Σελίδα 19 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 509

Θέμα: Ανοιχτα την Κυριακη?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Απόλυτα σωστό. Ήδη σκέφτηκαν να κάνουν μαζική προσφυγή σε επιθεώρηση εργασίας & αμέσως μετά έμαθαν ότι απευθείας θα μπουν black list για εργοδότες. & η Κρήτη είναι μικρό μέρος..
    Το ξερω αυτο που λες, αλλα οταν θα διώξουν κάποιον, θα πρέπει να το σκεφτουν 2 φορές πριν το κάνουν

Ξεχανε πολοι (κυριος αριστεριστες γιατι μπερδευουν τον καπιταλισμο με τον καπιταλιστη) οτι ο καπιταλισμος ειναι αλυσιδα.
    Αν ριξεις τους μισθους ποιος θα αγορασει τα ακριβα (αναλλογικα) προιοντα σου;
    Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δεν νομιζω οι "καπιταλιστες-αστοι" στην ελλαδα να εχουν μονο εξαγωγες ή να κατασκευαζουν-πουλανε μονο προιοντα πολυτελειας...

Απο τα 400 στα 300 ειναι 30% κατω.
    Το αντιστοιχο δλδ απο τα 850 στα 653.
    Ή απο τα 1000 στα 700.
    Και το παραγωμενο προιον θα ειναι ποιοτητας 300 ευρο.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Υπάρχει τόση πολύ τραγελαφικότητα και τόσες πολλές ειρωνείες σε αυτό το θέμα...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    και που ήταν ανοιχτά, για μένα ήταν ακριβώς το ίδιο.
    Λεφτά για αγορές γιόκ, οπότε....
    PFC

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Ξεχανε πολοι (κυριος αριστεριστες γιατι μπερδευουν τον καπιταλισμο με τον καπιταλιστη) οτι ο καπιταλισμος ειναι αλυσιδα.
    Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δεν νομιζω οι "καπιταλιστες-αστοι" στην ελλαδα να εχουν μονο εξαγωγες ή να κατασκευαζουν-πουλανε μονο προιοντα πολυτελειας...

Ή απο τα 1000 στα 700.
    η ΔΕΗ είναι αλυσίδα ;
    οι φόροι ;
    τα χαράτσια ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Αληθεια... ποσοι απ εσας που εχετε υπαλληλους , δινετε 480 στο οχταωρο με πληρη απασχοληση ??? Γιατι μερικοι εχετε τα @@ να το κανετε με στεγνο τροπο , βγαζοντας λεφτα για την παρτη σας , αλλα δημοσια το παιζετε παπιες και φιλοσοφοι ...

Ποσοι απο εσας ζητατε 400 ευρω ενοικιο για μια γκαρσονιερα ερειπιο ? οταν ο βασικος εχει πεσει χαρη στους παραπανω καιροσκοπους στα 480 ??

τσογλανια εχουν κατακλησει αυτη τη χωρα ... τιποτα παραπανω (και δεν αναφερομαι στα αφεντικα που δινουν βασικο μισθο απο τη στιγμη που τα κερδη τους ειναι στο ιδιο επιπεδο .. αναφερομαι σε αυτους που τα οικονομανε και με αυτο που κοβουν απο το μισθο το δινουν σαν δοση για το καινουργιο 1200 που πηρανε ...)

φυσικα δεν περιμενω καμια σοβαρη απαντηση ... γιατι στα φορουμ ολοι ειναι τυπικοι , φιλοσοφοι , προτυπα , διδακτορες και ολα τα συναφη ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    η ΔΕΗ είναι αλυσίδα ;
    οι φόροι ;
    τα χαράτσια ;
    Αυτα γιατι μου τα λες;
    Ο καπιταλισμος επεβαλε φορους ή εκανε το κρατος βαρελι διχος πατο;

Αυτα γιατι μου τα λες;
    Ο καπιταλισμος επεβαλε φορους ή εκανε το κρατος βαρελι διχος πατο;
    νομίζω ότι τους φόρους τους επέβαλλε η Παπαρήγα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Ή απο τα 1000 στα 700.

Τα έχεις μπερδέψει πολύ. Μια χαρά το παραγόμενο προϊόν μπορεί να έχει πραγματικό κόστος 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των εργατικών) και να πουλιέται σε πολλαπλάσια τιμή... αν δεν με πιστεύεις ψάξου λίγο πάνω σου, όλο και κάποιο επώνυμο τζινάκι, φόρμα, αθλητικό παπούτσι θα αναγράφει made in τριτοκοσμική χώρα με πάμφθηνα εργατικά χέρι και ωράριο 24/7. Στα @@δια των Levi's, Adidas, Nike κτλ-κτλ αν ο Βιετναμέζος μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα τους, τους αρκεί που τα αγοράζαμε μέχρι πρότινως εμείς, και συνεχίζουν να τα αγοράζουν στην υπόλοιπη Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Αυτό λέγεται παγκοσμιοποιήση και παγκοσμιοποιημένο εμπόριο. Χεστήκανε επίσης και μάλιστα πολύ, αν η Ελλάδα έχει χάσει την αγοραστική της δύναμη, νέες αγορές ανατέλλουν βαραβάτες και έτοιμες να μπουν με όρεξη γαργαντούα στο παιχνίδι. Και αυτό που δεν έχεις καταλάβει, αλλά συνεχίζεις να το χαιρετίζεις και να τα αποδέχεσαι, είναι ότι πολύ σύντομα θα βρεθείς εσύ στην θέση του Βιετναμέζου, Μαλαισιανού, κτλ-κτλ να κουμπώνεις τάσια σε γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων, επί 12 ώρες, αμοιβόμενος με 400 ευρώ. Αλλά κάτι μου λέει ότι και τότε πολλοι θα χαιρετίζετε την είσοδο τεράστιων βιομηχανιών στην χώρα μας... ανάπτυξη!!!

Ζήτω! Άλλη μια μέρα για να υπερκαταναλώσω.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ZombieShopping.gif 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	83,4 KB 
ID:	302934

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    νομίζω ότι τους φόρους τους επέβαλλε η Παπαρήγα

Εδώ σκέφτεται τί λόγο να βγάλει για να ανακοινώσει την αύξηση φόρου στο πετρέλαιο και το χαράτσι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	101.jpg 
Προβολές:	83 
Μέγεθος:	10,8 KB 
ID:	302935

custom-cruiser
    Για ολα φταινε τα μικρα κομματα που δεν εχουν κυβερνησει ποτε στην Ελλαδα...Ειναι ποτε δυνατον να φταινε τα 2 κομματα εξουσιας που διαχειριστηκαν τις ζωες μας τα τελευταια 40 χρονια??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Τα έχεις μπερδέψει πολύ. Μια χαρά το παραγόμενο προϊόν μπορεί να έχει πραγματικό κόστος 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των εργατικών) και να πουλιέται σε πολλαπλάσια τιμή...
    και γιατι μου το λες αυτο; Εγω λεω οτι αν αυτο που εχει (εργατικο) κοστος 10ευρο και αναγκασεις τους ιδιους εργαζομενους να το φτιαξουν με κοστος 5 ευρο η ΠΟΙΟΤΗΤΑ του θα ειναι αναλογικα χειρωτερη

αν ο Βιετναμέζος μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα τους, τους αρκεί που τα αγοράζαμε μέχρι πρότινως εμείς, και συνεχίζουν να τα αγοράζουν στην υπόλοιπη Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Αυτό λέγεται παγκοσμιοποιήση και παγκοσμιοποιημένο εμπόριο.
    Αν τα 300 ευρο για τον κινεζο ειναι ο συνολικος του μισθο για ενα χρονο (και βαλε) για ποιο λογο να θελει η βιομηχανια να ερθει στην ελλαδα οπου τα 300 ευρο θα ειναι λιγα για τον εργαζομενο (και θα του τσακισει την ποιοτητα).
    Δευτερον και συμαντικοτερο τι σχεση εχει η παραγωγη της Κινας-Ασιας που φευγει ΟΛΗ για το εξωτερικο, με την παραγωγη της Ελλαδας που στηριζετε στην εσωτερικη καταναλωση;

Χεστήκανε επίσης και μάλιστα πολύ, αν η Ελλάδα έχει χάσει την αγοραστική της δύναμη, νέες αγορές ανατέλλουν βαραβάτες και έτοιμες να μπουν με όρεξη γαργαντούα στο παιχνίδι.
    ΞΑΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ (ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΤΗΜΑ.
    Αλλα ακομα και ετσι, τα carfοur, ο ΖΑΡΑΣ, το mall θελουν να πουλησουν τα προιοντα τους σε αλοδαπους και για αυτο θελουν να σακατεψουν τους εργαζομενους, οι οποιοι εργαζομενοι με μισθους 300 ευρο δεν θα μπορουν να αγωρασουν τιποτα....
    Τελικα εγω τα εχω μπερδεμενα ε?

Και αυτό που δεν έχεις καταλάβει, αλλά συνεχίζεις να το χαιρετίζεις και να τα αποδέχεσαι, είναι ότι πολύ σύντομα θα βρεθείς εσύ στην θέση του Βιετναμέζου, Μαλαισιανού, κτλ-κτλ να κουμπώνεις τάσια σε γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων, επί 12 ώρες, αμοιβόμενος με 400 ευρώ. Αλλά κάτι μου λέει ότι και τότε πολλοι θα χαιρετίζετε την είσοδο τεράστιων βιομηχανιών στην χώρα μας... ανάπτυξη!!!
    Ακομα και ετσι να ειναι (που δεν βγαζει κανενα νοημα).
    Καλυτερα να εισαι ανεργος ή στην Κορεα?
    Μπερδεμενα πραγματα...

και γιατι μου το λες αυτο; Εγω λεω οτι αν αυτο που εχει (εργατικο) κοστος 10ευρο και αναγκασεις τους ιδιους εργαζομενους να το φτιαξουν με κοστος 5 ευρο η ΠΟΙΟΤΗΤΑ του θα ειναι αναλογικα χειρωτερη
    και πως ορίζεται το εργατικό κόστος, για πες μας να μάθουμε και εμείς ;
    γιατί και οι Ελβετοί φτιάχνουν πατατάκια, και οι Έλληνες, και οι Πακιστανοί...

Ακομα και ετσι να ειναι (που δεν βγαζει κανενα νοημα).
    Καλυτερα να εισαι ανεργος ή στην Κορεα
    όταν καμιά ξαδερφούλα σου ή ανιψούλα σου ψάχνει για δουλειά, να μου στείλεις ένα pm
    θα τα βρούμε μια χαρά

ψαναψόφα φούστη γλάρε

όταν καμιά ξαδερφούλα σου ή ανιψούλα σου ψάχνει για δουλειά, να μου στείλεις ένα pm
    θα τα βρούμε μια χαρά
    Αν το θεμα ειναι το υψος των χρηματων τωτε απλα εχεις ακριβες πορνες...

Παρόμοια θέματα

1. Θα παίξει τίποτα την Κυριακή???
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 14:21
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε