Mερικοί τα υποψιαζόμαστε, ήδη...![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο να ανοίξουμε δικό μας θρεντάκι... ένας είμαι εγώ ένας ο VikingΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επισης μπορείτε να φτιαξετε δικο σαε θρεντακι και να μου πειτε απλα το συνολο (μηχανες και άτομα).
πιθανώς ο svx και αν έρθουν άλλα δυο παιδιά που δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα έρθουν λόγω
εξεταστικής...
Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω κάπταιν... πως λέγεται το μέρος του τελικού προορισμού και
τι ώρα υπολογίζετε να είστε εκεί....
Παίζει να σας βρούμε κάπου πριν φτάσετε εκεί να ενσωματωθούμε με εσάς?
Η μια διαδρομή η δικιά μας που λέμε να ακολουθήσουμε είναι από το επαρχιακό δίκτυο και να
έρθουμε από Δομοκό...
Η άλλη διαδρομή είναι από εθνική αλλά ολίγον χλωμό αυτό...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οκ κάπταιν ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το καλύτερο σημείο για να συναντηθούμε, ειναι στο Μπράλο, στη διασταύρωση του δρόμου που έρχεται απο Αμφικλεια με τον δρομο Αμφισσας-Γραβιας. Δες στην εικονα, εκει που έχω βαλει το Α.
Απο τη διασταυρωση Βελεστίνου, μεσω ΕΟ ειναι 132 χλμ, μια ωρα και κατι. Υπολογίζω να ειμαστε εκει κατα τις 11 παρα.
![]()
![]()
![]()
εν αναμονή γκρουπακίων
εκτός αν πάμε τύπου οικογενειακά...![]()
τομμυ, μια κι ερχεσαι απο Λαμία, συνεννοήσου με τα παιδια πιο πανω (viking, sakisvolos κλπ), να ερθετε παρεα. Δες στο παραπανω ποστ πού μπορούμε να συναντηθούμε (Μπράλος)Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
TOMMY DAKAR
BMW F 650 GS DAKAR
μονος.εγω θα ξεκινησω απο λαμια,και ερχομαι πρωτη φορα σε ετησια moto.gr.
Διαβασε και τους κανόνες
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και να ξεκινησει και καμμια ωρα νωριτερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τομμυ, μια κι ερχεσαι απο Λαμία, συνεννοήσου με τα παιδια πιο πανω (viking, sakisvolos κλπ), να ερθετε παρεα. Δες στο παραπανω ποστ πού μπορούμε να συναντηθούμε (Μπράλος)
Διαβασε και τους κανόνες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο.κ διαβασα κανονες.θα ξεκινησω και καμμια ωρα νωριτερα :rotflmao: λογικα θα βρεθουμε με τα παιδια απο βολο κατοπιν συνεννοησης
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ο.κ διαβασα κανονες.θα ξεκινησω και καμμια ωρα νωριτερα :rotflmao: λογικα θα βρεθουμε με τα παιδια απο βολο κατοπιν συνεννοησης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι το μόνο εύκολο!Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ο.κ διαβασα κανονες.θα ξεκινησω και καμμια ωρα νωριτερα :rotflmao: λογικα θα βρεθουμε με τα παιδια απο βολο κατοπιν συνεννοησης![]()
sakisvolos θα ερθετε απο δομοκο η απο εθνικη?αν ειναι να βρεθουμε καπου κ να συνεχισουμε μαζι
και κάτι εκπαιδευτικό :
http://www.youtube.com/watch?v=erpky...layer_embedded