Σελίδα 19 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 326

Θέμα: Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Σεργιε ακομα και να ελεγξε στο 0:11 (το οποιο ειναι καθαρα θεωρητικο και δεν το πιστευω) ελεγξε στο ρευμα το οποιο ηταν να μπει.(στο αντιθετο δλδ απο αυτο που κινουταν η μηχανη).

εχει υποχρεωση οταν ειναι να μπει στο αλλο ρευμα να ΞΑΝΑελεγξει για να δει αν ερχεται κανενας. μεχρι και αυτοκινητο θα μπορουσε να ερχεται με λιγο λιγοτερα χλμ και να γινοταν κεντα, γιατι σιγα μην προλαβαινε το αμαξι να επιβραδυνει σε τοσο λιγα μετρα με το ABS.

επισης το μηχανακι δεν φρεναρε στην κορυφη της στροφης. απλα εκλεισε το γκαζι. αυτο σημαινει οτι ο οδηγος την ψιλιαστηκε την δουλεια. μπορει να ηταν και εντσικτωδως επειδη πλησιαζε σε κομβο.

παντως φταιει το αμαξι οπως και να το δεις.

αν ειχε κοιταξει πριν μπει στο ρευμα που κινουταν η μηχανη θα τον ειχε δει. ειχε καμποσες δεκαδες (μπορει και εκατονταδα) μετρα...
    Το ότι κάποια στιγμή έλεγξε είναι σίγουρο.
    Αλλιως θα είχε σίγουρα τρακάρει.

Το αν η μηχανή έκλεισε το γκάζι επειδή την ψιλιάστηκε ή επειδή την είδε να κινείται μόνο ο ίδιος μπορεί να μας το πει.

Το ότι δεν ξανακοίταξε είναι επίσης γεγονός.
    Το ότι θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα είναι και αυτό γεγονός.

Όμως τα 200+ απαιτούν αντιδράσεις άλλου επιπέδου από τους λοιπούς χρήστες του δρόμου.

Και επίσης τα 200+ σε αυτό το σημείο είναι πολύ πάνω από το όριο γεγονός που τον καθιστά παραβάτη του ΚΟΚ.

Και πίστεψε με, αν είχε συμβεί ατύχημα (και ο δικαστής έβλεπε το βίντεο) θα δικαίωνε το αυτοκίνητο για τους λόγους που σου είπα παραπάνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    ποιος παει στα θυμαρακια?
    καθεστε σε θεωριτικο επιπεδο και εξεταζετε το ποιος φταιει .

η ερωτηση ομως που θα επρεπε να σας απασχολει ειναι το ποιος σκοτωνεται.

η απαντηση ειναι ευκολη. ο μοτοσυκλετιστης.

θα επρεπε λοιπον να ενδιαφερεστε με ποιον τροπο θα μειωσετε τις πιθανοτητες να σας κλαψουν οι φιλοι και οι γνωστοι σας.

μπορειτε να ανοιξετε το γκαζι οσο θελετε.
    αν καποιος ασχετος, μεθυσμενος, αδιαφορος, οποιοσδηποτε παραβιασει την προτεραιοτητα σας
    και σκασετε πανω του ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ.
    ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ.
    αυτος θα πληρωσει αποζημιωσεις, θα παει φυλακη, θα εχει τυψεις , θα.. θα..
    οι φιλοι σας οι γνωστοι σας θα κλαψουν, θα σας εκφωνησουν επικηδειους, θα πουν κριμα το παιδι δεν εφταιγε, κουραγιο στους δικους του κ.τ.λ.

εσεις ποτε θα νιωσετε δικαιωμενοι??
    στην κηδεια ή στα σαρανταημερα??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Το ότι κάποια στιγμή έλεγξε είναι σίγουρο.
    Αλλιως θα είχε σίγουρα τρακάρει.

