Σελίδα 19 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν,,,σε ποια κατσαρόλα να τον βάλουμε...τι να του πούμε? πως δεν υπάρχει ανθρωποφάγα κατσαρίδα στο νταβάνι?πως τζάμπα τρέχει μάταιος κόπος?
    Υπάρχει δεν υπάρχει κατσαρίδα, δεν έχει σημασία. Είτε του το πεις είτε όχι δεν θα τον αλλάξεις.
    Πιστεύεις ότι ο παπαβασίλης θα κυνηγούσε το κάθε παστίτσιο ή μουσακά επειδή έκανε πλάκα;
    Ή (όπως ο δικός μου Πάτερ Κωνσταντίνος, που πρόσεξε, τον γράφω με κεφαλαία) θα γελούσε με τη καρδιά του ακόμη και στα πιο χυδαία αστεία
    φροντίζοντας να τα χρησιμοποιήσει με ένα μαγικό τρόπο που στο τέλος θα γίνονταν ένα ευχάριστο μάθημα αγάπης;
    Υπάρχουν φυσικά τέτοιοι άνθρωποι (όχι απαραίτητα παπάδες φυσικά) με τους οποίους μπορείς να συζητήσεις και να φιλοσοφίσεις
    μέχρι τελικής πτώσεως, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να μαλώσεις ή να εκνευριστείς, αντιθέτως να τεθούν ύψιστα ερωτήματα (σαν
    αυτό το θρεντ λόγου χάρη )

Τέλος πάντως, δε νομίζω ότι εδώ πρόκειται κάποιος άθεος να προσυλιτιστεί και να βρει τη μια αλήθεια κάποιας θρησκείας,
    ούτε ότι κάποιος πιστός ξαφνικά θα έχει μια πραγματιστική αποκάλυψη διαβάζοντας το μότο τζι αρ.
    Αυτά είναι βιώματα και ο καθένας μας έχει κάνει το δικό του δρόμο και έχει φτάσει στο δικό του προσωπικό
    και ποτισμένο με ιδρώτα και αίμα (δικό του ή και άλλων) σεβαστό συμπέρασμα.

Αυτό ακριβώς, σεβαστό. Και σεβαστό προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμη και αν με δουλεύετε για την ανθρωποφάγα κατσαρίδα μου,
    εφόσον εγώ γνωρίζω την αλήθεια της ύπαρξής της, προσπαθώ να σας τη μεταδώσω, αλλά είναι δικιά σας δουλειά να την ασπαστείτε ή όχι.
    Ούτε της δικαιοσύνης, ούτε του πολιτεύματος.

Σας συγχωρώ όλους λοιπόν και συνεχίζω να πορεύομαι όπως καταλαβαίνω...

Μπορεί κάποιος που είναι ενημερωμένος περί χριστιανικών κειμένων, να μου πει αν έχει δώσει ο θεός δικαίωμα στον άνθρωπο να τιμωρεί άλλους ανθρώπους για τις αμαρτίες τους;

Banned
    Θα στο πω απλα
    <ουδεις αναμαρτητος>

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Θα στο πω απλα
    <ουδεις αναμαρτητος>
    Ναι αυτό το ξέρω, από γεννησιμιού μου είμαι αμαρτωλός. Για το άλλο ναι ή όχι;

Banned
    Δεν ειμαι θεολογος
    Ουτε παπας
    Αλλα μαλλον οχι

Ωραία τότε θα περιμένω να απαντήσει κάποιος πιο διαβασμένος θρησκευόμενος. Αλλά επειδή και γω έτσι νομίζω, να ρωτήσω κάτι άλλο.

Έστω υπάρχει θεός, για να επανέλθουμε και στο πραγματικό θέμα του θρεντ. Δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και πρέπει να το κάνουν δικαστές και κληρικοί για αυτόν; Εδώ είναι αμαρτία να λες άσκοπα το όνομά του, δεν είναι αμαρτία να τιμωρείς εκ μέρους του χωρίς την άδειά του; Η να τιμωρείς θεικά παραπτώματα με ανθρώπινες τιμωρίες;

Τι σχέση έχει το ποινικό δίκαιο με τις αμαρτίες ρε παιδιά;

Τώρα το βλέπω από την θρησκευτική σκοπιά κιόλας. Αν το δω από πλευράς ανθρώπινων δικαιωμάτων άστο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αυτο ειναι ευκολο, δεν εχεις παρα να τους συγχωρεσεις
    Αυτο ειναι και το νοημα ... Αυτος που τιμωρει δεν ειναι τα πιστευω μου .. ουτε εγω .. ειναι ο νομος .. ο ιδιος νομος που τιμωρει και δεν συγχωρει την παιδεραστια .. το φονο ... τη ληστεια
    ασχετα αν καποιοι θεωρουν οτι αυτα υποκεινται στην ελευθερια του ατομου ...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Αυτο ειναι και το νοημα ... Αυτος που τιμωρει δεν ειναι τα πιστευω μου .. ουτε εγω .. ειναι ο νομος .. ο ιδιος νομος που τιμωρει και την παιδεραστια .. το φονο ... τη ληστεια
    ασχετα αν καποιοι θεωρουν οτι αυτα υποκεινται στην ελευθερια του ατομου ...
    Απο τους λιγους μη αμαρτωλους νομους που γνωριζω ειναι αυτοι περι ανθρωπινων δικιωματων και ελευθεριας εκφρασης, και οι οποιοι συστηματικα δεν λαμβανονται υπ'οψιν.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Απο τους λιγους μη αμαρτωλους νομους που γνωριζω ειναι αυτοι περι ανθρωπινων δικιωματων και ελευθεριας εκφρασης, και οι οποιοι συστηματικα δεν λαμβανονται υπ'οψιν.

Δεν υπαρχουν περιορισμοι στο νομο αυτο ? οπως συκοφαντικη δυσφημηση .. εξυβριση κτλ??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Δεν υπαρχουν περιορισμοι στο νομο αυτο ? οπως συκοφαντικη δυσφημηση .. εξυβριση κτλ??
    Ναι υπαρχουν αλλα ο εν προκειμενω 'ενδιαφερομενος' εχει περασει 'απεναντι' και απ'οσο γνωριζω δεν εχει στειλει εξωδικο.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ναι υπαρχουν αλλα εν προκειμενω ο 'ενδιαφερομενος' εχει περασει 'απεναντι' και απ'οσο γνωριζω δεν εχει στειλει εξωδικο.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Στην τελικη παντα θα βρεις ενα παραθυρο για μπουζουριασεις καποιον που σου θιγει ενα συμφερον, ειδικα αν εισαι Α.Ε. με ισχυ και φραγκα. Και εκει φαινεται και η ποιοτητα του πολιτισμου και της κουλτουρας. Στο ποιον μπουζουριαζεις και γιατι.
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 20/01/2014 στις 12:37.

Δεν έχουμε τον θεό μας .. που λέει κι ο άλλος ο αμαρτωλός …
    «In God we Trust» που λέει και το δολάριο…

Από τοτε που το φλερτ γινόταν με το ρόπαλο , το ζώο αυτό που τον λένε άνθρωπο κάπου έψαχνε να πιστεύει…
    Έβλεπε τον κεραυνό…. ΟΟΟΟΟΟ!!!! ΑΓΚΡΧΟΥΓΚΡΡΡΡ!!!
    Έβλεπε τον Ήλιο…. ΟΟΟΟΟΟ!!!! ΑΓΚΡΧΟΥΓΚΡΡΡΡ!!!
    Σιγα –σιγα ανακαλύπταμε την φυση , κι ετσι επερεπε οι θεοι μας να είναι υπερφυσικοι…
    Τους στειλαμε στον ουρανό και στον αόρατο κοσμο των πνευμάτων….

Τελος πάντων , υπήρχε –υπάρχει και θα υπάρχει πάντα η ανάγκη στους περισσότερους ανθρώπους να πιστεύουν σε κάτι…
    Είναι αυτό σωστό ?
    Κατά τον κο Νιτσε είναι σκλαβια , κατά την κα Νιτσα είναι φυσιολογική ανάγκη…
    Και πρέπει να σεβόμαστε τις φυσιολογικές ανάγκες των ανθρώπων..

Βέβαια , οπου υπαρχει ανθρώπινη ανάγκη , υπαρχει και ανθρωπινη εκμεταλευση …
    Διαχρονικά , η ανάγκη των ανθρώπων για πίστη χρησιμοποιήθηκε ,κυρίως από τους «εκπροσώπους» των διάφορων θεών , για να φανατίσει , να σφαξει , να κλέψει , να διχάσει , να πλουτίσει και να εξυπηρετήσει δόλιους σκοπούς …
    Κάπως όμως έπρεπε να ελέγχουν και τους πιστούς …. Δωστου απαράβατους κανόνες , τρομοκρατία , πουριτανισμο,θαυματα , τιμωριες…
    Δεν ξερω αν ο μοναχος Παισιος ηταν αγιος ή τσαρλατανος…
    Ξέρω όμως , ότι αν διδάσκεις την αγάπη του ανθρώπου προς τον άνθρωπο δεν μπορείς να απαρνιέσαι ούτε την ανθρώπινη φύση ,ούτε να αποκλείεις την πρόσβαση στο «αγιο» ορος στον μισό πληθυσμό της γης (γυναικες)…

Δεν πρόκειται να κορόιδεψω ποτέ την σχέση μεταξύ πιστού και θεού…ακομα κι αν εγω δεν εχω τετοια σχεση...

(θα πρέπει να) είναι κάτι πολύ προσωπικό και πνευματικό…

Όμως , τους «ενδιάμεσους» ,τους «εκπροσώπους» και τους υποκριτες θα τους εχω στην «μπουκα» γιατί ξέρω ότι ο θεός δεν τους χρειάζεται … κάτι άλλο εξ-υπηρετούν…

ΥΓ δυσκολο θεμα ακομη και για ένα φιλοσοφικο φορουμ σαν το moto.gr…
    Εδώ σε κοτζαμ καζαντζακη που στον ταφο του γραφει το τρομερο «δε πιστευω σε τιποτα , δεν ελπιζω σε τιποτα , ειμαι λευθερος» ,από πανω του καρφωσαν έναν σταυρο 5 μετρα…
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 20/01/2014 στις 13:40.

Να το κανουμε λιγο ταληρα...

Ο ανθρωπινος εγκεφαλος εχει το δεξι κομματι και το αριστερο. Το δεξι αισθανεται και το αριστερο σκεφτεται (πολυ απλουστευμενα).
    Ανεκαθεν, το ανθρωπινο δεξι ηταν πολυ ανεπτυγμενο σε σχεση με το αριστερο, με αποτελεσμα να δημιουργειται ενα συναισθηματικο 'κενο', του στυλ, '-βρε αφου το αισθανομαι, γιατι δεν το καταλαβαινω?'

Απο κει και περα ξεκινησε η αναγκη της καλυψης της υπερβατικης αυτης αισθησης.

Μετα ηρθαν καποια τσακαλακια και σκεφτηκαν....'-Βρε δε φτιανουμε ενα συστηματακι ωστε να δουλευουν οι αλλοι για μας ενω εμεις τα ξυνουμε?'

Αυτια.

oudis asfaltos amorfote....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Θα στο πω απλα
    <ουδεις αναμαρτητος>
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17