Σελίδα 189 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 89139179184185186187188189190191192193194199 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.821 έως 2.835 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Δεν κατευθύνω την συζήτηση.
    Εγώ απλά υπερασπίστηκα την φράση "αυτοκινούμενο με χαρακτήρα".

Και δεν είπα ότι πρέπει ντε και καλά να έχεις κάτι με χαρακτήρα. Είπα ότι είναι το καλύτερο αλλά δεν το είπα και σαν κανόνα.

Παρόλαυτα και πάλι ανεξαρτήτως χαρακτήρα σας έχουμε.

Στο θέμα χαρακτήρα τώρα...

Οι μηχανές με φιλοσοφία, είναι άλλη φάση. Αλλά εντάξει, φυσικά και οδηγός Yamaha θα τα ισοπεδώσει όλα. Θα πει ότι αυτός που θέλει μηχανή με στυλ, προσωπικότητα, χαρακτήρα, ύφος, φιλοσοφία και τα λοιπά τα θέλει γιατί του λείπουνε. Δεν μου κάνει και φοβερή εντύπωση ιδίως οδηγός Yamaha να μην καταλαβαίνει. Γιατί?

Γιατί τι είναι τα Yamaha?
    Ένα αποτυχημένο TDM. Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει πόσο πούλησε και πάλι μαλακία μηχανή είναι.
    Ένας I4 600άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer), ο ίδιος χωρίς κόφτες R6, ένας I4 1000άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer 1000) και ο ίδιος χωρίς κόφτες R1.
    Μερικά μπασταρδεμένα μοντέλα με κινητήρα δανεισμένο απο Minarelli (XT, MT 03, Tenere).
    Πήγασος και πάλι Πήγασος ρε....Καλύτερος απο όλα είναι, καλύτερος θα παραμείνει.
    Καθαρός, Μεσογειακός, χαρακτηριστικός. Ποιό απο τα XT, MT , Tenere μπορεί να συγκριθεί μαζί του?

Σιγά μην βγάλει ποτέ η Ducati, η Harley, η Moto Guzzi μοτοσυκλέτα με made in Urotsukidoji.
    Αυτές οι ράτσες επιβιώσανε 100+ χρόνια χωρίς να χρειάζεται να προσαρμοστούνε στις ανάγκες της αγοράς. Επιβιώσανε χωρίς να κυνηγάνε τις πωλήσεις.

Τον κάθε μπούλη που κυνηγάει την μόδα.Που δεν ξέρει τι θέλει και παίρνει αυτό που παίρνει ο γείτονας, ή αυτό που παίρνουν όλοι. Που δεν ξέρει και παίρνει αυτό με τα περισσότερα άλογα, αγνοώντας, στήσιμο, ποιότητα, φινίρισμα, στήσιμο κινητήρα...γενικό σύνολο.
    Που παίρνει το V Strom για να το βγάζει χώματα με το ABS.
    Που παίρνει TDM για να...για...για κάποιο λόγο.
    Εγώ δεν έχω πρόβλημα.

NSX, Corolla, Escudo...byoyoyoyoyoyong
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Big Boned φίλε πολύ σωστό το σκεπτικό σου και καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις.

Ακόμα και ο φούρνος μικροκυμάτων που αγοράζεις μπορεί να διακατέχεται απο κάποια φιλοσοφία.

Oi Γιαπωνέζοι όμως τα καταφέρνουνε.

Νιώθεις σαν μυρμήγκι, σαν ένας στους δισεκατομυρίους. Φαντάζεσαι τις γιαπωνέζες σκυφτές, καθισμένες να βάζουνε κομμάτι το κομμάτι καθώς περνάει το ίδιο πράγμα μπροστά τους για ώρες ατελείωτες.

Στο εργοστάσιο της Ducati σκάει μύτη ο αφεντικός, παίρνει ένα εξάρτημα που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι τελείως λείο, το τρίβει επάνω στην γραβάτα του, άμα σκιστεί "Κάντε το ξανά".

Οι γραμμές. Το design. Η αισθητική.Χτυπάνε στο μάτι ρε παιδί μου. Δεν τα βλέπεις δηλαδή?
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Ο παλιός...ο καινούριος είναι 60 φορές ακόμα πιο όμορφος.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aprilia pegaso 650 strada 01.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	56,3 KB 
ID:	103631

και που να είχα και φωτογραφίες απο πίσω...να φαίνονται οι "πανέμορφες" εξατμήσεις.

Υποκειμενικό θέμα η ομορφιά...

αλλά μέχρι ενώς ορίου.Πόσα XT έχουνε πουληθεί και πόσοι Πήγασοι?

Πήγασος είναι εξίσου ελαφρύς, με προστασία απο τον αέρα και φορτώνεται κιόλας άμα χρειαστεί.Ορίστε τι σου είναι η αγορά...Αλλά βέβαια...΄δεν ξερετε τι λένε?

"Να πάρω Πήγασο να τρέχω στα συνεργεία? Δεν παίρνω ΧΤ καλύτερα να ξενοιάσω?"

Όνομα:	yamaha xt660x 07.jpg 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	16,0 KB 
ID:	103632

ρε φιλε νικκερ πες μου κατι ι brembo,ohlins,white power ποιας εταιρειας ειναι ? ειναι τις ντουκατι μηπως? ι τις κτμ ι τις απριλια ?λες και ι suzuki, yamahα δε μπορει να βαλει brembo i ohlins ktl ktl ktl οτι γουσταρουν βαζουν αμα θελουν ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!Αυτες οι αναρτησεις και φρενα ειναι για πιστα.

το μονο πραγμα που ομορφενουν τα ευρωπαικα μηχανακια ας πουμε για ιταλικα γιατι τα οπολοιπα ειναι για το πεο ειδικα κατι bmw harley δε μπορω να τα βλεπω καν αηδια!

Ειναι επειδη βαζουν ohlins brembo marhezini ζαντες το μονο ψαλιδο να φενεται ωραια η ζαντα!

Σκεψου ενα 1098 χωρις marchezini zantes brembo ohlins το πιο ασχημο σσ θα ητανε.

για αυτο μι μιλας για σχεδιασμο κτλ τα japan ειναι πανερμορφα...

οπως ενα ζ750 07 to θεωρω 1000000000000000 φορες πιο ομορφο απο το ΤΕΡΑΣ τις ντουκατι που μερικοι λενε κιολας το πιο ωραιο naked το πιο ωραιο τερας μαλλον θελανε να πουνε

κοιτα εδω ομορφια... βεβαια με 2 μικρες αλλαγες να ητανε ολο μαυρο και να φορουσε διπλες karmpon yoshimura μετα ειναι σκετι καυλα το μηχανακι...

Όνομα:	12 (480 x 360).jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	76,7 KB 
ID:	103643

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Στο θέμα χαρακτήρα τώρα...

Οι μηχανές με φιλοσοφία, είναι άλλη φάση. Αλλά εντάξει, φυσικά και οδηγός Yamaha θα τα ισοπεδώσει όλα. Θα πει ότι αυτός που θέλει μηχανή με στυλ, προσωπικότητα, χαρακτήρα, ύφος, φιλοσοφία και τα λοιπά τα θέλει γιατί του λείπουνε. Δεν μου κάνει και φοβερή εντύπωση ιδίως οδηγός Yamaha να μην καταλαβαίνει. Γιατί?
    Φίλε ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ! οδηγός yamaha είμε εδώ και 5 μέρες. Και τί σημαίνει αυτό? Δεν είμε Γιαπονεζάκιας και γουστάρω πάρα πολλές μηχανές και ευρωπαϊκές και γιαπωνέζικες! Δεν ισοπεδώνω τίποτα φίλε! ΔΕΝ απάντησες στις ερωτήσεις μου!Η φιλοσοφία της Harley ποιά είναι ρε φίλε? Να σου πουλά 300 κιλά χρώμιο και 70 άλογα? Μηχανές που πάνε μόνο ευθεία? Είμουν φανατικός των Harley μέχρι την ηλικία που αρχισα να ασχολούμαι με μηχανές πιο αναλυτικά! Τότε τις βρήκα ανιαρές! Κατάλαβα ότι κάπου σου πουλάει ΟΝΟΜΑ και όχι αξία και είπα όχι ευχαριστώ!

Γιατί τι είναι τα Yamaha?
    Ένα αποτυχημένο TDM. Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει πόσο πούλησε και πάλι μαλακία μηχανή είναι.
    Ένας I4 600άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer), ο ίδιος χωρίς κόφτες R6, ένας I4 1000άρης κινητήρας με κόφτες (Fazer 1000) και ο ίδιος χωρίς κόφτες R1.
    Μερικά μπασταρδεμένα μοντέλα με κινητήρα δανεισμένο απο Minarelli (XT, MT 03, Tenere).
    Πήγασος και πάλι Πήγασος ρε....Καλύτερος απο όλα είναι, καλύτερος θα παραμείνει.
    Καθαρός, Μεσογειακός, χαρακτηριστικός. Ποιό απο τα XT, MT , Tenere μπορεί να συγκριθεί μαζί του?
    Μάλλον σε άλλο πλανήτη ζείς εσύ! Σε αυτόν που οι Πήγασοι είναι καθαροί και Μεσογιακοί λές και είναι χωριάτικη σαλάτα. Σε αυτόν που οι Πήγασοι ΔΕΝ σπάνε για να ταλαιπωρούν και να καταξοδεύουν τους ιδιοκτήτες τους (έ ρε Γιώργη τί τράβηξες...)! Και φυσικά στον πλανήτη όπου οι θρύλοι πλέων XT και Tenere είναι μηχανάκια του κώλου!:rotflmao:

Σιγά μην βγάλει ποτέ η Ducati, η Harley, η Moto Guzzi μοτοσυκλέτα με made in Urotsukidoji.
    Αυτές οι ράτσες επιβιώσανε 100+ χρόνια χωρίς να χρειάζεται να προσαρμοστούνε στις ανάγκες της αγοράς. Επιβιώσανε χωρίς να κυνηγάνε τις πωλήσεις.
    Συμφωνώ ότι δεν απεύνονται στις μάζες! Το ίδιο και η mercedes, porche, ferrari κ.τ.λ. και ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ στις ανάγκες τις αγοράς μην λέμε και ότι θέλουμε!

Τον κάθε μπούλη που κυνηγάει την μόδα.Που δεν ξέρει τι θέλει και παίρνει αυτό που παίρνει ο γείτονας, ή αυτό που παίρνουν όλοι. Που δεν ξέρει και παίρνει αυτό με τα περισσότερα άλογα, αγνοώντας, στήσιμο, ποιότητα, φινίρισμα, στήσιμο κινητήρα...γενικό σύνολο.
    Που παίρνει το V Strom για να το βγάζει χώματα με το ABS.
    Που παίρνει TDM για να...για...για κάποιο λόγο.
    Σε αυτά συμφωνώ 100%! Αλλά έχασες επειδή μας βάζεις όλους στο ίδιο κουτί! Δεν ήμαστε όλοι ίδιοι φίλε. Η επιλογή μου να πάρω Ι4 με πάνω από 70 άλογα ήταν συνηδητή πέρα για πέρα και ξέρω ακριβώς τί πήρα και τί λεφτά έδωσα για αυτό που πήρα!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Big Boned φίλε πολύ σωστό το σκεπτικό σου και καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις.

Ακόμα και ο φούρνος μικροκυμάτων που αγοράζεις μπορεί να διακατέχεται απο κάποια φιλοσοφία.

Oi Γιαπωνέζοι όμως τα καταφέρνουνε.

Νιώθεις σαν μυρμήγκι, σαν ένας στους δισεκατομυρίους. Φαντάζεσαι τις γιαπωνέζες σκυφτές, καθισμένες να βάζουνε κομμάτι το κομμάτι καθώς περνάει το ίδιο πράγμα μπροστά τους για ώρες ατελείωτες.

Στο εργοστάσιο της Ducati σκάει μύτη ο αφεντικός, παίρνει ένα εξάρτημα που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι τελείως λείο, το τρίβει επάνω στην γραβάτα του, άμα σκιστεί "Κάντε το ξανά".

Οι γραμμές. Το design. Η αισθητική.Χτυπάνε στο μάτι ρε παιδί μου. Δεν τα βλέπεις δηλαδή?
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ τί λές και εν μέρη έχεις δίκαιο ΑΛΛΑ φίλε γιατί απαξιώνεις τα Γιαπωνέζικα δεν κατάλαβα! Υπάρχουν τεχνολογικά επιτεύματα των Γιαπώνων άξια θαυμασμού από όλους. Ακόμα και από τον διευθυντή της Ducati.

Κατάλαβες την διαφορά? Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θα δώ τον πήγασο στον δρόμο και θα πώ "Τι ωραίο μηχανάκι!" και το ίδιο θα πώ και για το XT660X που μου αρέσει πολύ και το FMX που εξίσου μου αρέσει.
    Εσύ φίλε θα θαυμάσεις τον πήγασο αλλά όταν δείς XT ή FMX θα πείς "χαχα τί μαλάκες! Πήρανε μηχανάκια της παραγωγής και του κώλου! Είναι αυτοί οι φτωχοί μικρομεσαίοι χωρίς χαρακτήρα και γούστο άνθρωποι που δεν ξέρουν τί τους γίνεται!!"

Ξεκόλλα ρε μαν. Είμαστε λατρεις των μηχανών, όχι τσιράκια των εταιριών !!!

ρε νικκερ δεν επαιρνες καλυτερα αυτο 1000 χιλιες πιο ομορφο πιο ελαφρυ πιο γρηγορο πιο καλα φρενα κρατηματα απο το xarley σου.. ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ!!!!

90 αλογα στις 4.750σαλ

15.3 κιλα ροπη στις 3.750

και ανετο σαν πολυφρονα στριβει κιολας αμα θελεις

Όνομα:	123 (480 x 270).jpg 
Προβολές:	83 
Μέγεθος:	35,0 KB 
ID:	103659

α και ξεχασα να πω το σημαντικοτερο EINAI JAPAN

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    nobuhiro tajima
    grand vitara xl7 1007hp
    10.01.408
    ρεκορ στο pikes peak μετα απο 13 χρονια!

ΥΓ.κυριοι μου φαινετε οτι ο vassilis αν και πιτσιρικας εχει πιο πολυ μυαλο απο ολους....
    μας, η απο εμενα τουλαχιστον για να μη προσβαλω κανενα........
    Κατι τετοιοι νεοι are giving me hope

Όνομα:	practice02_h.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	87,9 KB 
ID:	103666
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    α και ξεχασα να πω το σημαντικοτερο EINAI JAPAN

σταματα ρε κρυφοιταλε να κακαριζεις .....στο τελος με ντουκατι θα γυρνας και εσυ ...αφου εχεις απαιτησεις απο την μοτοσυκλετα σου ειναι μονοδρομος το ιταλικο ....
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

ναι οντως γιαννης...

αντε βασιλη αρχινα τις πιστες απο τωρα να γινεις ο καινουριος μπουστας στα 20-21 σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    σταματα ρε κρυφοιταλε να κακαριζεις .....στο τελος με ντουκατι θα γυρνας και εσυ ...αφου εχεις απαιτησεις απο την μοτοσυκλετα σου ειναι μονοδρομος το ιταλικο ....

ναι θα παρω ντουκατι οταν γινω 40 χρονων.. και δε θα πιανουν τα χερια μου αλλο... και θα λεω μετα στους πιτσιρικαδες με Japan τα 1000αρια... αρε ρε βλακες ΠΑΡΤΕ DUCATI ΣΤΡΙΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    γιαννη απλα μ αρεσουν τα μηχανοκινητα σπορ κ ενημερωνομαι! ευχαριστω παντως!

ωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωω....

Προσκυνάμε τώρα...ή μετά?
    προσκυναμε βατανεν.. οταν η διαδρομη ηταν χωρις ασφαλτινα κομματια, κ τα αυτοκινητα πολυ πιο δυσκολοδηγητα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    αντε βασιλη αρχινα τις πιστες απο τωρα να γινεις ο καινουριος μπουστας στα 20-21 σου

μπα, εχω στοχο να ειμαι στο παγκοσμιο τοτε! τι παραπανω εχει ο στονερ δλδ?

α btw αυτο που λεει ο νικκερ κ ο dessert το νιωθεις ως ενα βαθμο. παραδειγμα οταν εκατσα πανω στην αγκουστα, ε μετα μου φαινοταν τα υπολοιπα 1000 κοινα καθημερινα μηχανακια.. πολυ ακριβα το πληρωνεις το feeling..

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε