Μακάρι....!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Μακάρι να πιάσει η απειλή και μόνο...
Καλά ξεμπερδέματα!![]()
![]()
αλλά και για αυτόν μακάρι, εξάλλου, η μήνυση δε θα "ζητάει" 2.200 ..................![]()
άντε να δούμε!
Μακάρι....!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Μακάρι να πιάσει η απειλή και μόνο...
Καλά ξεμπερδέματα!![]()
![]()
αλλά και για αυτόν μακάρι, εξάλλου, η μήνυση δε θα "ζητάει" 2.200 ..................![]()
άντε να δούμε!
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Εννοείται.... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Θα σας κρατήσω ενήμερους.
Dura lex, sed lex.
Τι έγινε??? Έχουμε κανένα νεότερο από το μέτωπο???
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δευτέρα-Τρίτη θα μαζευτούμε μαζί και με τη δικηγόρο και θα υπογράψει ( πιστεύω! ) το χαρτί που υποσχέθηκε και που ετοιμάζει η δικηγόρος.. και θα τον πιέσουμε για την εξόφληση.. θα δείξει, θα ενημερώσω με τα νεότερα σύντομαΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι έγινε??? Έχουμε κανένα νεότερο από το μέτωπο???
![]()
![]()
![]()
georgE
Πω ρε αδερφέ,διάβασα το θέμα και έμεινα...και οκ εσύ με τη "καλή πίστη" να το πω ευγενικά,αλλά ο μαγαζάτορας τόσο θράσος;
Μη το καθυστερείς καθόλου!φάτους ζωντανούς!
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
φίλε μου καλή τύχη στην περιπέτεια σου, να σου δώσω κι εγώ μιά συμβουλή: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!! ξέχνα δικηγόρους τρεχάματα και αγωνίες, ξέχνα και το μηχανάκι, κλείδωσε το σε καμμιά αποθήκη και περίμενε κανα χρόνο, άσε το μαγαζί να διεκδικήσει τα λεφτά του και η υπόθεση θα λυθεί από μόνη της, λίγη υπομονή χρειάζεται..
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Athos
φίλε μου καλή τύχη στην περιπέτεια σου, να σου δώσω κι εγώ μιά συμβουλή: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!! ξέχνα δικηγόρους τρεχάματα και αγωνίες, ξέχνα και το μηχανάκι, κλείδωσε το σε καμμιά αποθήκη και περίμενε κανα χρόνο, άσε το μαγαζί να διεκδικήσει τα λεφτά του και η υπόθεση θα λυθεί από μόνη της, λίγη υπομονή χρειάζεται..![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Athos
φίλε μου καλή τύχη στην περιπέτεια σου, να σου δώσω κι εγώ μιά συμβουλή: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!! ξέχνα δικηγόρους τρεχάματα και αγωνίες, ξέχνα και το μηχανάκι, κλείδωσε το σε καμμιά αποθήκη και περίμενε κανα χρόνο, άσε το μαγαζί να διεκδικήσει τα λεφτά του και η υπόθεση θα λυθεί από μόνη της, λίγη υπομονή χρειάζεται..
Ναι, θα του πηγαίνεις εσύ τσιγάρα στην ψειρού ε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μπα, καλύτερα medium raw ή και well done...Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
φάτους ζωντανούς!
![]()
Dura lex, sed lex.
Παιδιά βλέπω παραξενευτήκατε, το πιθανότερο να παραξενευτεί και ο παθών, εξάλλου λίγο αργά τα γράφω αφού όπως είπε έχει ήδη πάρει την νομική οδό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Athos
Λοιπόν να τα εξηγήσω.
Για τον ΠΩΛΗΤΗ υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Είτε είναι απατεώνας (το πιθανότερο), είτε είναι ένα βαρεμένο κουκουρίκου άτομο δηλαδή όπως και νάχει εντελώς αναξιόπιστο, τσέπωσε 2200-300=1900 αέρα πατέρα και είναι ωραίος και τραλαλά.
Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ δεν παίζει νάναι απατεώνας γιατί δεν κέρδισε τίποτα, αντίθετα, αυτός είναι που τραβάει το μεγαλύτερο ζόρι. Έχασε το μηχανάκι, εισέπραξε 300, και του μείναν στα χέρια τα κωλογραμμάτια 12x205=2460
Ο ΠΑΘΩΝ έχασε 2200 έχει όμως το μηχανάκι (χωρίς άδεια) που πες γι ανταλλακτικά αξίζει 700, δηλαδή ζημιά 2200-700=1500, άσε που μπορεί μελλοντικά να αγοράσει κανένα όμοιο σαράβαλο ή χτυπημένο και να το κάνει σκάντζα.
Σε κάθε περίπτωση το ποσό είναι πολύ μικρό για να κινήσει αγωγή. Η αγωγή θα του κοστίσει τουλάχιστον 700-800, θα εκδικαστεί σε δυό χρόνια με άπειρα τρεχάματα, και πες ότι την κερδίζει έναντι του πωλητή (έναντι του μαγαζάτορα δεν έχει καμμία τύχη) και πάλι αν δεν υπάρχει κάτι για κατάσχεση δεν μπορεί με κανένα μηχανισμό να τον αναγκάσει να πληρώσει (το ότι ο πωλητής είναι δημόσιος υπάλληλος το θεωρώ παπατζηλίκι).
Άρα τι απομένει ? ΦΙΛΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ (πάρτο για ατύχημα), ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, και ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. Κλείδωσε το μηχανάκι σε καμμιά αποθήκη, ΜΗΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ, και περίμενε.
Περίπτωση να σου κάνει ο μαγαζάτορας αγωγή δεν υπάρχει, μη φοβάσαι, αλλά κι αν σου κάνει άστον αυτόν να τρέχει, εσύ είσαι καθαρός, θα παρουσιαστείς και χωρίς δικηγόρο να πεις ότι είσαι θύμα απάτης, τα χαρτιά σου και οι μάρτυρες που θα βάλεις το αποδεικνύουν.
Οπότε λοιπόν σε κανά χρόνο, παίζει με τον μαγαζάτορα να έχουν γίνει τα εξής:
Είτε θα έχει πληρωθεί τα γραμμάτια οπότε θα σου βγάλει και την άδεια και όλα οκ (αυτό το κόβω για πολύ χλωμό).
Είτε θα έχει εισπράξει το πολύ κάποια ψωροκατοστάρικα και θα είναι στην τσίτα.
Τότε εσύ παρουσιάζεσαι στο μαγαζάτορα, του λες αν θέλει με κανά 500άρι να μοιραστείτε τη ζημιά (να δείς ότι τότε θάναι συνεργάσιμος), αλλιώς ή το πουλάς γι ανταλλακτικά ή το σκαντζάρεις με άλλο όπως είπαμε, ε και για την όποια ζημιά καλή καρδιά και πάμε γι άλλα !!
Καλή τύχη ότι κι αν κάνεις..
α) παρτου ενα γραμματιο με ληξη μια μερα μετα την υποτιθεμενη εξοφληση αυτου στον εμπορο....
.....δεν ειμαι σιγουρος , αλλα το γραμματιο οσο παλιομοδιτικο και αν ειναι , δεσμευει ακινητη περιουσια....(αν εχει).
Να παρεις λεφτα πισω δεν παιζει , καλη τυχη με τον δικηγορο αλλα δεν σε βλεπω....
β) κανεναν φιλο μπραβο εχεις?....πολυ πιο αποτελεσματικος απο τον δικηγορο...(φροντισε να ειναι φιλος αλλιως απο τα δυο χιλιαρικα θα σου παρει το ενα...)
........δοξα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αντε και μια τρίτη: Εμεις γιατι να παμε μαζί σου να ριξουμε ξυλο; Τι θα κερδίσουμε;![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Παιδιά σας ευχαριστώ, πλέον κατευθύνει δικηγόρος μου την υπόθεση, πιστεύω να πάμε καλά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Athos
Παιδιά βλέπω παραξενευτήκατε, το πιθανότερο να παραξενευτεί και ο παθών, εξάλλου λίγο αργά τα γράφω αφού όπως είπε έχει ήδη πάρει την νομική οδό.
Λοιπόν να τα εξηγήσω.
Για τον ΠΩΛΗΤΗ υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Είτε είναι απατεώνας (το πιθανότερο), είτε είναι ένα βαρεμένο κουκουρίκου άτομο δηλαδή όπως και νάχει εντελώς αναξιόπιστο, τσέπωσε 2200-300=1900 αέρα πατέρα και είναι ωραίος και τραλαλά.
Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ δεν παίζει νάναι απατεώνας γιατί δεν κέρδισε τίποτα, αντίθετα, αυτός είναι που τραβάει το μεγαλύτερο ζόρι. Έχασε το μηχανάκι, εισέπραξε 300, και του μείναν στα χέρια τα κωλογραμμάτια 12x205=2460
Ο ΠΑΘΩΝ έχασε 2200 έχει όμως το μηχανάκι (χωρίς άδεια) που πες γι ανταλλακτικά αξίζει 700, δηλαδή ζημιά 2200-700=1500, άσε που μπορεί μελλοντικά να αγοράσει κανένα όμοιο σαράβαλο ή χτυπημένο και να το κάνει σκάντζα.
Σε κάθε περίπτωση το ποσό είναι πολύ μικρό για να κινήσει αγωγή. Η αγωγή θα του κοστίσει τουλάχιστον 700-800, θα εκδικαστεί σε δυό χρόνια με άπειρα τρεχάματα, και πες ότι την κερδίζει έναντι του πωλητή (έναντι του μαγαζάτορα δεν έχει καμμία τύχη) και πάλι αν δεν υπάρχει κάτι για κατάσχεση δεν μπορεί με κανένα μηχανισμό να τον αναγκάσει να πληρώσει (το ότι ο πωλητής είναι δημόσιος υπάλληλος το θεωρώ παπατζηλίκι).
Άρα τι απομένει ? ΦΙΛΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ (πάρτο για ατύχημα), ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, και ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. Κλείδωσε το μηχανάκι σε καμμιά αποθήκη, ΜΗΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ, και περίμενε.
Περίπτωση να σου κάνει ο μαγαζάτορας αγωγή δεν υπάρχει, μη φοβάσαι, αλλά κι αν σου κάνει άστον αυτόν να τρέχει, εσύ είσαι καθαρός, θα παρουσιαστείς και χωρίς δικηγόρο να πεις ότι είσαι θύμα απάτης, τα χαρτιά σου και οι μάρτυρες που θα βάλεις το αποδεικνύουν.
Οπότε λοιπόν σε κανά χρόνο, παίζει με τον μαγαζάτορα να έχουν γίνει τα εξής:
Είτε θα έχει πληρωθεί τα γραμμάτια οπότε θα σου βγάλει και την άδεια και όλα οκ (αυτό το κόβω για πολύ χλωμό).
Είτε θα έχει εισπράξει το πολύ κάποια ψωροκατοστάρικα και θα είναι στην τσίτα.
Τότε εσύ παρουσιάζεσαι στο μαγαζάτορα, του λες αν θέλει με κανά 500άρι να μοιραστείτε τη ζημιά (να δείς ότι τότε θάναι συνεργάσιμος), αλλιώς ή το πουλάς γι ανταλλακτικά ή το σκαντζάρεις με άλλο όπως είπαμε, ε και για την όποια ζημιά καλή καρδιά και πάμε γι άλλα !!
Καλή τύχη ότι κι αν κάνεις..
Σίγουρα θα κινηθώ με υπομονή και ψυχραιμία. Από την άλλη δεν είμαι διατεθειμένος να χαρίσω ούτε ευρώ στον εξυπνάκια, κι ας μου κοστίσει σε χρόνο και σε χρήμα και όσο τραβήξει, πραγματικά πιστεύω ότι ή θα πάνε όλα καλά ή στο τέλος μόνο αυτός θα βγεί χαμένος![]()
georgE
Μια μήνυση για υπεξαίρεση ίσως ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Athos
Άρα τι απομένει ?
οτι ναναι....το μονο που θα πω ειναι οτι μπορει ανετα να βρεθει μπλεγμενος για λαθρεμποριο ο φιλος μας...η οπως ειπε και ο Σεργιος για υπεξερεση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Athos
Λοιπόν να τα εξηγήσω.
Γ
Γι'αυτό και το προχωράει δικηγόρος..
Μέχρι εδώ ήμουν ο "καλόπιστος αγοραστής" και καθ'όλα εντάξει με τις ενέργειές μου.
Τώρα που τα πράγματα αποδεικνύονται διαφορετικά σε σχέση με ότι συμφωνήθηκε, χρειάζομαι νομική κάλυψη για να μην είναι δυνατόν να την πατήσω με κανένα τρόπο ..
georgE