Σελίδα 19 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 886

Θέμα: Αξιοπιστία Bmw (την πέσαν οι JapanBoyz & αντεπιτέθηκαν οι EuroPeans)

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Ρε'συ θειο... σ'ειχα για μαγκα που στα 60 σου καβαλας μπουσα, αλλα γυριζεις και μου διατυμπανιζεις οτι το πιο μετριο (αχρηστο sic) μηχανακι της δεκαετιας πουλαει σαν τρελο!
    Βεβαιως και το strom πουλαει, αφου οι περισσοτεροι wannabe μηχανοβιοι μετα το στρογγυλοφαναρο θελουν περισσοτερο ογκο για λιγοτερο χρημα...αρκει που φρεναρει καλυτερα απο mate, ποιος νοιαζεται.... και ωρα για πουλ μουρ στο βασανο.
    Επειδη πουλαει η σουζουκι την σομπα που εχει φρενα απο σαπουνι, αναρτησεις μαρμελαδα και στησιμο καβουρα και βγαζει φραγκα, παει να πει οτι οι σχιστοματηδες ειναι οι kings of world?
    Η' αυτο το μπουρδελο που πηγες και αγορασες επειδη εχει το καλυτερο χρηματοδοτικο?
    Ετσι ειναι οι μηχανοβιοι?Πρωτα κανονιζουν το επιτοκιο και μετα διαλεγουν?
    Η' μηπως περιμενουν να βγαλει 10 χρονια το μοτερ και μετα να το αγορασουν καινουριο???
    Ποιος ο λογος να εχω 2000 σαλ και να κουμπωνω εκτη ρε τερενς?Τι ειναι αυτα που γραφεις?
    Μηπως μιλουσες για ντιζελ και μπερδευτηκαν τα κυκλωματα?

Αν η παπριλια εβγαζε τετοι μηχανακι θα πηγαινε στον διαολο, το ιδιο και η ντουκατι...
    Αφου αρεσκεσαι στα links κοιτα εδω τι γουσταρει ο κοσμος http://www.motomag.gr/index.php?opti...404&Itemid=242

Αγοραζει ομως αυτο που φτανει η τσεπη του, ή επειδη δεν ξερει την τυφλα του αγοραζει αυτο που ειναι περισσοτερο μηχανη για τα λιγοτερα χρηματα, κι ας ειναι φτηνιαρικο.

Με την λογικη που εχεις μου θυμιζεις το ανεκδοτο που οδηγος του lada ρωταει τον οδηγο της ferrari αν του βγηκε καλο γιατι δεν βλεπει να κυκλοφορουν πολλα στον δρομο.
    Ξερεις φιλε, μην παρεις Ferrari.. αξιζει οσο ενα τεσσαρι, χαλαει, σπαει στα 15κ και ειναι μονο για πιστα... παρε TOYOTA COROLLA!! δεν σπαει, δεν χαλαει, κι αν χαλασει εχει εγγυηση!
    Σε λιγο θα μας πεις οτι θα σε χαλουσε ενα gs στην θεση της σομπας που αγορασες, ή αντι για το βαρκαντερο που αγορασες δυο φορες?????χαχαχα
    Ο σφακιανακης σε εψησε ή εκανες κανενα ταμα?

Ρε'συ, εχεις πολυ ψωνιο με τα τζαπαν..μηπως πηρες και τιποτα μετοχες εκει στο χαμαματσου με χαμηλο επιτοκιο και βγαζεις χρημα?Αν ειναι ετσι, χαλαλι η λοβοτομη...αλλα ξεχασα ''γερασα και μυαλο δεν..''.

Αν Ακομη δεν καταλαβες, μερικοι απο'μας δεν θα καβαλουσαν ιαπωνικες σομπες ακομη κι αν μας τα χαριζαν, εξαιρουμενων τζιξερ, ρενες και λοιπα οπλα.
    Oταν η αγκουστα εβγαζε μηχανακια και επαιρνε πρωταθληματα, η χονΔα εβαζε απο εναν κυλιδρο σε ποδηλατα και τα βαφτιζε παπακια...ναι απο αυτα που πουλησε τοσα εκατομμυρια και εγινε γιγαντας...και υστερα καταλαβε οτι μπορει καθε 15 χρονια να αλλαζει μοτερ, αλλα πλαστικα καθε χρονο, και να τα πουλαει σαν καινουρια!
    κ8 1000 (τελη 2009) 10900
    κ9 1000 (τελη 2009) 13400.
    Βρειτε τις διαφορες. (και για να εξηγουμαστε τα γουσταρω τρελα και τα δυο)

''Γερασα και μυαλο δεν..''
    χαχαχα.

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟ..............ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ

Τό 600 τό πήρα γιά παπάκι,έτσι γιά άλλαγή..............έπειδή πούλησα τό Μοντένας...
    Καλό δέν είναι...??
    'Αμα βρεθούμε καμμιά φορά,θά σού δείξω πώς στρίβουμε άριστερά
    όταν τό τιμόνι βλέπει ΔΕΞΙΑ......
    ΜΕ ΤΟ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ.....

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ................δέν μπορώ νά σού άπαντήσω σοβαρά.....

Τό άν είμαι μάγκας καί πόσο .........δέ χρειάζεται νά τό δείχνω.

ΕΞΑΛΛΟΥ..............Η ΜΟΤΟ...............ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.............

http://www.youtube.com/watch?v=RrUUNw7hZNM

ΟΝΤΩΣ ΓΕΡΑΣΑ............ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ
    Στό εύχομαι καί σένα..........μεγάλη ύπόθεση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas
    Την ιστορία με τον κινητήρα του S1000 την έχω δημοσιεύσει και συζητήσει εκτενώς.
    Θέλω να προσθέσω ότι έχω και ένα 320 Coupe δύο ετών στο οποίο μου άλλαξαν κιβώτιο δωρεάν. Επίσης είχα απώλεια ισχύος και έκαναν κάποιο reset στην ECU. Καίει και λίγο λάδι. Προβλήματα με την ECU είχαν και συνάδελφοι με 316 και 320 sedan καθώς και γνωστή με 520, όλα 2-3 ετών. Συνοψίζοντας αυτή η γενιά αυτοκινήτων είναι αναξιόπιστη και υπερτιμημένη.
    Γυρνώντας στο μηχανάκι έχουν αλλάξει part number στον κινητήρα από το καλοκαίρι (εγώ κονόμησα και πήρα πάλι τον παλιό) και όσο δε χαλάει είναι πραγματικά απίστευτο!
    Πάντως και η Aprilia και η BMW και η Kawasaki την πάτησαν με τα 1000άρια τους.
    Περιμένω το Ducati το 2012...

Η ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ

όλα πίσω έπιστρέφοντας τά χρήματα.........
    Αύτό βέβαια δέν δικαιολογεί τήν κατασκευαστική πατάτα.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.............

Καί 800σάρι BMW ύποθέτω καί ΚΤΜ......:rotflmao:

Χαρά στό κουράγιο σου..........
    Έγώ πάντως 30 χρόνια τώρα ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΑ

φίλε μου δεν ξέρω αν πότε έχεις ανεβεί σε ktm Αdv 950/990 ή χώματινο έστω να το πας μια βόλτα ,αλλά θα ήθελα να σε δω να καβάλας ένα αμέσως μετά το diversion ή το Vstrom...

Εσυ νομίζεις ότι όσοι έχουμε ευρωπαϊκα μπούρδελα είμαστε κορόιδα και μας έχουν πιάσει κότσο...

Νομίζεις ότι δεν έχουμε καβαλήσει ,είτε ξεκινήσει με ιαπωνικό ασπαστο και γεννηθήκαμε καβάλα σε 854 monoposto(α ρε Binzis Racing τι μου κανες... )...

Νομίζεις ότι έχουμε λεφτά για ξόδεμα να τα σπαταλάμε στους μαστόρους και τα πανάκριβα σέρβις των ευρωπαϊκών εταιρειών...

Τίποτα από αυτα δε συμβαίνει φίλε...

απλά ,ανεβήκαμε μια φορά σε ευρωπαικό και δεν ξανακάτεβηκαμε πότε...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    φίλε μου δεν ξέρω αν πότε έχεις ανεβεί σε ktm Αdv 950/990 ή χώματινο έστω να το πας μια βόλτα ,αλλά θα ήθελα να σε δω να καβάλας ένα αμέσως μετά το diversion ή το Vstrom...

Εσυ νομίζεις ότι όσοι έχουμε ευρωπαϊκα μπούρδελα είμαστε κορόιδα και μας έχουν πιάσει κότσο...

Νομίζεις ότι δεν έχουμε καβαλήσει ,είτε ξεκινήσει με ιαπωνικό ασπαστο και γεννηθήκαμε καβάλα σε 854 monoposto(α ρε Binzis Racing τι μου κανες... )...

Νομίζεις ότι έχουμε λεφτά για ξόδεμα να τα σπαταλάμε στους μαστόρους και τα πανάκριβα σέρβις των ευρωπαϊκών εταιρειών...

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟ..............ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ
    Τό 600 τό πήρα γιά παπάκι,έτσι γιά άλλαγή..............έπειδή πούλησα τό Μοντένας...
    Καλό δέν είναι...??
    'Αμα βρεθούμε καμμιά φορά,θά σού δείξω πώς στρίβουμε άριστερά
    όταν τό τιμόνι βλέπει ΔΕΞΙΑ......
    ΜΕ ΤΟ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ.....

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ................δέν μπορώ νά σού άπαντήσω σοβαρά.....
    τό άν είμαι μάγκας καί πόσο .........δέ χρειάζεται νά τό δείχνω.
    ΕΞΑΛΛΟΥ..............Η ΜΟΤΟ...............ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.............
    http://www.youtube.com/watch?v=RrUUNw7hZNM
    ΟΝΤΩΣ ΓΕΡΑΣΑ............ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ
    Στό εύχομαι καί σένα..........μεγάλη ύπόθεση.

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    ε καλα μην το δενεις και κομπο αυτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι αλλοι ξαναανεβηκαμε και ξανακατεβηκαμε... πως το λενε καβαλα παν στην εκκλησια καβαλα προσκυνανε... :rotflmao: :rotflmao:

ξεκολλατε ολοι πια.... με τις ταμπελες....

εξαλου η αληθεια βρισκεται στους σεξπιστολς και στο στρομα
    Ban 'em all

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ε καλα μην το δενεις και κομπο αυτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι αλλοι ξαναανεβηκαμε και ξανακατεβηκαμε... πως το λενε καβαλα παν στην εκκλησια καβαλα προσκυνανε... :rotflmao: :rotflmao:

ξεκολλατε ολοι πια.... με τις ταμπελες....

εξαλου η αληθεια βρισκεται στους σεξπιστολς και στο στρομα
    εσυ καταλογίζεσαι στο ποσοστό ΔΞ/ΔΑ...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    .... και για να μιλησουμε και καπως σοβαρα περι αξιοπιστιας και κοστος συντηρησης μας ακριβης μηχανης all around... οταν καποιος βγαινει και λεει πως για "σοβαρη" δουλεια πρεπει να πας σωνει και καλα στον Χ μαστορα και μονο, κατι βρωμάει και βρωμάει πολύ.....

προσωπικά το θεωρώ ντροπή το μοντελο που χρυσοπλήρωσα να με περιορίζει σε ενα μονο συνεργείο το οποίο και σιγουρα δεν ειναι το φθηνότερο... οσο και να ξερω να συντηρω τα ψιλά... δηλαδη σωνει και καλα να φαω στην μαπα τον ταδε και τον δεινα αλλιως τι;

Ρε δεν μαμιομαστε ολοι μαζι σε περιοδο κρισης κιολας, ναι τρενακι κολλητα ολοι μαζι....
    Ban 'em all

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ....
    Ρε δεν μαμιομαστε ολοι μαζι σε περιοδο κρισης κιολας, ναι τρενακι κολλητα ολοι μαζι....
    Ποιός θα κάνει τη μηχανή και ποιός την κλινάμαξα?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    - What's your name ?
    - Kunta Kinte!

- What's your name ?
    - Kunta Kinte!

- What's your name ?
    - Kunta Kinte!

- What's your name ?
    - Kunta Kinte!

- What's your name ?
    - Toby , Toby ,Toby ,Toby ,Toby.....

γεια σας κι απο μενα,καταρχην το θεμα εχει περασει σε ευρωπαικα vs japan.
    η αληθεια ειναι οτι το ιαπωνικο ειναι απροβληματιστο αλλα ειναι μηχανακι που δεν σεβετε τον εαυτο του και αυτο επικεντρωνεται στα φρενα-αναρτησεις-πλαισιο.
    τα ευρωπαικα κερδιζουν σε αυτο το σημειο προσφεροντας οδηγικη ευχαριστηση.
    για να ερθουμε τωρα στα bmw,παρατηρησα μια ταυτοποιηση των bmw με ktm.
    Η ktm ειναι μια εταιρια με παθος που το βγαζει και στις μηχανες της κανοντας τες για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο και για συγκεκριμενη χρηση,ενω αντιθετα η bmw,και εδω ειναι που δεν την συμπαθω,απευθυνετε σε ασχετους φραγκατους που κανουν γυρο γυρο την πλατεια κολωνακιου
    δεν θελω να προσβαλλω τους κατοχους απλα λεω ποιους πελατες θελει και αυτο φαινεται απο τις τιμες των service και την συμπεριφορα των μαστορων

Παλαιό μέλος
    Τα ευρωπαϊκά δεν είναι μόνο αναρτήσεις πλαίσιο φρένα είναι το μοτέρ που σε έχει στην πρίζα και σε κάνει να θέλεις να το γ@μ@ς συνέχεια κάτι που ο ιάπωνας έχει ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια πως είναι

Το gs 1200 έχει 12 κιλά ροπή πιο ιαπωνικό on of μηχανάκι βγάζει τέτοια ροπή

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    - What's your name ?
    - Kunta Kinte!

- What's your name ?
    - Kunta Kinte!

- What's your name ?
    - Kunta Kinte!

- What's your name ?
    - Kunta Kinte!

- What's your name ?
    - Toby , Toby ,Toby ,Toby ,Toby.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Το gs 1200 έχει 12 κιλά ροπή πιο ιαπωνικό on of μηχανάκι βγάζει τέτοια ροπή
    Και πομόνα να ήταν, πάλι 12kg θα έβγαζε από 1200cc.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Bmw
    από novo45 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 11:11
  2. ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    από reptile4 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 12:39
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 13:55
  4. Οι μαύροι και οι μαύροι...