Σελίδα 19 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Οταν βγαινεις απο ενα κεντρο η μια καφετερια βρωμας ΜΟΝΟ απο το τσιγαρο,τα ρουχα σου τα μαλλια σου,ολοκληρος!

Έτσι είναι αυτά τα μαγιαζιά.
    Αν δεν αρέσει σε κάποιους, μπορούν να οργανώσουν εξόδους σε παιδότοπους. Κατά την έξοδό τους θα μυρίζουν μαλακτικό και τσίχλα φράουλα.
    Η τσίχλα με γεύση μέντας είναι κατάλληλη (για χρήση) με απαραίτητη την γονική συναίνεση. :rotflmao:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Αν δεν αρέσει σε κάποιους, μπορούν να οργανώσουν εξόδους σε παιδότοπους. Κατά την έξοδό τους θα μυρίζουν μαλακτικό και τσίχλα φράουλα.
    Η τσίχλα με γεύση μέντας είναι κατάλληλη (για χρήση) με απαραίτητη την γονική συναίνεση. :rotflmao:
    Πουτ@να εξαρτηση...ε????
    ...cause the place seems still alive...

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Oποιος γουσταρει να καπνιζει ας καθεται εξω.....Πηξαμε στους θεριακληδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    έτσι ήταν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Oποιος γουσταρει να καπνιζει ας καθεται εξω.....Πηξαμε στους θεριακληδες...

Γιατί Αλεξάκο να πάω εγώ έξω? Δεν ενοχλούσα κανέναν πριν μπεις εσύ στο μαγαζί. Δέκα νοματαίοι που ήμασταν, όλοι βρωμοκοπούσαμε τσιγαρίλα αλλά δεν μας πείραζε.

@950dim:

@Λεωνίδας: Για πες.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

@Λεωνίδας: Για πες.
    όπως θεωρείς αυτονόητο ότι δεν καπνίζεις σε νοσοκομεία, αεροπλάνα, μετρό, ΚΤΕΛ, σινεμά, θέατρα κλπ, έτσι θα μάθεις και στα bars, clubs, ταβέρνες, μπουζούκια
    όπως έγινε / γίνεται παντού

όλη η κουβέντα μου θυμίζει τη συζήτηση για τη θερμοκρασία του a/c στη δουλειά
    εμείς οι μαλάκες με τα πουκάμισα και οι κυρίες με τα τιραντάκια που μονίμως κρυώνουν

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΖΑΚΕΤΑ ΜΩΡΗ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΔΥΘΩ

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    αυτό το επιχείρημα με τη ΔΕΗ πότε θα καταλάβετε ότι είναι άσχετο με τη συζήτησή μας

εφοσον μιλαμε για δικαιωμα στον καθαρο αερα νομιζω οτι δεν ειναι ασχετο.σου ευχομαι ποτε να μην το ζησεις(οπως κ σε ολους) αλλα εαν εισαι παθων θα καταλαβεις

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    ΕΛΛΗΝΕΣ! Αφου δεν μπορειτε να κοψετε την μαλακια που σας εχει βαρεσει στον εγκεφαλο, κοψτε τουλαχιστον το καπνισμα :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    εφοσον μιλαμε για δικαιωμα στον καθαρο αερα νομιζω οτι δεν ειναι ασχετο.σου ευχομαι ποτε να μην το ζησεις(οπως κ σε ολους) αλλα εαν εισαι παθων θα καταλαβεις
    εδώ μιλάμε για δικαίωμα στο μη τσιγάρο-στα-μούτρα-μου νομίζω

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    νταξ απο την μια εχεις κ δικιο.αφου δεν μπορουμε να κανουμε κ πολλα για τα καυσαρια εντομοκτονα ρυπογονα σπρει κτλ τουλαχιστον ας κανουμε το λιγοτερο που μπορουμε με το τσιγαρο σαν ατομικη ευθυνη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Δηλαδή τώρα ο Έλληνας θα κόψει το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους δηλαδή? μάλιστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Δηλαδή τώρα ο Έλληνας θα κόψει το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους δηλαδή? μάλιστα...
    ακριβώς τα ίδια λέγανε στην Ιταλία πριν λίγα χρόνια
    δες τώρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ακριβώς τα ίδια λέγανε στην Ιταλία πριν λίγα χρόνια
    δες τώρα
    τι να σου πω ρε Λεωνίδα δεν ξέρω τι γίνεται στην Ιταλία.

εγώ ξέρω ότι εδώ και 1-1,5 χρόνο έχουν σκληρύνει τα μέτρα κατά του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους αλλά στην ουσία δεν γίνεται τίποτα.

αυτό βέβαια δεν μπορώ να σου κρύψω ότι με βολεύει όντας περιστασιακός καπνιστής

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Όλα θα κριθούν απο το αν πέσει καμιά χοντρή καμπάνα σε χρηματικό πρόστιμο. Αν σε πιάσουν να καπνίζεις και σου χώσουν καμιά 150αρα.... ε θα το σκεφτείς δεύτερη φορά να το κάνεις.

Α και κάτι σημαντικό... αν τα μαγαζιά βγάλουν τα τασάκια πως θα καπνίζετε ρε;..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απο εκεί και πέρα για τα νυχτερινά μεγάλα μαγαζιά το περιθώριο των μηνών που δίνει ουσιαστικά τους πάει στην Άνοιξη και εκεί πάλι θα καπνίζουν όξω... οπότε τζίφος...χαχαχαχα

Γελάω πάντως γιατί σε αυτά τα σκυλο-μπαρ-πίστες κτλ.. έχω να πατήσω εδώ και δύο χρόνια. Σε μπαράκια κτλ που πηγαίνω έτσι και αλλιώς επειδή είναι κάτω απο 300m² θα πρέπει να προσαρμοστούν. Βέβαια μένει να δούμε αν θα πέφτουν καμπάνες γιατί δυστυχώς μόνο έτσι έχουμε μάθει.

@Καπνιστές... καπνίστε όπου και όσο γουστάρετε αρκεί να μην ενοχλείτε άλλους. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Έρχομαι εγώ να μαρσάρω με τις ξετάπωτες Akrapovic στο παράθυρο που κοιμάστε; Το ίδιο σκεπτικό είναι...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF