Σελίδα 19 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 336

Θέμα: TZR2501KT κ TZR125 4DL

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    δεν το κοταξα. [ηγα διακοπες γυρισα χθες.
    το μικρο tzr πωλειται οπως ειναι. με συμβατικο ρυθμιζομενο μπροστινο και μονο δισκο. το μοτερ επισκευασμενο κατω(θα χρειαστει ενα πιστονι) καινουριες φλατζες παντου, πλαστικα επισκευασμενα κλπ. οτι αλλο δεν εχω εδω ρωτηστε με. ρευστο τερμα και πρεπει καποια πραγματα να γινουν.
    βαλε καμια φωτο οπως ειναι και πωλειται,τιμη?(εκτος αν το εχεις βαλει στις αγγελιες)

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros Προβολή μηνύματος
    βαλε καμια φωτο οπως ειναι και πωλειται,τιμη?(εκτος αν το εχεις βαλει στις αγγελιες)
    δεν το εχω βαλει ακομα. σημερα θα βγαλω φωτο. τιμη 400ε. ο κινητηρας θα χρειαστει ενα πιστονι στο μελλον.(αν ειχα ενα 50αρικο θα το αλλαζα προληπτικα.) με 150ε επιπλεον παιρνετε και το usd μπροστινο απο το zxr ετοιμο να μπει στο tzr. κομπλε με ροδα φρενα κλιπον ολα. τα πλαστικα ειναι ολα επισκευασμενα και τριμμενα και περιμενουν ασταρι και βαφη. το μονο θεμα ειανι τα ηλεκτρικα γαμω την ιταλια του. παω να βαψω το αμαξι συγχηστικα..

εχουμε αλλαγες αλλα οχι φωτο. το κινητο χαλασε κι η καμερα εμεινε απο μπαταρια.

αλλαγες: μπουκαλες. μπηκαν απο το μικρο tzr οι οποιες ηταν απο rgv250, αλλα ηταν 52 αντι 50 του zxr. ετσι πηγα την τιμονοπλακα του kawasaki στο ρεκτιφιε του φιλου μου (ναι εκει που κανουν κυλινδρους για μηχανες) και την καναμε ρεκτιφιε στα 52. γιατι δεν αλλαξα πυρο με του rgv? γιατι ηθελε μηχανουργειο που να το εχει ξανακανει και στην Βεροια δεν ειναι το πιο ευκολο. ουτε κοστιζει δωρεαν οπως αυτο που εκανα εγω. η διαφορα στο παχος της τιμοπλακας ειναι πολυ μικρη οποτε δνε μιλαμε για λαθος. λαθος μου ηταν που δεν ειδα οτι του zxr ηταν πιο φαρδια. ετσι χρειαστηκε αποστατες κι ο τροχος αλλα και οι δαγκανες. φυσικα ολα αυτα ηταν ανοξειδωτες ροδελες κι αποστατες που δεν θυμαμαι που βρηκα αλλα ηδη ειχα καπου στο γκαραζ. τακακια μπηκαν απο τις δαγκανες του καβα μιας κι ειχαν πιο πολυ ψωμι. ταεμβολα καθαριστηκαν αφου τα εβγαλα αλλα χαλασα δυο τσιμουχες για τις βρομιες, οχι τις στεγανοποιητικες. δεν θα τις αντικαταστησω μεχρι να χρειαστει. (λογω οιονομικων)
    αυτο που εκανε εντυπωση ειναι οτι το σουζουκι φοραγε τα παντα πιο μεγαλα (διαμετρος πιρουνιου, εμβολων στα φρενα) ενω ειχε και λιγοτερα αλογα αλλα κυριως κιλα απο το καβασακι της ιδιας εποχης.

εφτιαξα επισης αντικαταστατη του πισω φαναριου απο πλεξιγκλας (το μαμα σε αριστη κατασταση θα πουληθει στο ebay.oπως και το εμπρος)
    το προγραμμα αυριο εχει αλλαγη και παλι τα dog bones της πισω αναρτησης μπας και βελτιωθει.εξαερωση το εμπρος συστημα φρενου και ισως τοποθετηση σελας τεποζιτου και βολτας.

πολυ παιδεμα με την πισω αναρτηση. αφου ξαναδοκιμασα πιο μακρια κοκκαλα (λαμες) στο μοχλικο απο 3ΜΑ και εκατσα τον κωλο χαμηλα, τελικα η αναρτηση μαλακωνε παρα πολυ οποτε ξανα στα ιδια. σφιξιμο την προφορτιση ωστε να ριξω το sag απο τα 7εκατοστα στα 3 περιπου. καταφερα μεχρι 3,7. τωρα ειανι σχεδον 1εκατοστο απο το τερμα σφιχτο. φυσικα σηκωθηκε κι αλλο η ουρα οπως ηταν φυσικο. θα δω με αυτο αν δεν ενοχλει στην οδηγηση δεν θα πειραξω το υποπλαισιο. ζεσταμα τις εξατμισεις με φλογιστρο και σφυρηλατηση εκει που ακουμπουσε η κατω βιδα του μοχλικου. και εξαερωση τα φρενα. αυτα. αν δω οτι η τρομπα εμπρος (απο srx) δεν επαρκει θα αναγκαστω να δωσω λεφτα για καποια αλλη.

η μηχανη τελικα βγηκε βολτα. μοτερ ηλεκτρικα και ypvs δουλευουν στην εντελεια. ο κωλος με την αναρτηση απο zxr ηταν εξωφρενικα ψηλα. η γωνια του ψαλιδιου μπολικη και γενικα δεν οδηγιοταν το πραμα. επιστροφη στην μαμα αναρτηση (τζαμπα κοπος τοσο καιρο) με μαμα μοχλικο κλπ. τωρα η θα κοντυνω τις διαδρομες (αλλες λαμες dog boneς) η θα βρω αλλη και καλυτερη αναρτηση. ψαχνομαι για 30εκατοστα μηκος απο κεντρο σε κεντρο (τρυπες) μιας κι η δικη μου ειναι 27,5 κι ειναι πολυ χαμηλα η ουρα. η αναρτηση του zxr ειναι 32,5 οσο και μια απο Κ4 που βρηκα στα λεφτα μου.

φωτο
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC07248.jpg 
Προβολές:	396 
Μέγεθος:	79,7 KB 
ID:	305433

Όνομα:	DSC07254.jpg 
Μέγεθος:	87,0 KB 
ID:	305434

Όνομα:	DSC07255.jpg 
Μέγεθος:	84,8 KB 
ID:	305435

Όνομα:	DSC07256.jpg 
Μέγεθος:	59,7 KB 
ID:	305436

Όνομα:	DSC07257.jpg 
Μέγεθος:	86,5 KB 
ID:	305437

απο εδω

Όνομα:	DSC00914.jpg 
Προβολές:	397 
Μέγεθος:	66,8 KB 
ID:	305438

καταληξαμε εδω

Όνομα:	DSC01203.jpg 
Προβολές:	402 
Μέγεθος:	94,4 KB 
ID:	305439

κι αφου τιποτε δεν δουλεψε στον δρομο και μιας και δεν φτιαχνεται για μοστρα ξαναεπεστρεψα προσωρινα στην μαμα κατασταση. το ψαλιδι του zxr μπορει να βρηκε διαδοχο. απο δω μεσα. το πιρουνι απο το zxr επισης. σας ειχα πει οτι ανικατασταθηκε πως και γιατι.

εχουμε εξελιξεις και με το μικρο. βρηκα πλεξουδα και μοτερ κι αλλο. μαλλον θα μου αποσταλει αυριο. χρειαζομαι μονο τα πηνια οποτε τ'αλλα μαλλον θα βγουν στον κουρμπετι. το καλο ειναι οτι θα εχει κι αξονα ανιβελας οποτε βλεπω να καταργειται τελειως το παρων συστημα αν αποδειχτει το σφαλαμα στην ηλεκτρονικη και να γινεται κανονικο παλιο μανιβελατο. αν το κακο ειναι στα πηνια τοτε ακομα πιο ευκολα απλως ξεκιναω και μονταρω.

Μάνος Το avatar του/της mankam

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Σοβαρα; Ειδε το το φως του ηλιου; Επιτελους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Σοβαρα; Ειδε το το φως του ηλιου; Επιτελους...
    το ειδε και μου φανηκε μακρια πολυ η πρωτη του. μετα συνειδητοποιησα πως τουτο αν και διχρονο ειναι δρομισιο μηχανημα.. ταυτοχρονα και η πρωτη μου μεγαλη διχρονη δρομου.

ξεκολλησαμε βλεπω Μητσο. Τελικα τι εγινε με το αλλο? Θα ευδοκιμησει?
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF