Καλή δύναμη σε όλους σας. Ευτυχώς είστε μαζί και θα δύνετε ο ένας στον άλλον κουράγιο.
Μεγάλο πράμμα οταν φεύγει κάποιος να αφήνει κάτι πίσω του.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Καλή δύναμη σε όλους σας. Ευτυχώς είστε μαζί και θα δύνετε ο ένας στον άλλον κουράγιο.
Μεγάλο πράμμα οταν φεύγει κάποιος να αφήνει κάτι πίσω του.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Run, rabbit run
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Συγνώμη,αλλά μπορεί κάποιος να ενημερώσει τι ώρα φτάνει αύριο το αεροπλάνο απο Ουκρανία?
μήπως πρόκειται για την απευθείας πτήση από Κίεβο,που η άφιξή της είναι 15:35'?
θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του.
αντε να δουμε τι θελει κ μαζευει εκει πανω ολους τους καλους...τι να τους κανεις ωρε?τι..?![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Καλε μου Γιωργο, δεν ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε αλλα με τον Πανο ημασταν καλοι φιλοι και τα χρονια πριν φυγει για Βουλγαρια καναμε αρκετη παρεα οσο ηταν στην Αθηνα... Τον Πανο τον αγαπαω (γιατι ο παρελθοντικος εδω ΔΕΝ ταιριαζει) και με στηριξε σε δυσκολες στιγμες μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από georgevas
Με ανακουφίζει το ότι "το αδερφάκι μου" -έτσι τον ανέφερα πάντα- ήταν μέλος μιας τόσο μεγάλης παρέας και θα μείνει ζωντανός στη μνήμη μας.
Και πάλι σας ευχαριστώ.....
Ο Παναγιώτης πετάει αύριο από Κίεβο και θα φθάσει στην Πάτρα το βράδυ.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στις 1.00 στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Αρόη και η ταφή του στο Κοιμητήριο Του Αγίου Δημητρίου στα Μποζαϊτικα Πατρών.
Όλοι εμείς, οι γονείς του & τα αδέλφια του θα θέλαμε αντί στεφάνων όποιος θέλει να δώσει τα χρήματα σε ένα ίδρυμα στη μνήμη του Παναγιώτη,πιστεύουμε πως αυτό θα επιθυμούσε & ο ίδιος.
Αυτο ηταν και το μεγαλυτερο του προσον: η χρυση του καρδια! Παντα προθυμος να βοηθησει τους παντες αφηνοντας τα δικα του στην ακρη.
Το πρωτο μου μεγαλο ταξιδι στην Ευρωπη ξεκινησε με τον Πανο, που με συνοδεψε μεχρι Κερκυρα και με φιλοξενησε εκει για μερες μεχρι να παρω το πλοιο για Ιταλια. Τα ταξιδια που εκανα, κανω η θα κανω θα ειναι παντα συνυφασμενα με αυτον τον αγαπημενο μου φιλο. Και οσο ζει στις καρδιες μας δεν εχει φυγει ΠΟΤΕ...
Θα ηθελα και εγω να μαθω την ωρα που φτανει η πτηση απο Κιεβο ωστε να ειμαι στο αεροδρομιο και να τον συνοδεψω/ουμε για λιγο στο δρομο με τις μηχανες... Να δει τις διτροχες αγαπες του να αγαλλιασει η καρδουλα του...Νοιωθω οτι ειναι το ελαχιστο που θα μπορουσα να κανω για αυτον....
Νίκος
Open Horizons
κριμα το παλικαρι ρε γμτ![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
κριμα..πολυ κριμα.γιατι αραγε να γινονται αυτα?ποτε δεν θα το μαθουμε.το παλικαρι δεν το ηξερα,μολις διαβασα το ποστ με το γεγονος αυτο.κουραγιο στους δικους του,να τον θυμουνται χαμογελαστο και η θλιψη τους ας γινει δυναμη.ελπιζω να βρω το κουραγιο να παω στην κηδεια του παιδιου,να αναψω ενα κερακι στην μνημη του να ναι καλα εκει πανω...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Η πτήση έχει άφιξη στις 15:35..
Διαβάζω καθημερινά χωρίς να συμμετέχω ενεργά.
Τον Παναγιώτη δεν τον ήξερα... έχω όμως κάνει “μαζί του” αρκετά χιλιόμετρα...
Δουλεύω στο αεροδρόμιο και αν ο Παναγιώτης έρχεται με την VV 229 θα τον παραλάβετε από την Goldair Handling.
Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω αλλά θα προσπαθήσω.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όσους τον αγαπάνε πραγματικά.
Α-μήχανος καβαλάρης
..καλό ταξίδι ρε πάνο....
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Τα λεμε ρε μαγκα.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Αυλαία κύριοι, τίτλοι τέλους.
Α ρε φίλε!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θερμά συλληπητήρια και κουράγιο στους δικούς του... Κάποια στιγμή, πρέπει να διαψεύσουμε το "οι ωραίοι πεθαίνουν νέοι"...
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan