Αριθμό συμετοχών μάθαμε τελικά ???
Καλά χλμ όσοι πάτε![]()
Travel, Grow, Share
καλά, νταξ
φαινόταν οτι ήταν γκαντέμικο το φετινό εδώ και τόσους μήνες![]()
Δεν έπρεπε να θίξουμε το θέμα "καιρός" (στο πμ...) τα βλέπεις τώρα...
Δεν πειράζει όμως....να ξεχωρίσουν επιτέλους τα παιδιά από τους άντρες....
Αν μοιάζει με το περσινό πάντως και προστεθεί βρόχή...
όπως και να έχει εγώ σας ζηλεύω και στενοχωριέμαι αφάνταστα που δεν μπορώ να είμαι και φέτος...
Καλούς δρόμους σε όλους...
υ.γ. ειδικές ευχές για τους φίλους μου από την Σύρο που και φέτος θα εκπροσωπήσουν το νησί...θα φάτε την (λουκουμό)σκόνη τους...χαχαχαχαχ
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
καλη ταλαιπωρια σε οσους πανε και να επιστρεψετε ολοι ορθιοι και ''γεματοι''!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σημερα το απόγευμα η ενημέρωση
υγ
Δεν ξέρω γιατί όλα αυτά μου θυμίζουν εκείνο με τον καφέ
Αντρικό ρε μάστορα τον θέλω τον καφέ (αλλά βαλε και λίγη π....ιά μέσα)
![]()
λες και εχει ανάγκη ο βαθμός δυσκολίας ενος 36ωρου τη έξτρα δυσκολία του καιρού για να υποδήξει και ποιος δεν είναι "αντρας"
το περσυνό όπως και τις περισσότερες φορές ένα 30% των συμμετεχώντων το κάνει όλο. Μια χαρά διαχωρίζεται κάθε χρόνο (εκτός απο αυτό της Κρήτης που ήταν πολυ soft)
Ρε Σπυρίδωνα...μα να μην σηκώνεις λίγη πλακίτσα ρε παιδί μου...;
ΟΚ θα σε βάλω με τους άνδρες βρέξει δεν βρέξει....
![]()
Γενικά πάντως και όλο να το κάνει, ή μην το κάνει, κάποιος δεν λεέι κάτι... πολύ κόσμος περνάει καλύτερα χωρίς να το ολοκληρώνει...respect και σε αυτούς...παιχνίδι είναι και όχι ψυχαναγκασμός...αυτή είναι και η ομορφιά του. Εγώ δυο φορές πήγα, δύο το ολοκλήρωσα...το λάτρεψα... αλλά έκανα και τις επιλογές μου...φωτό βγάζουν άλλοι καλύτερες...βίντεο τα ίδια... χέστηκα για την κατάταξη και τα κύπελα...και στο παιχνίδι μέσης ωριαίας πέρσι απλά δεν έπαιξα γιατί δεν μου άρεσε...στο κουίζ αμπεμπαμλόμ και τόμπολα... Άλλοι βγάζαν φωτό, άλλοι κάναν φίλους, άλλοι ρέμβαζαν, άλλοι οδηγούσαν, κάποιοι μέτραγαν μην χάσουν κανα χιλιόμετρο... ο καθένας όπως και ότι γουστάρει...Αυτή είναι και η ομορφιά άλλωστε...λίγοι κανονισμοί, πολύ παιχνίδι. Εγώ φχαριστιόμουν τις "ειδικές"...
Αντικειμενικά τώρα αν ο καιρός δεν βοηθήσει, 36άωρα σαν το περσινό δεν βγαίνουν απλά...μην σου πω ότι ούτε και της Κρήτης δεν θα έβγαινε...
Καλούς δρόμους να έχετε....![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
(τρίτη χρονια εκτός...)
Κουφάλες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σιδερένιο κώλο και σιδερένια μέση εύχομαι στους συμμετέχοντες. Να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα και να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται παίδες. Με ή χωρίς βροχή, με η χωρίς ήλιο, ολοκληρώσετε δεν ολοκληρώσετε, είναι φοβερή εμπειρία. Να την γευτείτε και να την απολαύσετε όσο δεν παίρνει.
Καλά χιλιόμετρα και με πολύ προσοχή, περισσότερο απ' όλα μετράει η ασφαλής επιστροφή στα σπίτια σας.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).