Σελίδα 19 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Φίλε με το Βeverly το απόγευμα έξω από του Κλιματσάκη στον Καλυκά, θα το φας το κεφάλι σου! Σε έχω ξαναδεί και ξαναδεί και ξαναδεί! Αλλά γιατί να μου κλείσεις και το δικό μου σπίτι ρε μισάνθρωπε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    χωρίς λόγια...
    Πολλές τσίχλες κολλημένες έχει το πεζοδρόμιο
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    σε ειδα μπροστα μου με το μαυρο vstrom,πηγαινες απο ωρωπο προς μαλακασα.και ξαφνικα με 40χλμ επεσες μπροστα μου.πατησες στην ακρη τα χωματα και το κακο εγινε.σταματησα ασφαλησα την περιοχη με τη μηχανη μου και με τριγωνα απο διερχομενα αυτοκινητα.σου ανοιξα τη ζελατινα του κρανους.ησουν σωστα ντυμενος αλλα χτυπησες στο γονατο.εμαθα οτι σημερα την πρωτοπηρες.ησουν απο μακρυα και δεν ειχες που να αφησεις τη μηχανη σου.σε πηρε το ασθενοφορο και τη μηχανη την πηρα να την φυλαξω στο γκαραζ μου.μην ανησυχεις θα την προσεχω οσο χρειαστει,εσυ κοιτα να γινεις καλα

Πολυ ωραια κινηση. Μπραβο...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    σε ειδα μπροστα μου με το μαυρο vstrom,πηγαινες απο ωρωπο προς μαλακασα.και ξαφνικα με 40χλμ επεσες μπροστα μου.πατησες στην ακρη τα χωματα και το κακο εγινε.σταματησα ασφαλησα την περιοχη με τη μηχανη μου και με τριγωνα απο διερχομενα αυτοκινητα.σου ανοιξα τη ζελατινα του κρανους.ησουν σωστα ντυμενος αλλα χτυπησες στο γονατο.εμαθα οτι σημερα την πρωτοπηρες.ησουν απο μακρυα και δεν ειχες που να αφησεις τη μηχανη σου.σε πηρε το ασθενοφορο και τη μηχανη την πηρα να την φυλαξω στο γκαραζ μου.μην ανησυχεις θα την προσεχω οσο χρειαστει,εσυ κοιτα να γινεις καλα
    Eίσαι ψυχάρα ρε Σπύρο!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ο πεζος καβαλαρης.... Το avatar του/της PRIEST
    σε ειδα ελεεινε και τρισαθλειε ποδηλατη με το ποδηλατο της γυναικας σου και την κορουλα σου στη σχαρα σημερα το μεσημερι στο φαναρι Γαριβαλδη και Οθωνος(στα παλια τα ΚΤΕΛ) να περνας με κοκκινο στο κυριλε και με το πασσο σου!Ευτυχως σε ειδε και το παλικαρι με το σκουτερακι ,φρεναρε και το εριξε δεξια για να μην σε χτυπησει!Καλα ρε νουμερο στα αρχιδια σου για την παρτη σου,στα αρχιδια σου και για την κορουλα σου,βλεπεις ανθρωπο να πεφτει για να μην σε παρει και σηκωσει στην κυριολεξια ..................

και φευγεις αταραχος ρε παλιο@#^%&*α

που να μην σου ξανασηκωθει ρε σιχαμα ......................

εισαι πολυ τυχερος που σταματησα να βοηθησω το παλικαρι γιατι ολοι οι αλλοι παρακολουθουσαν απλα αμετοχοι!

αν σε προλαβενα ρε γαμημενε

ξερεις εσυ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PRIEST
    σε ειδα ελεεινε και τρισαθλειε ποδηλατη με το ποδηλατο της γυναικας σου και την κορουλα σου στη σχαρα σημερα το μεσημερι στο φαναρι Γαριβαλδη και Οθωνος(στα παλια τα ΚΤΕΛ) να περνας με κοκκινο στο κυριλε και με το πασσο σου!Ευτυχως σε ειδε και το παλικαρι με το σκουτερακι ,φρεναρε και το εριξε δεξια για να μην σε χτυπησει!Καλα ρε νουμερο στα αρχιδια σου για την παρτη σου,στα αρχιδια σου και για την κορουλα σου,βλεπεις ανθρωπο να πεφτει για να μην σε παρει και σηκωσει στην κυριολεξια ..................

και φευγεις αταραχος ρε παλιο@#^%&*α

που να μην σου ξανασηκωθει ρε σιχαμα ......................

εισαι πολυ τυχερος που σταματησα να βοηθησω το παλικαρι γιατι ολοι οι αλλοι παρακολουθουσαν απλα αμετοχοι!

αν σε προλαβενα ρε γαμημενε

ξερεις εσυ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εσυ διαβαζεις σιγουρα captain

ερωτηση: αυτος με ποδηλατο, εσυ με μηχανακι ή αμαξι απο τι καταλαβα.
    δλδ πως δεν τον προλαβες?

για να τον προλαβεις θα πρεπε να ναι κουτσος?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Ποιός απε δω μέσα κατέβαινε διαολεμένα την κηφισού κατά τις 19:00 καβάλα σε μαύρο t-max ακράνωτος, αμπούφανος, άγαντος, (για μποτάκια δεν πρόλαβα) κάνοντας ΗΛΙΘΙΟΥΣ ελιγμούς που δεν μπορώ ούτε να περιγράψω ούτε να ζωγραφίσω??
    Κανείς ελπίζω, γιατί είναι για το βραβείο ηλιθιότητας.
    Σε είδα στο ύψος του ρέντη, εκεί που βρωμάει, με πέρασες σαν σταματημένο ενώ πήγαινα με 120-130
    Λες και έκανες διαγωνισμό σλάλομ με αντίπαλο τη βλακεία σου. Τι να πω??
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

ο πεζος καβαλαρης.... Το avatar του/της PRIEST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εσυ διαβαζεις σιγουρα captain

"ειναι απο τους αγαπημενους μου συγγραφεις............"

ερωτηση: αυτος με ποδηλατο, εσυ με μηχανακι ή αμαξι απο τι καταλαβα.
    δλδ πως δεν τον προλαβες?

για να τον προλαβεις θα πρεπε να ναι κουτσος?
    σταματησα λεμε να βοηθησω το παλικαρι (βαζω μοτο στην ακρη-βγαζω κρανος),και ο αρχιδας την εκανε οπως προειπα, και χωθηκε σε καποιο στενο γιατι οταν ξανα ανεβηκα στην μοτο ειχε γινει καπνος...............

αλλα η μαλακια εκδηλωνεται κατ΄εξακολουθηση...............θα την ξανακανει..........και τοτε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Μήτσε δεν μπορώ ρε μλκ έπινα νερό και πνίγηκα, που τους βρίσκεις όλους αυτούς?????
    :rotflmao:
    και που να ξερες ποσα δεν γραφω!

Για να μη σου πω για τους "παπαδες" στο μοναστηρακι που με περασαν για ασφαλιτη οταν εβαλα μια αντιστοιχη φωνη!

Ειδα πριν λιγο ενα τυπο με παπι και δυο κοριτσακια επανω χωρις κρανη κλπ. Κατηφοριζε την Ελαιων στο Ιλιον χωρις χερια στο τιμονι και με καφε στο δεξι. Του φευγει ξαφνικα αριστερα προς τα αυτοκινητα που ερχοταν απο κατω, φοναζουν τα παιδακια μπαμπα, μπαμπα, παει λεω.
    Προλαβε και το εσωσε στο παραλιγο, σταματαει, παω διπλα του και τον κοιταω και με κοιταει σαν βρεγμενη γατα, σκεφτηκα οτι δεν υπαρχουν λογια και εφυγα. Ξαναγυρησα ομως να δω τι κανει αλλα ειχε φυγει.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    σας ειδα το μεσημερι φιλε με το gsxr και το αλλο που δεν προσεξα τι ηταν ,τιγκα στα δερματα γυρναγατε απο επιδαυρο οπως μου ειπες που μιλησαμε λιγο στο φαναρι κηφισου και καβαλας.
    ποσο ζηλεψα που ξενυχτησα και εχασα τη βολτα σημερα....

παντα ορθιοι παιδια παντα καλα χλμ ναχουμε

σε είδα στην εγνατια οδο Ρεντινας-Θεσσαλονικης.....με έδερνες για περίπου 65 χιλιόμετρα,νόμιζα ότι θα μου πάρεις το skalp αλλα ευτυχώς έφτασα Θεσσαλονικη.το κεφάλι μου κουδούνι,πρέπει να πήγαινες με πολλά χιλιόμετρα.......μια δεξιά μια αριστερά μια από μπροστά μας ζάλισες...φουστη αέρα!

Αφου δεν φαγαμε και καμια βροχη, παλι καλα να λες.
    Κρανη NOVA:
    "Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    σας ειδα σημερα ολους μαζεμενουν να πηγαινετε βολτα προς λαμια...

ειχε και ωραια μερα αν και φυσαγε πολυ στην εθνικη...

Αχ!:a07:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	438 
Μέγεθος:	95,4 KB 
ID:	197964

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