πλακα πλακα νικολα θα ψηνομουν οντως πολυ ασχημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το ισιώνεις το πιστόνι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
πλακα πλακα νικολα θα ψηνομουν οντως πολυ ασχημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Ψήθηκα. Με +20 άλογα πάμε πραγματικά πάνω από 200 ρόδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εαν το κανουν μηχανακι και ξαναβρεθεις με αυτο, εγω θα προσπαθησω να σε ψησω να μου το φερεις για + 20 αλογα,να αποκτησει πραγματικο ενδιαφερον...
![]()
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Μην παρεξηγηθούμε - το S1000RR είναι απίστευτο και ίσως το ξαναπάρω όταν και αν διορθωθεί το συγκεκριμένο θανατηφόρο ελαττωματάκι.
--------------------------------------------------------------------------------
Ρε συ rein..
Δεν τα έγραψα εγώ αυτά...
Ο aanas τα έγραψε !
γεγονος...απλως εγω ως γνησιος στραβος ψυχοπαθης το quotαρα απο σενα...λεπτομερειες...Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Μην παρεξηγηθούμε - το S1000RR είναι απίστευτο και ίσως το ξαναπάρω όταν και αν διορθωθεί το συγκεκριμένο θανατηφόρο ελαττωματάκι.
Ρε συ rein..
Δεν τα έγραψα εγώ αυτά...
Ο ananas τα έγραψε !![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas
Ο κινητήρας του S1000RR μου κόλλησε στα 4,700km και ενώ πήγαινα με 140km/h. Με φοβερή τύχη και τη βοήθεια του μονόδρομου συμπλέκτη δεν έπεσα.
H BMW δε δίνει καμία πληροφορία για το γιατί συνέβη και γιατί δε θα ξανασυμβεί . Μιλάμε για μια πιθανά θανατηφόρα βλάβη
Απαραδεκτη βλαβη.. παλι καλα που εισαι εδω αυτη την στιγμη.
Και οσο για αυτα που σου λενε, οτι δεν ξερουν τι φταιει.. αυτα ειναι π@π@ριες
Τις περισσοτερες φορες γνωριζουν τι παιζετε αλλα δεν λενε την αληθεια στους πελατες για να μην βγει παρα εξω και γινει βουκινο.
Και εγω BMW εχω και απο την μοτο οδηγικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα.
Αλλα ξενερωνω οταν μου λενε παπαριες και ψεματα για το τι πραγματικα παιζετε οταν υπαρχει καποιο προβλημα
π.χ. σε 2 ανακλησεις που ειχα, οταν πηγα να τις φτιαξουν, τους ρωτησα να μου πουν τους λογους που γινεται η ανακληση, και τι παιζετε με το συγκεκριμενο θεμα
Η απαντηση που πηρα ηταν παπαριες, δηλαδη μου ειπαν τα πραγματα πολυ πιο ωραιοπηημενα απο οτι ηταν κανονικα, μου ειπαν ψεματα. Και εμαθα την αληθεια απο αλλου και ψαχνοντας.
Απαραδεκτο, γιατι αφου γινετε που γινετε η μακακια, τουλαχιστον ας λενε την αληθεια να ξερουμε και εμεις τι παιζεται.
Και ο λογος νομιζω που δεν λενε τι πραγματικα παιζετε, ειναι για να μην διαδεδοθει, γιατι ο μοτοκοσμος ειναι μικρος, και οι πληροφοριες διαδιδονται μπαμ μπαμ, και ειδικα τα με το ιντερνετ.
Το μέγα ερώτημα κύριοι είναι: Η BMW το λιπαίνει το κουζινέτο;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nib
Απαραδεκτη βλαβη.. παλι καλα που εισαι εδω αυτη την στιγμη.
Και οσο για αυτα που σου λενε, οτι δεν ξερουν τι φταιει.. αυτα ειναι π@π@ριες
Τις περισσοτερες φορες γνωριζουν τι παιζετε αλλα δεν λενε την αληθεια στους πελατες για να μην βγει παρα εξω και γινει βουκινο.
Και εγω BMW εχω και απο την μοτο οδηγικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα.
Αλλα ξενερωνω οταν μου λενε παπαριες και ψεματα για το τι πραγματικα παιζετε οταν υπαρχει καποιο προβλημα
π.χ. σε 2 ανακλησεις που ειχα, οταν πηγα να τις φτιαξουν, τους ρωτησα να μου πουν τους λογους που γινεται η ανακληση, και τι παιζετε με το συγκεκριμενο θεμα
Η απαντηση που πηρα ηταν παπαριες, δηλαδη μου ειπαν τα πραγματα πολυ πιο ωραιοπηημενα απο οτι ηταν κανονικα, μου ειπαν ψεματα. Και εμαθα την αληθεια απο αλλου και ψαχνοντας.
Απαραδεκτο, γιατι αφου γινετε που γινετε η μακακια, τουλαχιστον ας λενε την αληθεια να ξερουμε και εμεις τι παιζεται.
Και ο λογος νομιζω που δεν λενε τι πραγματικα παιζετε, ειναι για να μην διαδεδοθει, γιατι ο μοτοκοσμος ειναι μικρος, και οι πληροφοριες διαδιδονται μπαμ μπαμ, και ειδικα τα με το ιντερνετ.
οπως τα λες! Ξερουν τι παιζετε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
οπως τα λες! Ξερουν τι παιζετε
και το κόβω σε κανένα 3μηνο γενική ανάκληση
αλλά είναι και λογικό να μήν ανακοινώνουν πιο είναι το πρόβλημα
ακόμα......
τι να πούν ? ότι έχουμε 2 η 10 λόγους ? ότι έχουμε κάνει κάπιο λάθος
στο σχεδιασμό ( ολόκληρο apollo έπεσε λόγο μιάς τσιμούχας απο
καοτσουκ)
εδώ στο suzuki TLS μέχρι να το παραδεχτεί η εταιρία είχαν κόψει υποπλαίσιο τα περισσότερα
Καλό θα είναι όσοι δέν το έχουν πάθει να πιέσουν για ανάκληση
Αν και δεν το φτιαξε η ΜπεΕμΟυυυυ ήταν το Challenger....Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
ολόκληρο apollo έπεσε λόγο μιάς τσιμούχας απο
καοτσουκ)
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
κι επεσε λογω διαροης αεριου...![]()
ναι ενα θεμα με πλαισια και υποπλαίσια το χει η σουζουκι ειναι το σημα της..Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
εδώ στο suzuki TLS μέχρι να το παραδεχτεί η εταιρία είχαν κόψει υποπλαίσιο τα περισσότερα
Καλό θα είναι όσοι δέν το έχουν πάθει να πιέσουν για ανάκληση![]()
:rotflmao:
Βρε από τσιμούχα κόκκαλο έπεσε -καλά τα λέει- αλλά δεν είναι της παρούσης......Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κι επεσε λογω διαροης αεριου...![]()
...γράφε εσύ για BMW, να μαθαίνουμε εμείς.....![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Το εξώδικο έχει πάει. Προφανώς δεν έχουν απαντήσει στην προθεσμία και πάμε για την αγωγή.
Ναι έχεις δίκιο μπέρδεψα το όνομαΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αν και δεν το φτιαξε η ΜπεΕμΟυυυυ ήταν το Challenger....![]()
![]()