καλοξυστες![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
καλοξυστες![]()
:rotflmao: :rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
καλοξυστες![]()
![]()
![]()
χα χα thanx!![]()
...ετσι χαμηλα που ειναι τα μασπιε , δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυσκολο να βρουν κατω!
...και εσυ που γελας τομαρι!
Παντως το σιγουρο ειναι οτι για να πλαγιασει (τα στοιχειωδη ετσι) το μηχανακι πρεπει να αντικατασταθουν τα λαστιχα που φοραει (μην τα ξαναλεμε ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!) ....Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
:rotflmao: :rotflmao:![]()
λοιπον.....
εκανα μια μινι συγκριση στα 3 zl που εχω , και το δευτερο εχει τα καλυτερα ελαστικα πανω!
Ξηλωμα ζαντες μαζι με ενα σωρο αλλα τσιμπρανγκαλα!
:hypnotize
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
..ξερω....
στην φωτο ειναι χαλια.....
Μην τα βλεπετε ετσι ομως , ειναι αρκετα πιο ''φρεσκα'' , εχουν ΠΟΛΥ ΓΟΜΑ ακομα για φαγωμα (σχεδον ολη!) , και δεν εχουν καμια ρωγμη καθως δεν δειχνουν να ειναι ''ξεραμενα''....
στην φωτο ειναι απλα βρωμικα!![]()
![]()
..βεβαια για να μπουν πανω στο μηχανακι μου πρεπει να γινουν μερικες δουλειες πρωτα....(και δεν ειναι και λιγες!)
...και αφου σκοπευω να εξαντλησω τις δυνατοτητες μου στις ''βουρτσες'' στα αλουμινια , εστειλα και μερικα εξαρτηματακια για επινικελωση....![]()
![]()
σταντ , ελατηρια , βιδες , βασεις μασπιε.....
φυσικα δεν αφαιρεσα τιποτα απο το eliminator!....απο το αλλο ειναι!
α!...το σταντ δεξια (το μακρυ) προοριζεται για το virago!
![]()
χτες δεν ειχα πολυ χρονο , ξεκινησα να ασχολουμαι ομως με ενα θεμα που ειχα σκεφτει εδω και καιρο.....
ΤΗΝ ΣΕΛΑ!
...απο την στιγμη που το eliminator προοριζεται για δικαβαλα ταξιδακια , περα απο τον ανεμοθωρακα θα χρειαστουμε και μια σελα ικανη να βολεψει δυο ατομα με ανεση και για αρκετη ωρα.....
εχω στην διαθεση μου 3 (!) σελες απο zl400 , οποτε με ''παιρνει'' να πειραματιστω σε αναδιαμορφωση μιας απο αυτες.
....μια σελα ανετη συνεπαγεται με μια ΜΕΓΑΛΗ σελα , με μαλακο και μπολικο αφρωδες υλικο και με σωστη ''ανθωπομετρια'' (οσο γινεται).
Η σελα η οποια επιλεχτηκε για τους πειραματισμους μου ηταν αυτη που ηταν στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ κατασταση , δηλαδη απο το 3ο eliminator (οι αλλες δυο ειναι σε πολυ καλη κατασταση!)
Η συγκεκριμενη ηταν οπως βλεπετε στην φωτο που ακολουθει......
![]()
η υγρασια και ο πολυκαιρισμος ειχαν κανει την ζημια τους.....
το καλυμα δεν ηταν το εργοστασιακο , ειχε αντικατασταθει μια φορα στο παρελθον (αυτο διαπιστωνεται ευκολα απο τις τρυπες που αφηνουν τα ''καρφια'' των πιστολιων) , ειχε γινει και μια μετατροπη στο αφρωδες (προσθαφαιρεση υλικου - μ@λακιες ειχαν γινει τεσπα...) και σε μερικα σημεια ηταν πραγματικα απογοητευτικη η κατασταση......
![]()
παραλληλα εβγαλα την σελα που φοραει η μοτοσυκλετα μου αυτη τη στιγμη να κανω μια συγκριση και να βεβαιωθω οτι η πλαστικη βαση ειναι ιδια και στις δυο......
οκ....
Η πλαστικη βαση ειναι ιδια και στις δυο σελες (και στον κωδικο , και οπτικα , αλλα και κουμπωσα την σελα στην μοτοσυκλετα μου)....
μονο το αφρωδες υλικο αλλαζει και δειχνουν διαφορετικες.....
.....προχωραμε!