Θα του δώσω ακόμα μια ευκαιρία και αν δεν.......
"Πωλείται. ....για γνώστες. ....από καφετζη. ...κτλπ"
Θα του δώσω ακόμα μια ευκαιρία και αν δεν.......
"Πωλείται. ....για γνώστες. ....από καφετζη. ...κτλπ"
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
20+% Η μπαταρία
Το βάζω σε ερπλειν μοουντ και πέφτω για ύπνο. Περιέργως ξυπνάω ξεκούραστος και χωρίς να έχει χτυπησει ξυπνητήρι. Πάω να δω την ώρα στο κινητό και πάπαλα. Κλειστό απο μπαταρία
Σηκώνομαι και βλέπω το ρολοί μετά![]()
Samsung express II
Γύρισα στο παλιο LG και ησύχασα![]()
ή Πάτρα να σε φτιάξω εγώ αν θες. (όχι που θα μας πάρει τη δουλειά ο Τζόρτζης πφφ). Και πουσαι μάστορα δεν θέλω λεφτά στείλε ένα σακί καφέ και κλείνουμε.
Ότι σου είπε ο Γιώργος Θοδωρή, κάτσε μια μέρα με την ησυχία σου και κάνε το σωστά
Δες και αυτό
http://forum.xda-developers.com/gala...mware-t2988647
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Αυτό που ξεχνατε βέβαια είναι ότι αν φλασαρει παλιότερο firwmare, γράφει το knox και παπαλα εγγύηση...
τα official firmware δεν επηρεάζουν το firmware count.
επίσης αν το αγόρασε μόλις βγήκε μάλλον κοντεύει εκτός εγγύησης αν δεν είναι ήδη εκτός.
το κινητάκι είναι τούμπανο σε χαρακτηριστικά και αν δε σε νοιάζει εγγύηση το root-άρεις και του περνάς καστομιά firmware και κάνει παπάδες ταχύτατα.
Λες να ειναι ανορθωτης η δουλεια;
![]()
Ρε teo, κάνε ότι σου είπε ο George_sp, πέρνα μια καλή καστομιά, έχω το S6 το απλό, (είχα και το 4 και το 2, τα 3 και 5 δεν άξιζαν να δώσω να τα πάρω)
Για να καταλάβεις, όταν το πήρα στα χέρια μου, δεν το ξεκίνησα καν, κατευθείαν CF-ROOT και μια απίθανη καστομιά (έχω αλλάξει αρκετες στον έναν χρόνο που το έχω) και τέλος....ούτε μαλακίτσες της sammy ούτε τίποτα
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Φορ δε ρεκορντ.
Μετα απο ακομα μια εγκατασταση του τελευταιου λογισμικου,η συσκευη παιζει ετσι οπως πρεπει.
Η μπαταρια επανηλθε στα φυσιολογικα επιπεδα και επιτελους μπορω και απολαμβανω το γαμηστεροτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου.
Αν μπορείς να θεωρήσεις "κινητό", κάτι που χρειάζεται σακ βουαγιάζ για να το κουβαλάς.
Μπράβο, teogtp. Είμαστε όλοι περήφανοι!
Άντε να βγει κάποια καλή 6.0, να περάσω κι εγώ στο δικό μου.![]()
Life begins at 45°.
Μπλιτς πρέπει να έχει cm13...;