εγώ άκυρο...
δε μπορώ !
![]()
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ......
Εχουμε και λέμε...
Ημερομηνία: Κυριακή, 12/01/2014
Σημείο Συνάντησης: Εκκλησία Αγίας Παρασκευής (επί της Μεσογείων)
Ωρα Συνάντησης: 11 πμ (ανεξαρτήτως επιλογής διαδρομής)
Ωρα Αναχώρησης: 11:15 πμ αυστηρώς
Διαδρομή: εδώ
Εναλλακτική διαδρομή: εναλλακτική διαδρομή
Ωρα αναχώρησης ferry boat από Αγία Μαρίνα: 12:10 μμ
Ωρα αναχώρησης ferry boat από Νέα Στύρα (επιστροφή): 19:15 μμ ή νωρίτερα, όπως βολεύεται ο καθένας (δρομολόγια)
Σημεία Προσοχής:
α. Η εναλλακτική διαδρομή βολεύει όσους μένουν κοντά στην ΕΟ Αθηνών - Λαμίας. Οποιοι βολεύονται ας κανονίσουν ραντεβού στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου (11πμ και 11:15πμ αναχώρηση). Εγώ θα περιμένω στην Αγία Παρασκευή εκτός και αν όλοι βολεύονται με την εναλλακτική διαδρομή.
β. Οταν θα φτάσουμε στο Κάτω Σούλι και στρίψουμε αριστερά επί της οδού "Αγίας Παρασκευής" (στον χάρτη) εχει μία ευθεία στο μέσο της οποίας έχει σαμαράκι.... Με λίγα χιλιόμετρα αν δεν θέλετε να σπάσετε σκελετούς, αναρτήσεις, κάρτερ, μέσες (αν και το έχουν εξομαλύνει στην πρόσφατη ασφαλτόστρωση)....
Συμμετοχες (εξ όσων έχουν δηλωθεί ως τώρα - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ):
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. stynikop * 2 - moto
4. taisteal * 2 - moto
5. mikes * 1 - moto
6. teogtp * 2 - auto
7. m@kro * 2 - auto
8. amyroukai * 2 - moto
9. theofilos888 * 2 - moto
10. billymuse and friends * 6 - 3 moto
11. pektis * 2 - moto
12. devil's animal * 2 - moto
13. airmav * 1 - moto
14. virus * 1 - moto
15. Gorgo * 2 - moto
Αν και δεν εχει συζητηθεί καθόλου, από προσωπικές συζητήσεις που είχα με κάποια παιδιά, μαλλον μας βολεύει το ραντεβού στην Αγία Παρασκευή.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΘΕΡΜΑ να είστε συνεπείς στο ραντεβου, ει δυνατόν στις 11 να είστε ήδη εκεί προκειμένου να φύγουμε ακόμα και πέντε λεπτά νωρίτερα καθώς το καράβι ΔΕΝ θα μας περιμένει..... Για μία ακόμα φορά ξεκαθαρίζω (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας) οτι εγω 11κ15 έχω ήδη φύγει....
Αν τώρα κάποιος, προτιμάει να πάει από Αγιο Στέφανο, ας κάνει τα κουμάντα του και θα τον βρούμε στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.
Νταξ μωρε μια ιδέα έριξα για λίγο βουνό αλλά μαζί παρέα θα πάμε μαζί θα φύγουμε. Τζανή αυτη τη φορά ας πάμε στην ώρα μας οχι σαν την άλλη φορά
![]()
Καλό είναι. Τα Χόντα σκορπανε μοτέρ...![]()
Με τα λυπης μου σας πληροφορω οτι μου ειναι αδυνατον εμενα και του m@kro
να ακολουθησουμε στην βολτα.
Αυτη η ιωση που με ταλαιπωρει εδω και μερες επεστρεψε και εχω τα μαυρα μου τα χαλια
οπως και οτι κολλησα και τον m@kro(μοιραζομαστε τον ιδιο εργασιακο χωρο).
Σπυρο συγνωμη για την αναστατωση στον διαμοιρασμο της σουβλας
αλλα πιστευω ο mikes θα μας ξελασπωσει......
Οσο για τα οινοπνευματα απο τον shooter θα φροντισω να τα στειλω με τον tommy.
Καλα να περασετε και θελω φωτοαρχειο ..............
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Συμμετοχες (εξ όσων έχουν δηλωθεί ως τώρα - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ):
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. stynikop * 2 - moto
4. taisteal * 2 - moto
5. mikes * 1 - moto
6. SURPRISE * 2 - moto
7. amyroukai * 2 - moto
8. theofilos888 * 2 - moto
9. billymuse and friends * 6 - 3 moto
10. pektis * 2 - moto
11. devil's animal * 2 - moto
12. airmav * 1 - moto
13. virus * 1 - moto
14. Gorgo * 2 - moto
Αν και δεν εχει συζητηθεί καθόλου, από προσωπικές συζητήσεις που είχα με κάποια παιδιά, μαλλον μας βολεύει το ραντεβού στην Αγία Παρασκευή.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΘΕΡΜΑ να είστε συνεπείς στο ραντεβου, ει δυνατόν στις 11 να είστε ήδη εκεί προκειμένου να φύγουμε ακόμα και πέντε λεπτά νωρίτερα καθώς το καράβι ΔΕΝ θα μας περιμένει..... Για μία ακόμα φορά ξεκαθαρίζω (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας) οτι εγω 11κ15 έχω ήδη φύγει....
Αν τώρα κάποιος, προτιμάει να πάει από Αγιο Στέφανο, ας κάνει τα κουμάντα του και θα τον βρούμε στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.
Μλκ το βλέπω, έχουν πέσει τα βουντού... Περαστικά σας οι άρρωστοι. Γενικώς.
Και εσύ πια τεογτπ μην ξεχνάς, χερακι στα φτερνιΖματα και στα βηξιματα να μην πετάς παντού μικρόβια!
Σπύρο, εντέλει λόγω εκτάκτου στη δουλειά (το μόνο ενδεχόμενο που φοβόμουν από την αρχή) θα πρέπει να απέχω
Να περάσετε καλά και να μην αφήσετε ούτε ψίχουλο!!
Εγώ μάλλον θα αρκεστώ σε μια μοναχική βραδινή μοτοσυκλετοβόλτα απόψε ή αύριο!
μεινε ησυχος!!! στειλε μου εσυ τα λεφτα που θα πληρωνατε 4 ατομα στην ταβερνα, και τη καταναλωση του φαγητου σας την αναλαμβανω εγω! το πολυ πολυ να με βοηθησει και ο amyroukai λιγο..
edit: Γ@ΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥ..... (νηστικο με βλεπω αυριο...)
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 11/01/2014 στις 16:21.
Συμμετοχες
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. taisteal * 2 - moto
4. mikes * 1 - moto
5. SURPRISE * 2 - moto
6. amyroukai * 2 - moto
7. theofilos888 * 2 - moto
8. billymuse and friends * 6 - 3 moto
9. pektis * 2 - moto
10. airmav * 1 - moto
11. virus * 1 - moto
12. Gorgo * 2 - moto
Δεν μπορω να σας πω γιατι δεν θα ηταν εκπληξη.....
Και οχι δεν ειναι καποιος απο τους πηδικουλες της ποικιλιας....