Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ontos.. aksio aporias pws den systhhthhkate sto synergeio![]()
e o enas το παει μονο πρωι...και ο αλλος μονο απογευμα...για ολα υπαρχει εξηγηση
![]()
edit:καθε τριτη εννοειται
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ontos.. aksio aporias pws den systhhthhkate sto synergeio![]()
e o enas το παει μονο πρωι...και ο αλλος μονο απογευμα...για ολα υπαρχει εξηγηση
![]()
edit:καθε τριτη εννοειται
Θα τα πουμε καποια στιγμη απλος μου αρεσει το χωμα περισοτερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Και γιατι δεν σε εχΟμε γνωρισει ακομη?!!!![]()
![]()
ΣΣ:Και εχουμε και πρωτοξαδερφα μηχανακια.....![]()
ειμαι νεος στο χωρο οχι ηλικιακα, απλος εκανα πραγματικοτητα ενα παιδικο μου ονειρο.
Σε περιμενουμε εστω σε καποια συναντηση.Μπορεις να ερθεις το Σαββατο αν θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από AND.TZORTZ
Θα τα πουμε καποια στιγμη απλος μου αρεσει το χωμα περισοτερο.
ειμαι νεος στο χωρο οχι ηλικιακα, απλος εκανα πραγματικοτητα ενα παιδικο μου ονειρο.
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=103987
Θα εχει και αυτοκολλητακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλως τον γρηγορο χωματινο..Παιδες να τον προσεχεται αυτον ειναι εχει παιδικες ασθενειες πηγε και πηρε ΚΤΜΑρχικά δημιουργήθηκε από AND.TZORTZ
Καλησπέρα και από εμένα σε όλους και μια ξεχωριστή στην πάτρα.
Αυτός είμαι και εγώ δεν δαγκώνω![]()
![]()
Καλως ηρθες φιλε και και καλες βολτες![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Γτ τρεχει τιποτα με τα ΚΤΜ?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
πηγε και πηρε ΚΤΜ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πηγαινα στοιχημα οτι θα απαντουσες Κτμενε σημερα εσπασε ρεκορ χρονομετρο κοιτα :rotflmao: :rotflmao:
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Σε ευχαριστώ θα προσπαθήσω να έρθω.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Σε περιμενουμε εστω σε καποια συναντηση.Μπορεις να ερθεις το Σαββατο αν θες.
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=103987
Θα εχει και αυτοκολλητακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και με την ευκαιρία να κάνω και μια ερώτηση με τη ταχύτητες ταξιδεύετε αν επιτρέπετε γιατί τα λάστιχα που έχω είναι χωμάτινα
Σου στελνω πμ για να μην γραφουμε εδω...Αρχικά δημιουργήθηκε από AND.TZORTZ
Σε ευχαριστώ θα προσπαθήσω να έρθω.
Και με την ευκαιρία να κάνω και μια ερώτηση με τη ταχύτητες ταξιδεύετε αν επιτρέπετε γιατί τα λάστιχα που έχω είναι χωμάτινα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AND.TZORTZ
Σε ευχαριστώ θα προσπαθήσω να έρθω.
Και με την ευκαιρία να κάνω και μια ερώτηση με τη ταχύτητες ταξιδεύετε αν επιτρέπετε γιατί τα λάστιχα που έχω είναι χωμάτινα
shmera σε κανενα σημειο δε περασαμε τα 120...ηταν η μαξ ταχυτητα που πιασαμε για πολυ λιγο...ως επι το πληστον οι διαδρομες που διαλεγουμε εχουν στροφιλικι, οποτε μπορεις να ακολουθησεις ανετα
ευχαριστώ θα προσπαθήσω νόμιζα ότι θα καθυστερούσα και δεν το ήθελα.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
shmera σε κανενα σημειο δε περασαμε τα 120...ηταν η μαξ ταχυτητα που πιασαμε για πολυ λιγο...ως επι το πληστον οι διαδρομες που διαλεγουν εχουν στροφιλικι, οποτε μπορεις να ακολουθησεις ανετα
Σου εχω στειλει και πμ.Πατα το κουμπακι πανω δεξια "π.δ. μελους" και θα το δεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από AND.TZORTZ
ευχαριστώ θα προσπαθήσω νόμιζα ότι θα καθυστερούσα και δεν το ήθελα.![]()
εγώ έχω δικιές σου χειρότερες όμως οπότε πρόσεχε :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ε αν είναι να βγάλουμε γκόμενα, έχω και καλύτερες.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Καλως τον γρηγορο χωματινο..Παιδες να τον προσεχεται αυτον ειναι εχει παιδικες ασθενειες πηγε και πηρε ΚΤΜ![]()
![]()
Καλως ηρθες φιλε και και καλες βολτες![]()
![]()
![]()
![]()