Συνεχίστε να παιζετε το παιχνιδάκι αυτό.. κάποιοι θα χαίρονται..Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
+1
Εξάλλου στην ΕΕ δεν στέκει ο όρος μετανάστευση.
Όλοι Ευρωπαίοι πολίτες είμαστε ...ακόμα...
Συνεχίστε να παιζετε το παιχνιδάκι αυτό.. κάποιοι θα χαίρονται..Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
+1
Εξάλλου στην ΕΕ δεν στέκει ο όρος μετανάστευση.
Όλοι Ευρωπαίοι πολίτες είμαστε ...ακόμα...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Θλιβερό δεν ειναι καθόλου. Εαν μια χώρα δεν παρέχει αυτα που πρέπει, ειναι πρόβλημα της χώρας, οι ανθρωποι πρέπει να φροντίσουν να επιβιώσουν και να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θλιβερό είναι Ηλία.. να μην υπάρχουν όλα τα παραπάνω εδώ.
Η φυγή δεν είναι λύση, γιατί απλά αφήνεις όσους μείνουν πίσω να βγαλουν το φίδι απο την τρύπα και μετά να μπορείς να επιστρέψεις.. Έτσι δεν έκαναν κι οι αντιστασιακοί των Παρισίων;![]()
Εγώ χαίρομαι για αυτό. Δες το και για όσους μένουν: Θα υπάρχει μικροτερος πληθυσμος να μοιραστει το ΑΕΠ.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αμήν! Πες τα γιατί κοντεύω να ξεχάσω και ότι σκ@τά λίγα έχω μάθει!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η φυγή δεν είναι λύση, γιατί απλά αφήνεις όσους μείνουν πίσω να βγαλουν το φίδι απο την τρύπα και μετά να μπορείς να επιστρέψεις.. Έτσι δεν έκαναν κι οι αντιστασιακοί των Παρισίων;![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Κι η χωρα τί είναι ρε Ηλία; Τα βουνά και τα ρέματα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θλιβερό δεν ειναι καθόλου. Εαν μια χώρα δεν παρέχει αυτα που πρέπει, ειναι πρόβλημα της χώρας, οι ανθρωποι πρέπει να φροντίσουν να επιβιώσουν και να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους.
Εγώ χαίρομαι για αυτό. Δες το και για όσους μένουν: Θα υπάρχει μικροτερος πληθυσμος να μοιραστει το ΑΕΠ.![]()
Ελα Κρούκη και λοιποί...
https://www.facebook.com/event.php?eid=176460739075501
Αγνοήστε την ημερμηνία έναρξης - λήξης του event. Κάθε μέρα - όλη μέρα!
Σε αυτό το χώρο συζητάμε ΜΟΝΟ (και ΜΟΝΟ) τις καθημερινές δράσεις που θα λαμβάνουν χώρο στην πλατεία Συντάγματος. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητα σας και προτείνετε οτιδήποτε θέλετε αρκεί να:
-Μην αποσκοπεί / ωθεί στη βία
-Μη γίνεται δυσάρεστο στους υπόλοιπους συγκεντρωμένους
-Μην έχει σε καμία περίπτωση κομματικό προσανατολισμό και στίγμα!
Το ζητούμενο είναι ευφάνταστες δράσεις - εκδηλώσεις που να μπορούν να τις ακολουθήσουν όλοι!
Π.χ. (χωρίς να θέλουμε να υποδείξουμε κάτι):
-Στις 19:30 όλοι φωνάζουμε το τάδε σύνθημα
-Όλοι αύριο με ζωγραφισμένα ελικόπτερα και τη λέξη ΟΥΣΤ! σε χαρτιά, πλακάτ, μπλούζες
-Καθόμαστε κάτω (ή ξαπλώνουμε οι πιο τολμηροί) στις 20:00
-Ενός λεπτού σιγή ανα μισή ωρά (18:00 - 18:30 -19:00 -19:30 κ.ο.κ.) και μετά εκκωφαντικός θόρυβος
Αν θέλετε κάτι πιο στοχευμένο και με περισσότερο νόημα, καλώς να το προτείνετε, όλες οι καλές ιδέες χωράνε!
Μπορείτε επίσης στις υπάρχουσε ιδέες να προσθέσετε και το δικο σας λιθαράκι, μετασχηματίζοντας την, αν φυσικά αυτό ειναι αποδεκτό απ' όλους!
Αγανακτισμένοι με (καλλιτεχνικές ή μη) δεξιότητες, τεχνίτες παντός είδους και όσοι θέλουν να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο για τη δημιουργία μίας δράσης, είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι και αναγκαίοι!
Άντε, πάμε δημιουργικά, με φαντασία και με χιούμορ!!!!
Το πως θα αποφασίζουμε για το τι θα κάνουμε και πότε; Η πλειοψηφιά αποφασίζει, δημοκρατικά!
ΑνακαλώΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Συνεχίστε να παιζετε το παιχνιδάκι αυτό.. κάποιοι θα χαίρονται..
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Για όνομα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Χμμμ...ξυπναει ο Ελληνας και ριχνει μουντζα καλη και πραγματικη.
Λεω.
Ελπιδοφόρο;
100.000 νέοι άνθρωποι που η ψωροκώσταινα έχει δαπανήσει δις για να τους μεγαλώσει και να τους σπουδάσει,μόλις ήρθε η ώρα της ανταπόδωσης, εγκαταλείπουν την Ελλάδα, για να πάνε να παράξουν υπεραξία για τους Γερμανούς
Ελπιδοφόρο αυτό;!!!
Πράγματι,αυτοί που θέλουν να ζήσουν σε άλλη χώρα το κάνουν με την προοπτική ενός καλύτερου αύριο.Με την προοπτική όμως,διότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα σήμερα.
Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός-ειδικά στίς χώρες με καλό βιοτικό επίπεδο-και,χωρίς να γνωρίζω,πιστεύω ότι οι θέσεις εργασίας θα είναι πολύ περιορισμένες.
Από την άλλη είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις ν' αδειάζει ο τόπος...στενοχωριέμαι με τη φυγή.Μού δίνει την αίσθηση ευθυνοφοβίας και παραίτησης.
Και δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί το έχουν παλέψει,όχι μέχρι τέλους,αλλά τουλάχιστον κοντά στα όριά τους.Γενικά μιλώντας πάντα,έτσι;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
στις χώρες στις οποίες η πατρίδα τους "είναι" οικονομικά υπόχρεη.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Για όνομα!!!
Ελπιδοφόρο;
100.000 νέοι άνθρωποι που η ψωροκώσταινα έχει δαπανήσει δις για να τους μεγαλώσει και να τους σπουδάσει,μόλις ήρθε η ώρα της ανταπόδωσης, εγκαταλείπουν την Ελλάδα, για να πάνε να παράξουν υπεραξία ...
Καλό, ε;
:wacko:
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Από την άλλη είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις ν' αδειάζει ο τόπος...στενοχωριέμαι με τη φυγή.Μού δίνει την αίσθηση ευθυνοφοβίας και παραίτησης.
Και δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί το έχουν παλέψει,όχι μέχρι τέλους,αλλά τουλάχιστον κοντά στα όριά τους.Γενικά μιλώντας πάντα,έτσι;![]()
Δες το αλλιως Βαγγελη.Ολοι αυτοι οι πιτσιρικαδες συχαθηκαν εμας που δεν τους αφησαμε καμμια παρακαταθηκη.ΕΜΑΣ μουτζωνουνε και μας αφηνουνε να καθαρισουμε τις βρωμιες μας.Εμεις δεν θελουμε,δεν μπορουμε,ειμαστε βολεμενοι και παει ροδα το πραγμα.
Παντα γενικα μιλωντας.
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αυτό που θα ήθελα εγώ να πω, χωρίς βέβαια να είναι κάτι καινούριο & ουσιαστικά μιλώντας σαν κάποιος ο οποίος δεν έχει κάποια "σταθερή" δουλειά από όταν ξεκίνησε τον εργασιακό του βίο & εν μέρη, κυρίως ηλικιακά εκπροσωπώντας όλους αυτούς τους εως και 30 ετών που σπούδασαν (με το υπάρχον σύστημα και κατεστημένο της Ελλάδος) και σήμερα (εδώ και καιρό δηλαδή) βλέπουν ότι όσο και να προσπαθούν (όχι απλά κοιτώντας αγγελίες, αλλά δημιουργώντας πράγματα μόνοι τους) το μόνο που συμβαίνει είναι ανά 4 μήνες να δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ η κατάσταση, τόσο νομικά όσο και οικονομικά για να υπάρξουν ελπίδες να επιτύχεις.
Δε μου αρέσει να εγκαταλείπω απλά κάτι και να φεύγω έτσι απλά για κάτι καλύτερο, όμως πέρα από ψυχοφθόρο είναι και μη βιώσιμο πλέον. Δυστυχώς η Ελλάδα & εν συνεπεία οι πολίτες της, που μας σπούδασαν και μπλα μπλα δε σκέφτηκαν καθόλου το μέλλον, αλλά μόνο το δικό τους παρόν. Προς θεού δε θέλω να ξεκινήσει μια τέτοια συζήτηση (τι έκαναν και πόσο φταίνε οι μεσήλικες).
Ξέρω όμως ότι οι περισσότεροι (μεσήλικες) με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται σε σαφώς πλεονεκτικότερη θέση, από ότι άτομα της ηλικίας μου.
& παιδιά πραγματικά, μόνο ντουβάρια συναντάμε σε κάθε προσπάθεια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
...Εμεις δεν θελουμε,δεν μπορουμε,ειμαστε βολεμενοι και παει ροδα το πραγμα.
...
Έτσι δεν πάμε κάπου όμως..
Δεν έχεις άδικο.. αλλά τελικά τι; το κλειδώνουμε το μαγαζί και του βάζουμε φωτιά να γίνει στάχτη;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αυτό που θα ήθελα εγώ να πω, χωρίς βέβαια να είναι κάτι καινούριο & ουσιαστικά μιλώντας σαν κάποιος ο οποίος δεν έχει κάποια "σταθερή" δουλειά από όταν ξεκίνησε τον εργασιακό του βίο & εν μέρη, κυρίως ηλικιακά εκπροσωπώντας όλους αυτούς τους εως και 30 ετών που σπούδασαν (με το υπάρχον σύστημα και κατεστημένο της Ελλάδος) και σήμερα (εδώ και καιρό δηλαδή) βλέπουν ότι όσο και να προσπαθούν (όχι απλά κοιτώντας αγγελίες, αλλά δημιουργώντας πράγματα μόνοι τους) το μόνο που συμβαίνει είναι ανά 4 μήνες να δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ η κατάσταση, τόσο νομικά όσο και οικονομικά για να υπάρξουν ελπίδες να επιτύχεις.
Δε μου αρέσει να εγκαταλείπω απλά κάτι και να φεύγω έτσι απλά για κάτι καλύτερο, όμως πέρα από ψυχοφθόρο είναι και μη βιώσιμο πλέον. Δυστυχώς η Ελλάδα & εν συνεπεία οι πολίτες της, που μας σπούδασαν και μπλα μπλα δε σκέφτηκαν καθόλου το μέλλον, αλλά μόνο το δικό τους παρόν. Προς θεού δε θέλω να ξεκινήσει μια τέτοια συζήτηση (τι έκαναν και πόσο φταίνε οι μεσήλικες).
Ξέρω όμως ότι οι περισσότεροι (μεσήλικες) με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται σε σαφώς πλεονεκτικότερη θέση, από ότι άτομα της ηλικίας μου.
& παιδιά πραγματικά, μόνο ντουβάρια συναντάμε σε κάθε προσπάθεια..![]()
Το λες μ' άλλα λόγια.Ένα πράγμα που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι είναι να διώξουμε τίς ευθύνες από πάνω μας,βρίσκοντας τον ιδανικό φταίχτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Δες το αλλιως Βαγγελη.Ολοι αυτοι οι πιτσιρικαδες συχαθηκαν εμας που δεν τους αφησαμε καμμια παρακαταθηκη.ΕΜΑΣ μουτζωνουνε και μας αφηνουνε να καθαρισουμε τις βρωμιες μας.Εμεις δεν θελουμε,δεν μπορουμε,ειμαστε βολεμενοι και παει ροδα το πραγμα.
Έτσι νιώθουμε απαλλαγμένοι από ενοχές και,ταυτόχρονα,μπορούμε "δικαιωματικά" να ρίξουμε τη μούτζα αλλού ελαφρά τη καρδία.Στα διάλα ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Παντα γενικα μιλωντας.
![]()
:rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Το γεγονός ότι όσοι φεύγουν ή θέλουν να φύγουν το κάνουν επειδή έχουν βαρεθεί να είναι άνεργοι,μη παραγωγικοί και ζουν σε ένα περιβάλλον που δεν πρόκειται τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια να τους προσφέρει μία ευκαιρία εργασίας στον τομέα που σπούδασαν και αγάπησαν από επιλογή τους,δεν περνάει από το μυαλό σας?
Θεωρείτε καλύτερο το να παραμείνουν στη χώρα δουλεύοντας στην καλύτερη περίπτωση ως σερβιτόροι ή απογραφείς ή δεν ξέρω γω ποιά άλλη δουλειά που απαιτεί γνώσεις αποφοίτου λυκείου και να σπαταλούν την πιο παραγωγική τους ηλικιακή περίοδο?
Τελευταίο post από μένα
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους