρα οκ το βλέπουμε πολύ ορθολογιστικά το πράμα. Άμα γουστάρεις 1098, γουστάρεις 1098 τέλος! Το ίδιο και το R1!

Α και 4 χιλιάρικα για ένα που ζεί με ένα μισθό του μέσου όρου είναι πολλά λεφτά φίλε! Είναι ακριβώς οι στερήσεις ενός χρόνου σε καφέδες, διακοπές, μπύρες κ.τ.λ! Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω δεν αξίζει! Όπως έγραφε και στο περιοδικό moto σε κάποιο τεύχος: "Σιγά μην σταματήσω να ζώ εγώ για να ζήσει μια μηχανή" (ή κάτι τέτοιο τεσπα)

Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

+1

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα