εδω ετοιμο για βαφη
και εδω αλλη μια απορια. Οι δαγκανες και τα κεντρα των δισκων να τα βαψω με σπρεϊ υψηλης??? Ασταρι υψηλης υπαρχει??? (επαναλαμβανομαι αλλα....)
εδω φαινεται και το παλιο σημα που ειναι αλουμινενιο και τα καινουργια αυτοκολλητα. Δεν ξερω ακομα τι να επιλεξω καθοτι εχω βρει ιδια αλουνιμενια για να αγορασω αν θελω.
![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
επομενη δουλιτσα ειναι να φτιαξω βασεις για το καινουργιο μου φαναρι
εδω φαινονται τα ηδη υπαρχοντα τεμαχια
σκεφτομαι ανοξειδωτη λαμα 2 ή 3 χιλιοστων που θα πιανει πανω στους σφυγκτηρες και το φαναρι.
Αν διαπιστωσω ασταθεια λεω να βαλω και αλλον ενα σφυγκτηρα με λαμα σε καθε αμορτισερ.
Συνοψιζοντας οι αποριες μου ειναι οι εξης:
1) Υπαρχει ασταρι υψηλης?
2) Αν υπαρχει να το προτιμησω με σπρεϊ υψηλης σε καπακια μοτερ, δαγκανες και δισκοπλακες?
3) Θα κρατησει το υγρο μεταλλο στο καπακι?
4) Η βαση του φαναριου εχει ελπιδες ή μπααααααααααα...
5) Αυτοκολλητα. Ποια προτεινετε?
6) Τι λετε για τα φωτα στο καπακι?
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Ωραία προχώρα έτσι δυνατά...
δε θα σου απαντήσω στα πρώτα γιατί δεν είμαι σίγουρος
5) τα μεταλλικά που δεν μοιάζουν με της Μπάρμπυ
6) αν καταφέρεις κάπως να κάνεις διάχυση φωτός σε όλες τις τρύπες καλώς γιατί τώρα ανάβουν μόνο 3-4 καλά και απο την άλλη πιστέυεις θα κρατήσει στο χρόνο και στη θερμοκρασία?
το χρωμα υψηλης αντεχει αρκετα καλα στους λαιμους εξατμισεων.στα αλλα μερη και ειδικα αν πεσουν πανω χημικα(βενζινη λαδια)οχι...
κανε ηλεκτροστατικη.
το υγρο μεταλλο αν αγριεψεις και λιγο την επιφανεια περιφερειακα της ζημιας,αλλα και αν μιλαμε για καποιο επωνυμο,θα αντεξει μια χαρα...
γι αυτοκολλητα πμ στο μελος dim chios.
τα φωτα στο καπακι ειναι κιτς,και στο λεει αυτο ο αρχηγυφτος...
η δουλεια απλα εξαιρετικη![]()
βαλε κανονικη λαμα που ειτε θα κοψεις απο πλακα η θα κολησεις δυο λαμες σε σχημα δελτα. και μετα να βιδωθει το καθε δελτα σε δυο σφικτηρες. εναν πανω εναν κατω.
1) δεν γνωριζω
2)οχι. εβαψα δαγκανες με τον συμβατικο τροπο και παρ'ολη την προσοχη μου καποια στιγμη επεσαν υγρα και φουσκωσε το χρωμα. μονο την ηλεκτροστατικη της μανας του εχω δει να αντεχει.
3) ναι
4) ανετα.. που να δεις τι εχω φτιαξει εγω η ο Σπυρος η αλλοι εδω μεσα.
5) αλουμινενια. τα ιδια ακριβως ιριδιζοντα εβαλα εγω στο μικρο γιατι ηταν παμφθηνα αλλα δειχνουν και φτηνα.
6) οτι ειπε ο Σπυρος. οχι. ουτε σε φτιαγμενο glx με νικελα. (εχω τετοιο.. χαχαχχαχα)