με ειδα να τρωω χαλαζι για 5-10 λεπτα:a17::a17:
με ειδα να τρωω χαλαζι για 5-10 λεπτα:a17::a17:
Με είδα να "καίω" φανάρι στη Λαυρίου προς Κερατέα με καμιά 100αρα χλμ και βροχή...
Ωραία! Ξυπνήσαμε για τα καλα!
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Με είδα να βάζω φωτιά στο crypton X . Πραγματικά για πρώτη φορά μου μύρισε αυτό το μηχανάκι! Του ήπια το αίμα από Πεντέλη -> Ζωγράφου->Χολαργό!
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Σε ειδα παιδι των λουλουδιων με την μαυρη Ε ο κλασσικος τυπος που ειναι κλεισμενος στην χλιδη απο το καναπε αλκανταρα και το φιλετο ξυλου στο ταμπλο να πατα ρε παπαρα τα πιτσιλιστιρια και να με κανεις μονι και ενω σου κορναρω εσυ συνεχιζεις ..εφαγες την πενταλφα την βασιλικη και ελπιζω να βρεθει κανα φορτηγο να στο κανει τwingo το ρημαδι σου:a37::a37::a37::a37:
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Με βλεπω να αρχιζω να σκιζω λαστιχα με τη φαλτσετα,αντι για την κλασσικη κλωτσια στον καθρεφτη.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Με είδαν α χαζεύω τον ωραίο καιρό του σκ αλλά να μήν μπορώ να πάω μια βόλτα......![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα σήμερα να τρώω μια καλή στούκα. Να'ναι καλά το κράνος μου, αλλιώς παίζει να μην είχα σαγόνι τώρα.
Με ειδα με νεα λαστιχα στο fazer! Ειχα καιρο να νιωσω τοσο καλα με την μηχανη!Περαστικα dmf
Live and Let Live
Με ειδα εκπληκτο σημερα πρωι πρωι οταν ειδα να λειπει η κουκουλα απο το μηχανακι μου,ε ρε κατι μ@λ@κες που υπαρχουν σκεφτηκα.:a57::a015::a31:
![]()
ANTI NA ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΦΩΣ
Με είδα να παταω μπουνια στον τοίχο απο την τρομάρα μου,όταν αντι για την κουβέρτα έπιασα την κουρτίνα για να σκεπαστω και με την ταλαντωση που έκανε νόμισα ότι κάποιος που τράβηξε το χέρι...:ZZZ:
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Με ειδα να γεμιζω το μηχανακι 100αρα με 2.05 και εκλαιγα!!!!!!![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Με είδα να χαζεύω το μηχανάκι μ... να βλέπω οτι έχει καλό καιρό... και να μου λέω .. γέρασες μαλάκα...!