Σελίδα 19 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 535

Θέμα: VStrom SERVICE (και κοστολόγιο...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Service 12000 km
    Λάδια 33€
    Φίλτρο λαδιού 11€
    Μπουζί 4 χ 7,5€
    Φίλτρο αέρα 25€
    Εργασία 100€
    Σύνολο 199€
    Συνεργείο Χαβέλλας.
    Και αν ξαναπάω γράψε μου.

Στη νταλίκα για full servise πλήρωσα 400? εργασία. Και βλέπω εδώ αλλά και αλλού αυτά τα κατοστάρικα και δε πιστεύω στα μάτια μου.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
    Tα CASTROL GPS ειναι ημισυνθετικά .

δεν ειπε καποιος κατι διαφορετικο νομιζω!

:smilea:

Παλαιό μέλος

Re: Re: Συγκριτική δοκιμή εξουσιοδωτημένων στο Ηράκλειο

`

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto

Re: Re: Re: Συγκριτική δοκιμή εξουσιοδωτημένων στο Ηράκλειο

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    γεια σου φιλε,ειμαι απο ηρακλειο κρητης ,και εχω παρει το στρωμα το 650 απο τον βογιατζη,,θελω να με βοηθεισεις σε κατι εσυ που τα εχεις παλεψει,,μου λεει οτι θα εχω δωρεαν σερβις δλδ εργατικα για 2 χρονια και οτι θα πληρωνω μονο τα αναλωσιμα,,τι πεζεται με αυτο,μπορεις να με βοηθεισεις?
    Νομίζω ότι το λογικό αφού σου έκανε την προσφορά είναι να το πηγαίνεις. Λάδια και φίλτρα θα χρειαστείς μόνο μάλλον και αυτά ξέρουν να τα κάνουν. Μάθε όμως και καμία τιμή ανταλακτικών για να σιγουρευτείς ότι δεν σε κλέβουν από εκεί μια που δεν θα παίρνουν τα εργατικά.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Συγκριτική δοκιμή εξουσιοδωτημένων στο Ηράκλειο

Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
    Νομίζω ότι το λογικό αφού σου έκανε την προσφορά είναι να το πηγαίνεις. Λάδια και φίλτρα θα χρειαστείς μόνο μάλλον και αυτά ξέρουν να τα κάνουν. Μάθε όμως και καμία τιμή ανταλακτικών για να σιγουρευτείς ότι δεν σε κλέβουν από εκεί μια που δεν θα παίρνουν τα εργατικά.
    φιλε ξερεις ποσο μου ειπε για το πρωτο σερβις?65ευρω.ελεος

Re: Re: Re: Re: Re: Συγκριτική δοκιμή εξουσιοδωτημένων στο Ηράκλειο

φιλε ξερεις ποσο μου ειπε για το πρωτο σερβις?65ευρω.
    Ποιό λες πρώτο? Στα 1000 ή στα 6000?

Στα 1000 αλλάζεις λάδια και φίλτρο. ~50Ε αν βάλεις συνθετικά λάδια ή ~40Ε αν βάλεις τα ημισυνθετικά.

Στα 6000 αλλάζεις μόνο λάδια άρα ~40Ε για συνθετικά και 30Ε για ημισυνθετικά.

Αυτά σύμφωνα με το βιβλίο service της suzuki.

Πήγαινε και ρώτα τους τι χρεώνουν και πόσο. Μάθε και τιμές για τα συνθετικά και ημισυνθετικά της MOTUL (αυτά της SUZUKI ίδια είναι και λιγάκι φθηνότερα) και άμα σου πούνε μαλακίες δείξε τους ότι ξέρεις τι γίνεται γιατί αυτοί ρίχνουν χοντρό δούλεμα.

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Συγκριτική δοκιμή εξουσιοδωτημένων στο Ηράκλειο

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto

Στα 1000 αλλάζεις λάδια και φίλτρο. ~50Ε αν βάλεις συνθετικά λάδια ή ~40Ε αν βάλεις τα ημισυνθετικά.

Πήγαινε και ρώτα τους τι χρεώνουν και πόσο. Μάθε και τιμές για τα συνθετικά και ημισυνθετικά της MOTUL (αυτά της SUZUKI ίδια είναι και λιγάκι φθηνότερα) και άμα σου πούνε μαλακίες δείξε τους ότι ξέρεις τι γίνεται γιατί αυτοί ρίχνουν χοντρό δούλεμα.
    [/QUOTEμιλαμε για το σερβις στα 1000,,τους εχω δειξει οτι την ψαχνω και ειμαι ενημερωμενος αλλα πανε να μου τα σκεπασουν οτι δηθεν αυτα που λεγονται στα φορουμ να πιστευω μονο τα μισα

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Συγκριτική δοκιμή εξουσιοδωτημένων στο Ηράκλειο

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119

[/QUOTEστα 1000,,τους εχω δειξει οτι την ψαχνω και ειμαι ενημερωμενος αλλα πανε να μου τα σκεπασουν οτι δηθεν αυτα που λεγονται στα φορουμ να πιστευω μονο τα μισα
    Κάπου στο forum υπάρχει το service manual του DL. Αν δεν το βρεις πες μου να στο στείλω. Το εκτυπώνεις και πηγαίνεις και τους δείχνεις τι γράφει ότι πρέπει να αλλαχτεί (μόνο λάδι φίλτρο). Πες τους μετά να σου δείξουν το δικό τους για να δεις τι άλλα συμπεριλαμβάνει. Πήγαινε και στον Τριανταφυλίδη και ρώτα τον πόσο πάει το σέρβις. Αν θυμάμαι καλά για αλλαγή με συνθετικά πλήρωνα 50Ε (έβαζε και το κάτι τις του σε εργατικά).

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Συγκριτική δοκιμή εξουσιοδωτημένων στο Ηράκλειο

Κάπου στο forum υπάρχει το service manual του DL. Αν δεν το βρεις πες μου να στο στείλω. Το εκτυπώνεις και πηγαίνεις και τους δείχνεις τι γράφει ότι πρέπει να αλλαχτεί (μόνο λάδι φίλτρο). Πες τους μετά να σου δείξουν το δικό τους για να δεις τι άλλα συμπεριλαμβάνει. Πήγαινε και στον Τριανταφυλίδη και ρώτα τον πόσο πάει το σέρβις. Αν θυμάμαι καλά για αλλαγή με συνθετικά πλήρωνα 50Ε (έβαζε και το κάτι τις του σε εργατικά).
    φιλε μου καλε μαλον δεν στα εξηγησα καλα,,στο σερβις θα κανουν οτι ακριβως θα εκανε ο καθε εξουσιοδοτημενος δλδ λαδια φιλτρα ελενχους κτλπ,,τα 65 πως δικαιολογουνται δεν μπορω να καταλαβω

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Συγκριτική δοκιμή εξουσιοδωτημένων στο Ηράκλειο

φιλε μου καλε μαλον δεν στα εξηγησα καλα,,στο σερβις θα κανουν οτι ακριβως θα εκανε ο καθε εξουσιοδοτημενος δλδ λαδια φιλτρα ελενχους κτλπ,,τα 65 πως δικαιολογουνται δεν μπορω να καταλαβω
    Φίλτρο λαδιού και λάδι είναι τα μόνα που αντικαθίστανται. Το να ελένξεις μπουζί ή να βιδώσεις βίδες είναι εργατικά και άρα δεν χρεώνονται.

Για να βγει το 65Ε πρέπει να χρεώσουν το λάδι περί τα 16-17Ε το λίτρο και το φίλτρο γύρω στο 15Ε (νομίζω έχει γύρω στο 12Ε)

Τίποτα άλλο δεν έχει να σου χρεώσουν.

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Συγκριτική δοκιμή εξουσιοδωτημένων στο Ηράκλε

`

Παλαιό μέλος
    `

Προχθες εκανα το σερβις των 36000 στον Σταθοπουλο. Επειδη ειχα αυξημενη καταναλωση
    του ειχα πει να βγαλουμε το BMC που ειχα ,να βαλουμε μαμα φιλτρο αερα και να ριξει
    μια ματια στα injection να δουμε τι παιζει. Οταν πηγα να παρω τη μηχανη μου ειπε τα εξης
    1. Το φιλτρο αερα ηταν μεσα στη μπιχλα. Προφανως δεν ειχε καθαριστει ΠΟΤΕ
    2. Τα injection δουλευαν οπως να'ναι. Προφανως δεν ειχα ρυθμιστει ΠΟΤΕ
    3. Βαλβιδες δε μου κοιταξε αλλα αμφιβαλω αν ειχαν ρυθμιστει και αυτες στο σερβις των 24000
    Προφανως ο προηγουμενος εξουσιοδοτημενος που το πηγαινα μου επαιρνε τα φραγκα και δεν εκανε τιποτα.
    Υποψιν του ειχα πει επανελλημενως για την καταναλωση αλλα............
    Οι εργασιες που γιναν ηταν αλλαγη λαδιων και φιλτρου, αλλαγη μπουζι, καθαρισμα BMC( δεν αλλαχθηκε
    προς το παρον) , ρυθμισμα injection , αλλαγη των πουλεμαν του λαιμου με κωνικα και ρυθμισμα του τσοκ.
    Κοστος 210 ευρω. Η μηχανη εγινε ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!. Καμια σχεση με οπως ηταν πριν

Το μονο που θελω ειναι να δω τι γινεται με την καταναλωση πλεον και να
    ξαναπαω στο Σταθη για ξαναρυθμισμα (αν χρειαστει)
    Για τον προηγουμενο εξουσιοδοτημενο εχω ακουσει παραπονα και απο αλλους.
    Αν δεν υπαρχει προβλημα και επιτρεπουν οι διαχειριστες του φορουμ μπορω να πω ποιος ειναι
    για να προστατευτουν και αλλοι κατοχοι.
    FATES WARNING

για πε....

Παρόμοια θέματα

1. vstrom στρωσιμο και βολτα
    από cosini στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2009, 20:08
  2. πρωτο service και πρωτα αξεσουαρ
    από table920 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 23:59