Έχεις κάποιο προγραμματάκι να προτείνεις;;Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Η μόνη επεξεργασία σε ορισμένες φωτογραφίες είναι στη φωτεινότητα-αντίθεση, όπου και όταν υπήρχε θέμα. Οι υπερφωτισμένες λήψεις αλλοιώνουν τα χρώματα
![]()
Έχεις κάποιο προγραμματάκι να προτείνεις;;Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Η μόνη επεξεργασία σε ορισμένες φωτογραφίες είναι στη φωτεινότητα-αντίθεση, όπου και όταν υπήρχε θέμα. Οι υπερφωτισμένες λήψεις αλλοιώνουν τα χρώματα
![]()
Εγώ το έκανα με Photoshop, μιας και το χρησιμοποίησα για το resizing, αλλά μιλάμε για μια πολύ βασική ρύθμιση (brightness-contrast) που την έχουν όλα τα προγράμματα επεξεργασίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Έχεις κάποιο προγραμματάκι να προτείνεις;;
Πήγαινες γυρεύοντας Γιωργο ε? αλλά τα κατάφερες μου φαίνεται...Μπράβο και από μένα και τνχ που το μοιράστηκες μαζί μας!
![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
"Άστρο του Ωρίωνα, φεγγάρι του Τοξότη,
είπαν μια άγνωστη φωτιά σ’ έχει δεσμώτη.
Που δεν τη σβήνουν χίλια κολασμένα μπάρκα,
μα στης γοργόνας το φτερό η αιώνια τσάρκα..."
Δικό σου.
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Χμ...χμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Με τη Ρουμανία έχω ανοικτούς λογαριασμούς, έχω δώσει υπόσχεση επιστροφής με την πρώτη ευκαιρία και αφορμή. Είδα ελάχιστα πράγματα αλλά μου άνοιξαν τη διάθεση να την επισκευθώ στο μέλλον [/B]![]()
![]()
J.T.R
...το google maps έχει πάρει φωτιά λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
Χμ...χμ...![]()
![]()
![]()
Άντε να μυρίσει λίγο άνοιξη γιατί έχω να δώ οδικά σύνορα από τον Αύγουστο...![]()
:a19: :a19: :a19:
Φοβερη η περιγραφη σε συνδυασμο με τις φωτο.
Θα μπορουσες να εργαζεσαι σε περιοδικο μοτο!!!!!
Σε συγχαιρω για το κουραγιο σου να κατσεις και να τα γραψεις ολα αυτα.
Βεβαια για μας που δεν εχουμε κανει αυτο το ταξιδι, το ολο σκηνικο ειναι μοναδικο.
Σου ευχομαι στο μελλον να ξανακανεις πραγματικοτητα το ονειρο σου, χωρις ατυχιες αυτη τη φορα
Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
...το google maps έχει πάρει φωτιά λέμε!![]()
Άντε να μυρίσει λίγο άνοιξη γιατί έχω να δώ οδικά σύνορα από τον Αύγουστο...![]()
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη σου....
![]()
![]()
![]()
![]()
Moto Adventures blog
The Moto Travel Blog
Ευχαριστώ. υγεία και δουλειά να'χουμε και από όνειρα άλλο τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από spyros gsxr1000
Σου ευχομαι στο μελλον να ξανακανεις πραγματικοτητα το ονειρο σου![]()
...την τελευταία φορά μπερδεύτηκα και βρέθηκα στη ΘράκηΑρχικά δημιουργήθηκε από DJ316
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα παλιό αμερικάνικο ρητό λέει:Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Ευχαριστώ. υγεία και δουλειά να'χουμε και από όνειρα άλλο τίποτα![]()
...την τελευταία φορά μπερδεύτηκα και βρέθηκα στη Θράκη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Young riders pick a destination and go... Old riders pick a direction and go...
![]()
Moto Adventures blog
The Moto Travel Blog
Θα τους κλεισουμε... τους λογαριασμους?Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Με τη Ρουμανία έχω ανοικτούς λογαριασμούς, έχω δώσει υπόσχεση επιστροφής με την πρώτη ευκαιρία και αφορμή. Είδα ελάχιστα πράγματα αλλά μου άνοιξαν τη διάθεση να την επισκευθώ στο μέλλον [/B]![]()
![]()
J.T.R
...μπήκε η ανοιξη, ανθιζουν τα λουλουδια, ο μελισσουλος με τη μελισσουλα...κλπ κλπ...
ε, πολυ θελει να παρω μπρος?
Ξεκινησα λοιπον τη μερα μου διαβαζοντας ενα ταξιδιωτικο που ειχα μαρκαρει απο τοτε που το ξεκινησες...τωρα, υστερα απο 2 σχεδον χρονια! Το καλο με τα γραπτα που λενε...
Αν και αργα λοιπον, μπραβο Γιωργο! Πολυ καλη περιγραφη και εμπειρια! "Δυσκολη" αλλα δυνατή!
![]()