ELEOSΑρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΔΕΙΚΩ ΣΟΥ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ
ELEOSΑρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΔΕΙΚΩ ΣΟΥ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ
KARELIS FAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
KARELIS FAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1000
![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
TI EΛΕΟΣ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΦΕΡΕΤΖΕ!!!!!!!!
Κ![]()
![]()
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
ΚΑΡΕΛΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑΑρχικά δημιουργήθηκε από karelis
Κ![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΛΑ.
ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΡΕ ΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ,
ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΧΑΛΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
Κ![]()
![]()
![]()
![]()
φερετζέ τσουτσού = καπότα στα Τούρκικα καρελάκο!
Μην τα μπερδεύεις!
Και σταμάτα να βλέπεις τις επαναλήψεις της Ζαζλί!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
...καρελη να γοινο ο πρωφυτις τεις θρυσκοιας που πρωκητε να διμυουργεισοις σε λυγα χρωνεια?....![]()
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΙ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
ρε τι εχω χασει ο γκαβος....τετοιο ποστ!!!!....
ρε συ 620...μια κι εγω ουτε σοβαρος ειμαι ουτε πιστες παω και παντα "τσιμπουσα" στον δρομο απο οτιδηποτε ,δεν παμε σε κανα απο αυτουνα τα στενα στροφιλικια που λες να παιξουμε παρειτσα?
εχω μαθει οτι τα τσαγακια κανουν καλο στον οργανισμο....τον βοηθουν στο να αποβαλει τις τοξινες ενα πραμα...
και μια και τα κερνας ετσι απλοχερα ,θα θελα να πιω κι εγω ενα στο τσαμπα...
υ.γ. για να μιλαμε επι ισοις οροις,εχω ενα εξαρακι 650 μαμα μοταρντ,με σλικ βροχινο εμπρος τελειωμενο,τουριστικο πισω και μπροστα δισκοπλακα για πεταμα....
να προσθεσω οτι ειμαι κατοχος του εδω και κανα διμηνο οποτε ακομη το μαθαινω....
τι λες?ψηνεσαι?(πες ναι.... σε παρακαλω,σε παρακαλω,σε παρακαλω.....διψω για μαθηση....)
υ.γ.2.ολοι οι ντουκατακηδες εχουν διπλη προσωπικοτητα....η μια καβαλαει το μηχανακι τους και η αλλη εχει συνεχεις ονειρωξεις με γιαπωνεζες γκεισες....
εχω κι ενα φιλαρακι με tdm 900...κι αυτος της ιδιας κουλης συνομοταξιας με εμενα ειναι....να του πω να ρθει μαζι?θα ζοριστει λιγο στα κλειστα αλλα αγαθα κοποις κτωνται....
![]()
ονειρα γλυκα....
frankly my dear, i dont give a damn...
ητο σαφες απο τα προηγουμενα ποστς σου παρταλοκατοχε οτι τον παιζεις....δεν χρειαζονταν τα εμοτικονς....ολοι το χαν καταλαβει...
φιλακια...μεχρι να σε κανω γκομενα στον δρομο....
frankly my dear, i dont give a damn...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΚΟΝΗ ΦΑΝΑΡΙ ΦΑΝΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΗΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ .ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ.Ο ΣΩΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΩΤΣΟ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΡΑΚΟΣΟΥΖΟΚΑΥΛΟΓΚΑΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ...ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥΑρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Γιατί δεν πα να πάρεις κανένα Ζ και εσύ να μπεις στο σωρό με τους κοντράκηδες, σουζάκηδες, καυλογκαζάκηδες και δεν συμμαζεύεται.
![]()
Μετανoιώσει; τι είναι αυτά που λές; κάθε μέρα το γουστάρω ακόμα περισσότερο.:a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΚΟΝΗ ΦΑΝΑΡΙ ΦΑΝΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΗΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ .ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ.Ο ΣΩΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΩΤΣΟ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΡΑΚΟΣΟΥΖΟΚΑΥΛΟΓΚΑΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ...ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ![]()
Κρίνοντας από την αντίδρασή σου μάλλον εσύ είσαι ο πονεμένος της ιστορίας.
Cheers![]()
Triple 1050![]()
εγω νομιζω οτι ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ DUCATISTI...
και να πως η Honda ΔΕ μιμείται τη ducati...
http://www.hondamotorcycles.com.au/m...try/vtr250.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()