τελικα εκανα κ τις μπουκαλες απο το upside μαυρες τις περασα επανω εβαλα κ τροχο κτλ να παρω μια ιδεα πως θα φανει]εμενα ωραια μου εκατσε
Καποιες λεπτομεριες θελει νομιζω δεν ξερω τι θα τις βρω ,εχω ενα χειμωνα μπροστα, οποτε δεν βιαζομαι
τελικα εκανα κ τις μπουκαλες απο το upside μαυρες τις περασα επανω εβαλα κ τροχο κτλ να παρω μια ιδεα πως θα φανει]εμενα ωραια μου εκατσε
Καποιες λεπτομεριες θελει νομιζω δεν ξερω τι θα τις βρω ,εχω ενα χειμωνα μπροστα, οποτε δεν βιαζομαι
α ναι ξεχασα
καρινα γρρρρρρρρρ
κ θελει απο την αρχη χειροποιητη
φτου τριψε στοκαρε κ παλι τριψε στοκαρε
δεν νπορεσα να βρω κατι να του καθεται σε ετοιμο
για καρινα αν εχεις ευχερεια δοκιμασε το<μουτρο>απο typhoon γυρισμενο αναποδα
το καναμε καποτε σε ενα rd 350
εχω δοκιμασει καποιες
το προβλημα ειναι οτι ενω εχει στενο μοτερ ν2 βγαζει τις εξατμισεις απο δεξια αριστερα κ βγαζει πολυυυυ φαρδος χαμηλα οποτε καρινες απο αλλη μοτο δυσκολα
βρισκουν στις εξατμισεις μου τεσπα θα δω
το πολυ πολυ να κανω μπρατσα στο τριψε τριψε χααχαχχααχαχαχ πολυετσερα κ στοκο πολυυυυυυυυυυυυυ τριψιμο γμτ τεσπα
οποιες γνωμες ακουωωωωωωωωωωωωω
προσανατολιζομαι σε κατι τετοιο
κανε με καποιον τροπο το πισω σελακι πιο μακρυ προς τα μπρος. φαινεται λες και το αφησεεκει πανω. κανε το να σβηνει κι αλλο προς τα πισω αν γινεται.. οι μπουκαλες εδειξαν πολυ καλυτερα μαυρες. και γενικα καλυτερο ολο το συνολο.
τα σελακια θα αλλαχτουν το βυνιλιο κ απο ασημι θα γινουν μαυρα οποτε θα "χαθει" το πισω μιας κ ακαθεται μεσα στο μαυρο καρμπον
κ το μπροστα επισης για αν πιασει την "συνεχεια" το υ μαυρου πλεον καρμπον
αν δεις παλια φωτο που ηταν μαυρο με ασημι θα καταλαβεις τι εννοω
τωρα θα γινει συνεχεια με μαυρο
ετοιμο κ το πλαισιο κατραν
κ μια ψευτοτοποθετηση τοων οργανων να δω πως δειχνει
ψαχνω εδω κ αρκετο καιρο ενα κοντερ στρογγυλλο αλλα οχι με ντιζα κ δεν μπορω ναβρω
βρισκω πολυοργανα κ αλλα συναφη αλλα δεν θελω να βγαλω τα μανισια (ταιριαξαν πολυ καλα ) για μενα
μηπως καποιος εχει καποια ακρη?
θυμαστε το οργανακι που ηρθε στα χερια μου περυσι σχεδον?
κ δεν μπορω να παρω ενδειξη στροφομετρου?
λοιπον
το ξεκιλιασα
κ σκεφτομαι μια κατασκευη στην οποια
θα βαλωπιο χαμηλα το οδομετρο
θα κρυψω δλδ οοολα τα υπολοιπα κ απο πανω ενα μικρο στροφεμετρο της κοσο με καμια 40 ευροκ κατι που βρηκα στο ιντερνετ
δεν ξερω αν μπορεσω να το κανω-σωστο - οπτικα κ λειτουργικα εννοω αλλα............θα το παλεψω
μπααααααααα κινεζικο ειναι κ δεν μπορω να παρω ενδειξη στροφων αστα
εχεις σκαιπ?