Φαντάσου εδώ Κρήτη ίντα θα δούμε!
![]()
Φαντάσου εδώ Κρήτη ίντα θα δούμε!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Απο την στιγμη που τα προσωπικα συμφεροντα των αυτοκινητιστων ενοχλουν - εως βλαπτουν - την συντριπτικη πλειοψηφια του κοινωνικου συνολου, τοτε η απεργια τους ειναι παρανομη και καταχρηστικη.Εχουν χασει πλεον και το δικιο που πιθανως εχουν, και την υποστηριξη του κοσμου στα προβληματα τους.
Τον χειμωνα τα τρακτερ, το καλοκαιρι τα βυτια.
Αν βγουνε οι ΙΧηδες, διαμαρτυρομενοι για τα τελη, τα διοδια, τους κωλοδρομους, και κλεισουν τις εθνικες και τους επαρχιακους τι θα γινει??
μπουρδελο![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ολοι οι ελληνες δεχθηκαν περικοπες στην δουλεια τους εξαιτιας της κρισης, ΑΔΙΚΕΣ περικοπες οι οποιες φτανουν τα 3.000 ευρωπουλα τον χρονο, δεν εκαναν κιχ.
Να βγαλουν οχι κιχ αλλα καμια πετρα και να παρουν στο κυνηγι αυτους που περασαν τετοια μετρα
Ειναι επιχειρημα αυτο ??? Οι Ελληνες που τους εκοψαν τα @@ και δεν εβγαλαν κιχ ...
Να απεργησουν οσοι περισσοτεροι μπορουν λεω εγω ... και απεργια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...1 μηνα και βαλε...
Να δεις για ποτε στρωνουν οι νομοι και τα παρανομα νομοσχεδια
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Εγω μεσα ειμαι.Να απεργησουν οσοι περισσοτεροι μπορουν λεω εγω ... και απεργια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...1 μηνα και βαλε...
η αδεια κανει ενα σκασμο λεφτα αλλα τα κομιστρα που παιρνουν δεν ειναι τιποτα.μη μιλαμε ετσι για ολους τους υπολοιπους εκτος απο εμας.πιστευεις οτι κανεις σημερα φορτηγατζης γινετε πλουσιος?εδω κλεινουν βενζιναδικα,τι δουλεια να εχουν κι αυτοι,και στην τελικη νομιζεις οτι με την <ελευθερη αγορα> μπορουν να βαζουν οτι τιμες θελουν?για ρωτα αυτους που τους μισθωνουν και μετα πες μου τι εξοδα εχουν σε αυτα τα οχηματα,τι ασφαλειες πληρωνουν και τι ζημιες εχουν?παιδες να τα σκεφτομαστε αυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Να γνωρίζεις οτι η καθε αδεια πχ για βυτιο 1ον κοστιζει ενα σκασμο λεφτα, 2ον οτι κονομανε πολλα φραγκα απο κομιστρα που χρεωνουν την εταιρια(η οποια βεβαια τα χρεωνει στο τελικο καταναλωτη)
και τι νομιζετε οτι αν απελευθερωθουν οι αδειες,θα δουλεψει υπερ μας?νομιζετε οτι πχ μια κοσκο να παρει 2000 αδειες θα ειναι προς οφελος μας?και μη ξεχναμε,ολοι αυτοι οι μικροι επιχειρηματιες πληρωνουν το τεβε και το φπα τους στο κρατος με στοιχεια...
η μεγαλοεταιριες το κανουν?
φιλικα παντα μιλτος
Ξαφνικα νιωθω ανασφαλης.Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγω μεσα ειμαι.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντίδρασης αυτο που γίνεται είναι φασιστικό ......Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
Να βγαλουν οχι κιχ αλλα καμια πετρα και να παρουν στο κυνηγι αυτους που περασαν τετοια μετρα
Ειναι επιχειρημα αυτο ??? Οι Ελληνες που τους εκοψαν τα @@ και δεν εβγαλαν κιχ ...
Να απεργησουν οσοι περισσοτεροι μπορουν λεω εγω ... και απεργια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...1 μηνα και βαλε...
Να δεις για ποτε στρωνουν οι νομοι και τα παρανομα νομοσχεδια![]()
Ξέρεις πόσους κλάδους έχει γ@μηση όλο αυτό και ξέρεις και κάτι άλλο άσε τίς μεγάλες εταιρίες .....οι αμπελοπαράγωγη που λόγο τής αδυναμίας μεταφοράς πετάνε τη σοδία τους τι θα τους πείς ξέρεις χάνουν κόπους μιάς χρονιάς με μεγάλο κόστο , α και δέν είναι μόνο τα σταφύλια , ροδάκινα καρπουζια κλπ κλπ
σεβασμό στο διπλανό μας ...............
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
Να δεις για ποτε στρωνουν οι νομοι και τα παρανομα νομοσχεδια
τι λες ρε Κωστα??
γιατι να παρουν πετρες και να κυνηγησουν αυτους που εβγαλαν τα μετρα?
ο Ελληνας δεν επαιρνε τις επιδοτησεις για να τις ριξει στα χωραφια του και τα ετρωγε αντ'αυτου?
ο Ελληνας δεν πηγαινε να φτιαξει την πριζα του συμπολιτη του και του επαιρνε 100? χωρις αποδειξη?
ο Ελληνας δεν πουλαγε στο μαγαζι του 300% πανω απο το κοστος?
ο Ελληνας δεν ηταν αυτος που δεν απεδιδε φορους ειτε ηταν γιατρος ειτε δικηγορος, ειτε νταβατζης?
ο Ελληνας δεν ηθελε να το παιξει μουρη στον γειτονα και στην γκομενα και δανειζοταν απο τις τραπεζες με 45% επιτοκιο για αυτοκινητ?
ο Ελληνας δεν επαιρνε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ για ρουχα και ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ για να παει Μυκονο?
ποιος του φταιει του Ελληνα? η Ε.Ε. που κανει τους νομους? γιατι δεν τους κανει ο Παπανδρεου. οι "δυνατοι" της Ε.Ε. τους κανουν. και καλα κανουν και βαζουν τετοια νομοθεσια γιατι ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
και φυσικα μεσα σε ολους τους υπολοιπους ειναι και οι πολιτικοι (που ηταν φυσικο) οτι εφαγαν τα πιο πολλα.
σ'αυτους αξιζει κρεμασμα κανονικο.
αλλα και ο υδραυλικος και ο ταξιτζης και ο γιατρος και ο δικηγορος και πολλοι αλλοι εκλεψαν. λιγοτερα...αλλα εκλεψαν.
ασε λοιπον τις πετρες και τις απεργιες. το συστημα φαινεται σιγα σιγα να αλλαζει και αυτο ειναι καλο...
![]()
Αιντε μπραβο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι λες ρε Κωστα??
ο Ελληνας δεν επαιρνε τις επιδοτησεις για να τις ριξει στα χωραφια του και τα ετρωγε αντ'αυτου?
ο Ελληνας δεν πηγαινε να φτιαξει την πριζα του συμπολιτη του και του επαιρνε 100? χωρις αποδειξη?
ο Ελληνας δεν πουλαγε στο μαγαζι του 300% πανω απο το κοστος?
ο Ελληνας δεν ηταν αυτος που δεν απεδιδε φορους ειτε ηταν γιατρος ειτε δικηγορος, ειτε νταβατζης?
ο Ελληνας δεν ηθελε να το παιξει μουρη στον γειτονα και στην γκομενα και δανειζοταν απο τις τραπεζες με 45% επιτοκιο για αυτοκινητ?
ο Ελληνας δεν επαιρνε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ για ρουχα και ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ για να παει Μυκονο?
ποιος του φταιει του Ελληνα? η Ε.Ε. που κανει τους νομους? γιατι δεν τους κανει ο Παπανδρεου. οι "δυνατοι" της Ε.Ε. τους κανουν. και καλα κανουν και βαζουν τετοια νομοθεσια γιατι ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
και φυσικα μεσα σε ολους τους υπολοιπους ειναι και οι πολιτικοι (που ηταν φυσικο) οτι εφαγαν τα πιο πολλα.
σ'αυτους αξιζει κρεμασμα κανονικο.
αλλα και ο υδραυλικος και ο ταξιτζης και ο γιατρος και ο δικηγορος και πολλοι αλλοι εκλεψαν. λιγοτερα...αλλα εκλεψαν.
ασε λοιπον τις πετρες και τις απεργιες. το συστημα φαινεται σιγα σιγα να αλλαζει και αυτο ειναι καλο...
![]()
Ποσο πιο απλοικα να το πουμε !!!!
Υ.Γ.Να συμπληρωσω πως τους ψηφιζε κιολας μηπως και ¨μπει¨ στο Δημοσιο κι αραξει...
...cause the place seems still alive...
Ξέχασες και κάτι άλλο...
Ο Ελληνας δεν τους ψηφίζει τόσα χρόνια? Μόνοι τους βγαίνουν?
Ας αλλάξει πρώτα αυτό και μετά το υπόλοιπο σύστημα.......
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
O Ελληνας δεν ψηφιζει...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ....Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Ξέχασες και κάτι άλλο...
Ο Ελληνας δεν τους ψηφίζει τόσα χρόνια? Μόνοι τους βγαίνουν?
Ο Ελληνας ΠΟΥΛΑΕΙ την ΨΗΦΟ του....
ειτε για να μπει η κορη του στη Νομαρχια και να ειναι "κελεπουρι" για παντρεια ....
ειτε για την μεταθεση του γιοκα να μην ιδρωνει στα νησια και να μη κρυωνει στον Εβρο....
ειτε για να σβησει καμια ντουζινα κλησεις...
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.... Γι ' αυτο οι "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" μας κοιταζουν οπως θα κοιταζες ΕΝΑ βρωμερο σκουληκι ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ δε θελεις ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ λερωσεις το παπουτσι σου.......
Accipere quam facere praestat injuriam
χωρις να βλεπω φαντασματα να μας κυνηγουν εχω να πω οτι μηπως αυτο ηταν το ζητουμενο τους (των ευρωπαιων) να εκτροχιασουν το συστημα ειδικα του αγροτη να τον εξαγορασουν,να τον μαθουν να βγαζει λεφτα και να καθεται στο καφενειο?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι λες ρε Κωστα??
![]()
Ας αναρωτηθουμε και αν δεν το πετυχαν τελιος τα υπολοιπα που εχουν μεινει θα τα φαι η πρασινη αναπτυξη,ξερεις ποια ειναι αυτη?
Ειναι εκεινη που στα χωραφια που φυτευαν πατατες και καρπουζια για να τρωμε και να τρωι ο ιδιος ο αγροτης τωρα θα φυτευουν ηλιοσυλεκτες,ναι ναι απο αυτους θα φυτευουν και θα περιμενουν λεφτα απο την Δεη,Εντομεταξυ θα αγοραζει ο καημενος ο αγροτης πρωτα απο ολους τις ντοματες με 3 ευρω το κιλο και θα ειναι και τετραγωνες μεταλαγμενες απο το αμερικα.
Φιλε μου η διαδηκασια μια ειναι πρωτα εξαγοραζεις οσους εξαγοραζονται μετα πλακωνεις στις φαπες οσους διαφωνουν και τριτον σκοτωνεις εαν χρειαζεται αυτους που επαναστατουν![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
μήπως σε λένε μάικλ κορλεόνε;Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Φιλε μου η διαδηκασια μια ειναι πρωτα εξαγοραζεις οσους εξαγοραζονται μετα πλακωνεις στις φαπες οσους διαφωνουν και τριτον σκοτωνεις εαν χρειαζεται αυτους που επαναστατουν![]()
Απο την Βραζιλια θα ερχονται ΟΛΑ τα φρουτα και τα λαχανικα.Οχι της Ελλαδας μονο αλλα ολης της Ε.Ε.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Εντομεταξυ θα αγοραζει ο καημενος ο αγροτης πρωτα απο ολους τις ντοματες με 3 ευρω το κιλο και θα ειναι και τετραγωνες μεταλαγμενες απο το αμερικα
Αν και εχεις ορθογραφικα λαθακια κατα τ αλλα εισαι ολοσωστος.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related