Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 314

Θέμα: παρέδωσα κι εγω τις πινακιδες σε ΜΟΤΟ & ΚΟΥΤΙ

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Eγω τα πληρωσα παντως και τα 4 μηχανακια μου και 1 αυτοκινητο χθες.
    Τα μηχανακια μου μου δινουν πολυ περισσοτερα απο αυτα που πληρωσα για ενα χρονο.

Αν το αμαξι δεν ηταν 1100 κυβικα θα το εδιωχνα αυτο.Ευτυχως δεν διεθετα φραγκα για μεγαλυτερο και μου βγηκε σε καλο.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πατερα, επιχειρημα.

Ναι και γω εχω κλεψει το κρατος, δεν εχω κοψει αρκετες αποδειξης για να μπορω να πληρωνω :Εφορια,ΟΑΕΕ,ΔΕΗ,ΤΗΛ.,Νοίκια,ΦΠΑ,Περαιωση και αλλα που ολα οδηγουν στο κρατος,τωρα αν μεσα σ'αυτη την μαλακια καταφερα να κανω και 2 ταξιδια στο εξωτερικο με την μηχανη μου(παλια λεμε γιατι τωρα μπηκαν ολα εν ταξη ),ειναι τα κλεψιμεικα που μου περισσεψαν.

Ρε π@υτσα και μεταξωτη κορδελα που θελουμε ,καλα μας κανουν .....αντεχουμε.

FTAIS

plirone tora

rpm de pira apodiksi xtes apo to foyrno gia tin tiropita kai de boroysa na kimi8o to bradi apo tis tipsis

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    FTAIS

plirone tora

rpm de pira apodiksi xtes apo to foyrno gia tin tiropita kai de boroysa na kimi8o to bradi apo tis tipsis
    καλα ρε ανθρωπε και συ...αγορασες τυροπιτα και εφαγες τις τυψεις???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλα ρε ανθρωπε και συ...αγορασες τυροπιτα και εφαγες τις τυψεις???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

den ixan sos ke de glistragan kala de tis xonepsa efkola :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    FTAIS

plirone tora

Ομορφάααααντρες μου,δεν πειράζει,θα περιμένουμε μια ζωή να πληρώσει ο δίπλα!

a re 8imata :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πατερα, επιχειρημα.

Ναι και γω εχω κλεψει το κρατος, δεν εχω κοψει αρκετες αποδειξης για να μπορω να πληρωνω :Εφορια,ΟΑΕΕ,ΔΕΗ,ΤΗΛ.,Νοίκια,ΦΠΑ,Περαιωση και αλλα που ολα οδηγουν στο κρατος,τωρα αν μεσα σ'αυτη την μαλακια καταφερα να κανω και 2 ταξιδια στο εξωτερικο με την μηχανη μου(παλια λεμε γιατι τωρα μπηκαν ολα εν ταξη ),ειναι τα κλεψιμεικα που μου περισσεψαν.

Ρε π@υτσα και μεταξωτη κορδελα που θελουμε ,καλα μας κανουν .....αντεχουμε.

Τόσα χρόνια λοιπόν πλήρωνες από τα κλεμμένα (αντί να τα τσεπώσεις κορόιδο) και αντί να φωνάζεις γι αυτούς που σε πνίγανε.
    Και οι υπόλοιποι το ίδιο ακριβώς κάναν ο μάστορας λίγο (μη κόβοντας απόδειξη στα υλικά μιάς και δεν θα έκοβε και αυτός στον πελάτη) η μάντρα οικοδομών περισσότερο (αφού έχει πάμπολλους κλεφτάκους πελάτες).
    Κάπως όμως πρέπει να πληρωθούν και οι Δημόσιοι υπάλληλοι και να γίνουν και τα Δημόσια έργα και να πληρώσουμε όλα αυτά που μέχρι τώρα απολαμβάναμε με ΔΑΝΕΙΚΑ.
    Μας τα παίρνουν λοιπόν με τέλη και τεκμήρια και χαράτσια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ το ίδιο.
    Κακό ε?
    Ο μάστορας δεν είναι το ίδιο με τον μαντρά και τον εργολάβο και τον γιατρό και τον μηχανικό που τα έχουν στοκάρει στην Ελβετία.
    Εξακολουθούμε όμως να ΜΗΝ βλέπουμε ότι κάναμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ τόσο καιρό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τόσα χρόνια λοιπόν πλήρωνες από τα κλεμμένα (αντί να τα τσεπώσεις κορόιδο) και αντί να φωνάζεις γι αυτούς που σε πνίγανε.
    Και οι υπόλοιποι το ίδιο ακριβώς κάναν ο μάστορας λίγο (μη κόβοντας απόδειξη στα υλικά μιάς και δεν θα έκοβε και αυτός στον πελάτη) η μάντρα οικοδομών περισσότερο (αφού έχει πάμπολλους κλεφτάκους πελάτες).
    Κάπως όμως πρέπει να πληρωθούν και οι Δημόσιοι υπάλληλοι και να γίνουν και τα Δημόσια έργα και να πληρώσουμε όλα αυτά που μέχρι τώρα απολαμβάναμε με ΔΑΝΕΙΚΑ.
    Κακό ε?
    Ο μάστορας δεν είναι το ίδιο με τον μαντρά και τον εργολάβο και τον γιατρό και τον μηχανικό που τα έχουν στοκάρει στην Ελβετία.
    Αν πιστευεις οτι φτασαμε εδω επειδη δε ζητουσαμε αποδειξεις απο το ψιλικατζιδικο και απο τον καφετζη, μεγια σου και χαρα σου!

Συμφωνω οτι σιγουρα χανονταν καποια εσοδα για το κρατος που ΑΝ εσυ πιστευεις οτι θα πηγαιναν για αναπτυξη και προοδο της χωρας, τοτε καλα κανεις να εχεις τυψεις και να νιωθεις συνενοχος.

Για ολους τους υπολοιπους που απλα πιστευουμε οτι αυτα τα διαφυγοντα εσοδα ακομα κι αν ειχαμε καταβληθει στο κρατος, θα ειχαν γινει ΚΑΙ ΑΥΤΑ επιπλεον ψιριστικη απο τους "τσοχατζοπουλους" ή θα πηγαιναν σε ρουσφετια για τις πελατιακες σχεσεις των πολιτικων οπως επιπλεον δημοσιοι κοπριτες... εεεε υπαλληλοι ηθελα να πω... εξτρα επιδοματα εισπνοης/εκπνοης, κατουρηματος κτλ.

Τελος τα εβαλες με τους μηχανικους, τους μαντραδες και γενικα με ολους τους βιοπαλαιστες της ελευθερης αγορας που τιποτα δεν ειναι σιγουρο και αν δεν δουλεψουν δε θα φανε, ενω για τη μεγαλυτερη μαστιγα του προϋπολογισμου (ναι τους δημοσιους εννοω!) το μονο που σε ανυσηχει ειναι να παρουν τους μισθους τους... τυχαιο?
    money cant buy me love !!!

Αυτό με τις αποδείξεις ρε παιδιά είναι ανέκδοτο σε οποιαδήποτε "ανεπτυγμένη" χώρα πας.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ε όταν με το καλό γίνουμε και μεις "ανεπτυγμένη" χώρα θα το καταργήσουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Αν πιστευεις οτι φτασαμε εδω επειδη δε ζητουσαμε αποδειξεις απο το ψιλικατζιδικο και απο τον καφετζη, μεγια σου και χαρα σου!

Συμφωνω οτι σιγουρα χανονταν καποια εσοδα για το κρατος που ΑΝ εσυ πιστευεις οτι θα πηγαιναν για αναπτυξη και προοδο της χωρας, τοτε καλα κανεις να εχεις τυψεις και να νιωθεις συνενοχος.

