με χαλαει η κουλτουρα κ οι κουλτουριαρηδεςτου κοσμου κ του φορουμ.οι επαναστατες του κανα-πεως .οι γνωμες ειναι σαν τη κολοτρυπηδα .ολοι εχουμε απο μια!συχαινωμαι τους αριστερους πορομενους τους ακροδεξιους τραμπουκους τα κοματοσκυλα του πασοκ σαν το θειο μου!τους εργολαβους εργων σαν το ΤΣΙΠΡΑ.ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗς ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ κ των σωματειων εργατων μεταλου με τους υμετερους τσαμπουκαδες του στυλ μπηκε δουλεια στη ζωνη αν δεν βαλεις τους δικους μου στη δουλεια θα κανω απεργεια.τους καθε λογης καρεκλοκενταυρους δεη ευδαπ οτε κατεε σελετε αστυνομους δημοσιοθεσητες που πηγαν στο δημοσιο αλλοι πληρονωντας κ αλλοι με το βουλευτη τους.βαρεθηκα να με αντιμετωπιζουν σαν σκουλικη καθε φορα που μπαινω σε δημοσια υπηρεσια.με χαλαει οτι πηγα 3 χρονια φανταρος στη κυπρο κ στα συνορα -νευροκοπη δραμας κ ο κολητος του κολητου ηταν διπλα σπιτη του.βαρεθηκα ναχουν ολοι οι βουλευτες μεσα σε μια 6ετηα απο 60 σπητια κ γω να μενω στο νοικι,αισταδιαλα.τωρα -αντε μη το πω -που θα σφυξουν οι κολοι σας να δουμε που θα δουλεψετε.ξεχασα να αναφερω οτι ο χαμος εγεινε για τους δημοσιους υπαληλους το στρατο του καθε αρχηγου κ οχι για το παλικαρη που καθε μερα με βροχη κ κρυο δουλευη οικοδομη η σας φερνη τη πιτσα σπιτι.αυτοι που δεν πηραν δανειο να πανε διακοπες κ οτι αλλη μαλακια σκεφτηκε ο μαλακα ελληνας πονηρα σκεπτωμενος οτι σιγα μη τα δοσω πισω στη τραπεζα.μας υαιζουν τυρακι τα καναλια για να μην το σκεφτουμε .σαν να ξαναζω το πολυτεχνειο ναι ρε εκει ημουνα κ γω κ το γεγονος οτι πιαστηκαμε μαλακες τοτες που φεραμε το λυκο στη στανη.οπως και τωρα!!!!!!!!δικα μας λαθη παιδια ειναι ολα αυτα!τωρα οποιος δεν εχει μια καλη τεχνη δεν θα φαη,απλα,θα βαφης το σπιτι του γειτονα για ενα πιατο αρακα,οπως μετα τη κατοχη.οι τυχεροι θα φυγουν εκτος ελλαδας παλι οπως ο πατερας μου το 56 .ρε κοιτα να δης που η ζωη κυκλους κανει.αειντε μαγκες περαστικα μας κ αν το δειτε κ λιγο θετικα ισως μας κανει κ καλο το μνημοσυνο συγνωμη μνημονιο .κ μη ξεχνατε τη ψηφησαμε!ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