Δεν κατευθύνω την συζήτηση.
Εγώ απλά υπερασπίστηκα την φράση "αυτοκινούμενο με χαρακτήρα".
Και δεν είπα ότι πρέπει ντε και καλά να έχεις κάτι με χαρακτήρα. Είπα ότι είναι το καλύτερο αλλά δεν το είπα και σαν κανόνα.
Παρόλαυτα και πάλι ανεξαρτήτως χαρακτήρα σας έχουμε.
Στο θέμα χαρακτήρα τώρα...
Οι μηχανές με φιλοσοφία, είναι άλλη φάση. Αλλά εντάξει, φυσικά και οδηγός Yamaha θα τα ισοπεδώσει όλα. Θα πει ότι αυτός που θέλει μηχανή με στυλ, προσωπικότητα, χαρακτήρα, ύφος, φιλοσοφία και τα λοιπά τα θέλει γιατί του λείπουνε. Δεν μου κάνει και φοβερή εντύπωση ιδίως οδηγός Yamaha να μην καταλαβαίνει. Γιατί?
Γιατί τι είναι τα Yamaha?
Ένα αποτυχημένο TDM. Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει πόσο πούλησε και πάλι μαλακία μηχανή είναι.
Ένας I4 600άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer), ο ίδιος χωρίς κόφτες R6, ένας I4 1000άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer 1000) και ο ίδιος χωρίς κόφτες R1.
Μερικά μπασταρδεμένα μοντέλα με κινητήρα δανεισμένο απο Minarelli (XT, MT 03, Tenere).
Πήγασος και πάλι Πήγασος ρε....Καλύτερος απο όλα είναι, καλύτερος θα παραμείνει.
Καθαρός, Μεσογειακός, χαρακτηριστικός. Ποιό απο τα XT, MT , Tenere μπορεί να συγκριθεί μαζί του?
Σιγά μην βγάλει ποτέ η Ducati, η Harley, η Moto Guzzi μοτοσυκλέτα με made in Urotsukidoji.
Αυτές οι ράτσες επιβιώσανε 100+ χρόνια χωρίς να χρειάζεται να προσαρμοστούνε στις ανάγκες της αγοράς. Επιβιώσανε χωρίς να κυνηγάνε τις πωλήσεις.
Τον κάθε μπούλη που κυνηγάει την μόδα.Που δεν ξέρει τι θέλει και παίρνει αυτό που παίρνει ο γείτονας, ή αυτό που παίρνουν όλοι. Που δεν ξέρει και παίρνει αυτό με τα περισσότερα άλογα, αγνοώντας, στήσιμο, ποιότητα, φινίρισμα, στήσιμο κινητήρα...γενικό σύνολο.
Που παίρνει το V Strom για να το βγάζει χώματα με το ABS.
Που παίρνει TDM για να...για...για κάποιο λόγο.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα.
NSX, Corolla, Escudo...byoyoyoyoyoyong