Για ολους τους υπολοιπους που απλα πιστευουμε οτι αυτα τα διαφυγοντα εσοδα ακομα κι αν ειχαμε καταβληθει στο κρατος, θα ειχαν γινει ΚΑΙ ΑΥΤΑ επιπλεον ψιριστικη απο τους "τσοχατζοπουλους" ή θα πηγαιναν σε ρουσφετια για τις πελατιακες σχεσεις των πολιτικων οπως επιπλεον δημοσιοι κοπριτες... εεεε υπαλληλοι ηθελα να πω... εξτρα επιδοματα εισπνοης/εκπνοης, κατουρηματος κτλ.

Τελος τα εβαλες με τους μηχανικους, τους μαντραδες και γενικα με ολους τους βιοπαλαιστες της ελευθερης αγορας που τιποτα δεν ειναι σιγουρο και αν δεν δουλεψουν δε θα φανε, ενω για τη μεγαλυτερη μαστιγα του προϋπολογισμου (ναι τους δημοσιους εννοω!) το μονο που σε ανυσηχει ειναι να παρουν τους μισθους τους... τυχαιο?
    Να σου πώ εγώ μηχανικός είμαι, δημόσια έργα κάνω, δεν με χαλάει να πιστεύεται τέτοια πράγματα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Καναμε μαλακιες και της πληρωνουμε ,αυτοι ομως που ειχαν τη ευθυνη για την παιδεια του τοπου ,οχι μονο μας μαθανε ετσι αλλα πηρανε τα κομποδεματα που λες και την κανανε κουνωντας μαντηλακι καλαματιανο.

Η μονη περιπτωση που θα ισχυε η παραπανω αντιληψη σου για τα πραγματα θα ηταν μονο και μονο, ΑΝ ο καθε μαλακας πολιτικαντης(και οχι μονο) ΠΛΗΡΩΝΕ τα αναλογα για το φταιξιμο του.

Αλλα , αλλα λογια να αγαπιομαστε.
    Εσυ το ποιημα σου και γω το δικο μου.

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Κακό ε?
    Οτι τόσα χρόνια έπρεπε να έχουμε διαμαρτυρηθεί είναι μια μεγάλη ιστορία που καλύτερα να μην επεκταθούμε τώρα.

Το λες μόνος σου, τα παίρνει από όλους το ίδιο. Είναι δυνατόν να συμφωνείς με αυτό; Εφόσουν ξέρουμε ενόχους είναι δυνατόν να εξακολουθούν να μην τους αγγίζει κανένας αλλά να τα παίρνουν από όλους το ίδιο;

Οπως έχω βαρεθεί να λέω, αν υπάρχει το παράθυρο να μην κόβουν οι κλεφτάκοι αποδείξεις ή να κλέβουν την εφορία είναι για να μπορούν να κλέβουν άλλοι (αυτοί που τα μαγειρεύουν δλδ) ΧΟΝΤΡΑ λεφτά.

Εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) πιστεύεις ότι οι αποδείξεις είναι βασικό πρόβλημά μας;

Οτι κάναμε μαλακίες όλοι το βλέπουν, αν και δεν είμαι σίγουρος με ποιο τρόπο ο κάθε ένας.

Ειναι αναγκαίο όμως να ιεραρχούμε σωστά τα πράγματα για να μην μας αποπροσανατολίζουν αυτοί που φταίνε και μας φταίνε. Αν τόσα χρόνια αποπροσανατολίζαν με επιδοτήσεις, δάνεια και διορισμούς τώρα το κάνουν ακριβώς με τον τρόπο που περιγράφω.

Νομίζω.

Καληνύχτα και καλή μας τύχη.
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Οτι κάναμε μαλακίες όλοι το βλέπουν,
    Δυστυχώς όχι... Δεν έχει αγγίξει το ατζούρι (το γνωστό αγγούρι αλλά πιο φαιό σε χρώμα και με ραβδώσεις ανακούφισης) όλονών τον πωπό.
    Έχει ακόμα πορεία.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μάλλον το παρόν νήμα πρέπει να συγχωνευθεί με αυτό περί ΔΝΤ κτλ. Από την παράδοση πινακίδων περάσαμε στις επιπτώσεις της φοροδιαφυγής και το αν πρέπει ή όχι να ζητάμε αποδείξεις. Σχετικά πάντως με τα παραπάνω, ακούμε συνέχεια για έλλειμμα δημόσιου τομέα, δημοσιονομικό έλλειμμα και δε συμμαζεύεται. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες υπήρχε από παλιά η πληγή της αναποτελεσματικότητας, της χαμηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών και της ελλειπούς προσφοράς. Υπήρχε όμως και ένας μεγάλος μύθος, αυτός της υπέρμετρης διόγκωσης του δημόσιου τομέα και πως τα αίτια του δημοσιονομικού ελλείμματος οφείλονταν ακριβώς στον πολυπληθή δημόσιο τομέα. Η αλήθεια όμως είναι πως υπήρχαν στην ΕΕ και υπάρχουν ακόμα χώρες με μεγαλύτερες δημόσιες δαπάνες, ας πούμε στα τέλη της αμαρτωλής δεκαετίας του 80 και αρχές του 90, οι δημόσιες δαπάνες στην Ελλάδα μόλις που ξεπερνούσαν το 50% του ΑΕΠ, όταν σε πολλές χώρες της ΕΕ ξεπερνούσαν το 60-65% του ΑΕΠ. Η πραγματική αιτία ήταν πως οι εισπράξεις του Δημοσίου από φόρους ως ποσοστό του ΑΕΠ ανέκαθεν στην Ελλάδα ήταν εξαιρετικά χαμηλές και σε συνδυασμό με το γεγονός πως το 80% των εισπράξων από φόρους προέρχονται από τους έμμεσους φόρους ενώ η πληρωμή των άμεσων φόρων γινόταν αποκλειστικά σχεδόν από μισθωτούς και συνταξιούχους, δημιούργησε και τροφοδότησε το περίφημο δημοσιονομικό έλλειμμα στην Ελλάδα. Το πραγματικό πρόβλημα δηλ είναι η φοροδιαφυγή και όχι οι υψηλές δημόσιες δαπάνες. Πάμε τώρα στην ΕΕ και την ένταξη στη ΟΝΕ για να οκοκληρωθεί το κερασάκι στην τούρτα. Με την υπαγωγή μας στο πρόγραμμα σύγκλισης του Μάαστριχτ (το θυμάστε αλήθεια, απαγορεύτηκε από την ΕΕ η χρηματοδότηση του ελλείμματος του Δημοσίου από την κεντρική τράπεζα και αυτό σήμαινε πως το Δημόσιο ήταν πλέον υποχρεωμένο και αναγκασμένο να καλύπτει τα ελλείμματά του στρεφόμενο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις αδηφάγες και αιμοβόρες διεθνείς χρηματαγορές, όπως έλεγε χαρακτηριστικά ένας καθηγητής μας στο Πανεπιστήμιο, η ΕΕ έκανε πάσα το Δημόσιο στους τοκογλύφους της διεθνούς χρηματαγοράς. Ενώ παλαιότερα το Δημόσιο πωλούσε χρεωστικούς τίτλους στην κεντρική τράπεζα και αυτή στις ελληνικές εμπορικές τράπεζες και στο κοινό και έτσι χρηματοδοτούσε το έλλειμμά του, ελέω ΕΕ έγινε βορά στα διεθνή hedge funds και τους επενδυτικούς οίκους.
    Τα βάζουμε όλα αυτά μαζί κι έχουμε μια μικρή εικόνα για το τί μας οδήγησε εδώ.

Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 12:16
  2. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  3. Αεροσακος σε μοτο
    από el_hymador στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 16:04
  4. τελικα τσιμπησα κι εγω δυο....
    από tools στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 11:15
  5. Κυριε Κυριε ? να πω ενα ανεκδοτο κι εγω?
    από bmour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF