τα δικά μου ακόμη να έρθουν.Ιδιο set-up ακριβώς.Μου έκαναv δώρο ένα sigelei zmax v3.Στο δρόμο και ένας κλώνος genesis για πειραματισμό.
τα δικά μου ακόμη να έρθουν.Ιδιο set-up ακριβώς.Μου έκαναv δώρο ένα sigelei zmax v3.Στο δρόμο και ένας κλώνος genesis για πειραματισμό.
Φίου φίου φι φι φίου
Τις μάνας μου και του πατέρα μου!![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Με τον ρυθμο ατμισματος που έχω (1,5ml) ημερησίως το μοντακι μου βγάζει αυτονομία σε μπαταρια 3-4 μέρες
Να προσθέσω , το Grandmaster απο five pawns μαμει....
Δεν έχει έρθει ο επισκευάσιμος ακόμη.Το istick ηρθε προχθες μαζι με ναυτίλο και νομίζω δίνει πιο αληθινα ρευματα το istick απο το zmax.Mε ναυτίλο δε μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα γιατι παίρνει πολύ αέρα ακόμη και στη μικρότερη ρυθμιση.
Πάνω απο 6000 mAh τη μέρα εγω.Περίπου 8-9 ml ίσως και παραπάνω.
Μαμεί τη τσέπη γενικότερα.Ειδικα το reserve 36 ευρώ τα 30ml.Ζήτω τα diy.Einai top πάντως τα five pawns.
Φίου φίου φι φι φίου
Ρε συ Τόλη παιρνει πολύ αέρα στην μικρότερη ρύθμιση;;; εκεί δεν μπορώ εγώ καν να ρουφήξω, ηλεκτρική σκούπα είναι το στόμα σου
τι το ιδιαίτερο έχουν τα five pawns και έχουν τέτοια τιμη;;; εγώ παίρνω βάση, 10 ευρούλια τα 100 ml έχω πάρει και 2 αρωματάκια και άρχοντας λέμε![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τα five pawns είναι κυριολεκτικά βελουδινα. Όχι για κάθε μέρα λόγω κόστους. Τα ωριμαζουν σε βαρελάκια, οι συνταγές είναι από σεφ, μιξολοτζιστς και γενικότερα είναι προσεγμένα όλα. Για ξεχωριστές μέρες είναι ότι πρέπει. Τη τελευταία τους γεύση τη συσκευάζουν και με έναν κόκκο καφέ μέσα. Παίζει ρόλο με τον αέρα και το που βρίσκεσαι από ότι έχω παρατηρήσει. Σε κλειστό χώρο είναι πιο σφιχτη η τζουρα. Έξω στο δρόμο είναι πιο πλούσια. Και εγώ βάση και άρωμα παίρνω τώρα και βγαίνει φτηνότερα με ικανοποιητικη γεύση.
Δεκα μερες καθαρος μετα απο 27 χρονια. ... Ολα τα αλλα ειναι μεθαδονη.....
Πειναω και εχω παρει κιλα.....
Θα τα χασω ομως
πουτσ@@@@@@@@@
Μωρε δεν θα τα χάσεις..
28 χρόνια τσιγάρο και κομμένο μαχαίρι εδώ και 2,5 χρόνια. Τα κιλά που πήρα τον 1ο μήνα τα κουβαλάω ακόμα και δεν πέφτουν με τίποτα. Απόδειξη ότι με την διακοπή του καπνίσματος αλλάζει αμέσως ο μεταβολισμός και επανέρχεται το σώμα στις φυσιολογική του κατάσταση που είναι + κάποια κιλα.
Σου εύχομαι οι 10 ημέρες να γίνουν χρόνια ..