το οτι καποια στιγμη ελεγξε δεν μας λεει τιποτα. επρεπε να ελεγξει συγκεκριμενη στιγμη. επισης δεν τρακαρε λογω της ικανοτητας του μοτοσυκλετιστη. οχι οτι εκανε κατι το αμαξι για να αποτρεψει την συγκρουση. μαλιστα βγαινει και δεν επιταχυνει για να του δωσει "εξτρα μετρα". πηγαινει με 50.

Το αν η μηχανή έκλεισε το γκάζι επειδή την ψιλιάστηκε ή επειδή την είδε να κινείται μόνο ο ίδιος μπορεί να μας το πει.

Το ότι δεν ξανακοίταξε είναι επίσης γεγονός.
    Το ότι θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα είναι και αυτό γεγονός.

συμφωνουμε

Όμως τα 200+ απαιτούν αντιδράσεις άλλου επιπέδου από τους λοιπούς χρήστες του δρόμου.

δεν ειναι σπουδαια αντιδραση να ξαναελεγχεις. σιγουρα θα ειχαν αποφευχθει πολλα απο τα ηδη υπαρχοντα αν οι οδηγοι των αμαξιων εριχναν "μια δευτερη ματια".

Και επίσης τα 200+ σε αυτό το σημείο είναι πολύ πάνω από το όριο γεγονός που τον καθιστά παραβάτη του ΚΟΚ.

ορθον, αλλα και το να βγαινεις απο stop χωρις να ελεγξεις ειναι παραβαση του ΚΟΚ

Και πίστεψε με, αν είχε συμβεί ατύχημα (και ο δικαστής έβλεπε το βίντεο) θα δικαίωνε το αυτοκίνητο για τους λόγους που σου είπα παραπάνω.

πιθανοτατα να δικαιωνε το αυτοκινητο λογω της υπερβολικης ταχυτητας του αλλου οχηματος, αλλα αν δεν υπηρχε το βιντεο (επειδη ηταν πανω στην μηχανη και η μερια του μοτοσυκλετιστη μονο μπορουσε να το καταθεσει σαν πειστηριο), θα δικαιωνε το μηχανακι.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ.
    ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ.
    Επιτέλους κάποιος που μιλάει λογικά.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Επιτέλους κάποιος που μιλάει λογικά.
    Μάλλον δεν διάβασες καλά όλα τα ποστς αλλά σε δικαιολογώ γιατί είναι πάρα πολλά. Αυτό το λέω από την σελίδα 9 κιόλας.Και όχι μόνο εγώ. Αλλά μένετε εκεί που θέλετε μόνο δεν απαντάτε απλά ξαναλέτε τα δικά σας.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Διάβασα τα πάντα. Κι εσύ καλά τα λες στα περισσότερα σημεία και μάλιστα μου θύμησες εμένα στην ψυχρή λογική που έχεις υιοθετήσει. Δεν κάθομαι να εκθειάσω τους πάντες. Πλας, ΤΩΡΑ βαρέθηκα να ασχοληθώ άλλο. Το μεσημέρι ήμουν στην δουλειά και δεν είχα κάτι καλύτερο :P

Λυπάμαι, εγώ δε μπορώ να κατηγορήσω ένα χτυπημένο/νεκρό μοτοσυκλετιστή μόνο επειδή ήταν πάνω από το όριο (του ΚΟΚ). Χωρίς να σημαίνει ότι είμαι υπέρμαχος του "πάντα τέρμα".
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Διάβασα τα πάντα. Κι εσύ καλά τα λες στα περισσότερα σημεία και μάλιστα μου θύμησες εμένα στην ψυχρή λογική που έχεις υιοθετήσει. Δεν κάθομαι να εκθειάσω τους πάντες. Πλας, ΤΩΡΑ βαρέθηκα να ασχοληθώ άλλο. Το μεσημέρι ήμουν στην δουλειά και δεν είχα κάτι καλύτερο :P

Λυπάμαι, εγώ δε μπορώ να κατηγορήσω ένα χτυπημένο/νεκρό μοτοσυκλετιστή μόνο επειδή ήταν πάνω από το όριο (του ΚΟΚ). Χωρίς να σημαίνει ότι είμαι υπέρμαχος του "πάντα τέρμα".
    Ωραία άρα συμφωνούμε. Μόνο που δεν κατηγορώ επειδή τρέχει αλλά επειδή επιζητά το δίκιο του μετά ενώ ο ίδιος εξαρχής είναι παράνομος. Και αυτό το ανέφερα αφού η κουβέντα αναλώθηκε στο ποιος φταίει και ποιος όχι.Στο νομικό΄δηλαδή καθαρά κομμάτι γιατί εξαρχής είπα ότι αφού υπάρχει χτυπημένος ή νεκρός δεν έχει ουσιαστική σημασία ποιος φταίει αλλά μόνο νομική.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Για έναν οδηγό αυτοκινήτου οι ταχύτητες, αλλά προπάντον οι επιταχύνσεις των μοτοσυκλετών ειναι αδιανόητες! Οι διαφορά είναι τεράστια.
    Επίσης ηπάρχει μεγάλη διαφορά στην ψυχοσύνθεση των εκάστοτε οδηγών και αυτό κατά την άποψη μου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα:
    Κάποιος που έρχεσαι με 200 χλμ. είναι συγκεντρωμένος, στη "τσίτα" και μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
    Ένας οδηγός αυτοκινήτου, στο ίδιο χρονικό διάστημα, ίσα που προλαβαίνει να αλλάξει το σταθμό του ραδιοφώνου ή το κλίμα από τους 23 στους 22,5 βαθμούς.
    Μιλάμε για τελείως διαφορετικούς κόσμους!
    Και δεν τα δικαιολογώ τα αυτοκίνητα, απλά τους αναγνωρίζω μια ανωτερότητα ως μάζα και εκτόπισμα:
    σε περίπτωση επαφής "κουτιού" με τη μοτοσυκλέτα μου, σίγουρα εγώ θα είμαι ο χαμένος.
    But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.

Παλαιό μέλος
    αν το παγωσεις στο 0:14 θα δεις οτι το αυτοκινητο δεν εχει καν βγει στον κεντρικο δρομο οταν η μηχανη ειναι ακριβως στην ευθεια και πληρως ορατη απο το αμαξι. οταν λοιπον βγαινει στο αντιθετο ρευμα απ'αυτο που κινειται η μηχανη και το κλεινει, δεν ελεγχει αν ερχεται καποιος απο το ρευμα στο οποιο παει να μπει. και στην συγκεκριμενη περιπτωση ερχοταν η μηχανη. η μηχανη στο 0:12 ειχε 241, στο 0:14 ειχε 163 οπου επεσε στα 47 στο 0:19. νομιζω οτι φταιει το αμαξι, διοτι εκοψε τον δρομο χωρις να κοιταξει το ρευμα στο οποιο ηθελε να παει. μαλλον κοιταγε μονο το ρευμα που εκοβε πρωτο. edit: αν ξερεις καποιος να μας πει ποση ειναι η αποσταση των κολωνων της ΔΕΗ γιατι απο το σημειο που ισιωνει ο δρομος στο 0:12 εγω μετρησα εφτα μεχρι εκει που βγηκε το αμαξι. για να βρουμε την αποσταση της ευθειας.
    Ρε πατε καλα???
    Προσπαθειτε να πεισετε οτι θα εφταιγε το αμαξι στο συγκεκριμενο βιντεο αν γινοταν συγκρουση???
    Ειχε 240 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ αυτο δε μετραει καθολου???
    Μιλαμε για μεσο οδηγο αυτοκινητου οχι τον Σουμαχερ....
    Δε μπορω να καταλαβω δηλαδη μηπως κανετε πλακα μερικοι???
    Δεν αναφερομαι μονο σε σενα αλλα και στους αλλους που υποστηριζουν το ιδιο ειστε απαραδεκτοι αν το πιστευετε αυτο για μενα...
    Δε μετραει καθολου η ταχυτητα δηλαδη???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ρε πατε καλα???
    Προσπαθειτε να πεισετε οτι θα εφταιγε το αμαξι στο συγκεκριμενο βιντεο αν γινοταν συγκρουση???
    Δεν αναφερομαι μονο σε σενα αλλα και στους αλλους που υποστηριζουν το ιδιο ειστε απαραδεκτοι αν το πιστευετε αυτο για μενα...
    σιγα μην φταιει η ταχυτητα..

πουθενα δεν φταιει ..

οπως κι εδω..

ουτε κι εδω φταιει..
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=108594

απλως το παλλικαρι πηγαινε στον δρομο του με 200 χιλιομετρα και βγηκε ενα αμαξι στην μεση..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ρε πατε καλα???
    φυσικα και θα εφταιγε το αμαξι αν γινοταν συγκρουση.προς τι η απορια σου?
    παραβιασε stop και βγηκε στο αντιθετο ρευμα χωρις ελεγχο.

η μηχανη φταιει ως προς το οριο ταχυτητας, αρα μπορει να υπαρχει συνυπαιτιοτητα ΑΝ αποδειχθει οτι ετρεχε πανω απ'το οριο.

στα π@παρια μας αν ειναι ο μεσος οδηγος αυτοκινητου ή Σουμαχερ. επρεπε να τσεκαρει τον δρομο και δεν το εκανε.

δεν αναφερομαστε στο γεγονος του ατυχηματος και ποιος ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την πληρωνει. ο οδηγος της μηχανης φυσικα, εστω και ενα απλο σπασιμο δαχτυλου να παθει.

βγες εσυ απο ενα stop στην Αθηνα ετσι αερα-πατερα και πες μετα "ετρεχε το παπι και επεσε πανω μου". να δουμε τι θα γινει....

μπορεις να ισχυριστεις οτι πηγαινε και με 65 μεσα στην πολη. πιστευτο θα ειναι... :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    φυσικα και θα εφταιγε το αμαξι αν γινοταν συγκρουση.προς τι η απορια σου? παραβιασε stop και βγηκε στο αντιθετο ρευμα χωρις ελεγχο. η μηχανη φταιει ως προς το οριο ταχυτητας, αρα μπορει να υπαρχει συνυπαιτιοτητα ΑΝ αποδειχθει οτι ετρεχε πανω απ'το οριο. στα π@παρια μας αν ειναι ο μεσος οδηγος αυτοκινητου ή Σουμαχερ. επρεπε να τσεκαρει τον δρομο και δεν το εκανε. δεν αναφερομαστε στο γεγονος του ατυχηματος και ποιος ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την πληρωνει. ο οδηγος της μηχανης φυσικα, εστω και ενα απλο σπασιμο δαχτυλου να παθει. βγες εσυ απο ενα stop στην Αθηνα ετσι αερα-πατερα και πες μετα "ετρεχε το παπι και επεσε πανω μου". να δουμε τι θα γινει....
    Ααααα το φυσικα μου αρεσε πολυ....
    Δηλαδη αν ο οδηγος του αυτοκινητου ελεγε εγω ελεγξα πολυ καλα αλλα δεν τον ειδα και προφανως πηγαινε με υπερβολικη ταχυτητα και η ΤΡΟΧΑΙΑ βρει ενα ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ μετρων νομιζεις οτι δε θα μετραει καθολου????
    Αυτο το φυσικα ομως μου αρεσε πολυ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

ΑΝ αποδειχθει οτι ετρεχε πανω απ'το οριο

Απ το φρεναρισμα χαλαρα αποδεικνυεται οτι πηγαινε με +200.

Κατι αλλο ?

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    μακαρι να ξεραμε τι απεγινε οδηγος της μηχανης και αν και ποσο τυχερος σταθηκε. ελπιζω να ηταν τυχερος και σιγουρα στο εξης θα προσεγγιζει διαφορετικα πολλα ειδικα πανω σε 2 ροδες.
    εξαλλου αμα σακατευτεις η και χειροτερα το ποσο δικιο ειχες δεν βοηθαει 100% τελικα.

1 απορω το ποσο ακομα το συγκεκριμενο θρεντακι θα "παιζει" αφου ολοι σχεδον τα ιδια λετε-με.
    2 κ σημαντικοτερο.............βρηκα τι ειχα γραψει τοτε και ακομα συμφωνω μαζι μου εγω
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Εγω το μόνο που καταλαβα απο τη κουβεντα ειναι οτι οταν εμεις παρανουμε(κινουμαστε με διπλασια ταχυτητα απο τι οριζει ο ΝΟΜΟΣ) φταινε παντα οι αλλοι.
    παντα ομως.

σε λιγο θα φταινε κ τα δεντρα και οι τοιχοι που δεν ειναι σε μεγαλυτερες αποστασεις και παμε και σκαμε πανω τους εμεις για δε προλαβαμε να φρεναρουμε απο τα 250.

το παραδειγμα που ανεφερες μπλιτζερ ειναι το παραλογο! για αυτο το αλλαξα..ειναι εγκληματική πραξη αυτο που εγραψες ..να σε ειδε και να μπηκε μπροστα σου κτλ..

δεν υπαρχει δηλαδη παρα σε μερικα αρρωστα ατομα.

ολες οι αλλες οι περιπτωσεις που κινουμαστε με διπλασια ταχυτητα απο τα αυτοκινητα χανουμε καθε δικαιωμα.
    ο κοκ ειναι ενας.το τι θεωρει ο καθενας μας σωστο δε μας αφορα αλλιως θα χαμε 100000000000 διαφορετικους κοκ.το οτι μερικοι ειρωνευονται το κοκ το θεωρω γελοιο!απο κει και περα δε μπορεις να συζητησεις τιποτα οταν θεωρει καποιος οτι σε καποια σημεία ο κοκ για αυτον δεν ειναι πρεπον και δε ξερω εγω τι αλλαγες εχει κανει στο μυαλο του για να τον βολευει.
    το οτι εγω μπορει να θεωρω οτι κινουμαι με ασφαλεια στα 200...το γερο τη θεια ..τη κοπελιτσα κτλ που εχει παρει διπλωμα με αλλους κανονες ασφαλείας δε την αφορα και ΔΕΝ μπορει να λειτουργήσει με το δικο μου οριο ασφαλείας.
    αν με δει στο χιλιομετρο..θα βγει απο το στοπ.
    αμ με δει στο καθρεπτη πισω της ενα χιλ και λιγοτερο.. θα αλλάξει λωρίδα
    δε φταιει καποιος για κατι που δε του μαθανε ποτε.(οτι υπαρχουν καποιοι που ειναι περα των νομων και μπορουν να κινουνται με οσα θελουν και αυτοι να το ξερουν και να το υπολογιζουν αυτο)

τεσπα το νοημα ειναι οτι οταν ειμαστε παρανομοι εμεις χανουμε ολα τα δικαιωματα μας και οποια δικια μπορει να εχουμε σε ενα ατηχυμα.

καλους δρόμους σε ολους σας.

οσους φιλοι εχω χασει απο μοτο πηγαν απο υπερβολικη ταχυτητα.

Παρόμοια θέματα

1. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  2. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑNΗΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΩ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 08:07
  4. Για ΡιΧτε Ενα Βλεφαρο Εδω!!!
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:15
  5. ποιος πιγκουίνος εδώ να δεις