Φεν εχω βρουμ στο Μόμπαϊλ βερζιον γμτ...
Φεν εχω βρουμ στο Μόμπαϊλ βερζιον γμτ...
πατησε καταφυγιο οιτη και θα στο βγαλει.αραπη μου αμα ανεβουμε οιτη θα μας παρει αργα.καλυτερα πιο χαμηλα ο γκαιφες
εδιτ. πχ γραβια.εσεις για γραβια θετε κανα τριωρο.εμεις αν παμε ντουγρου θεμε 1,5 ωρα.αν παμε ομως απο επταλοφο θα φαμε και εμεις μια ωριτσα ακομα.αρα ξεκιναμε μαζι και βρισκομαστε σχετικα την ιδια ωρα εκει και βλεπουμε και εμεις λιγο βουνο.
Τελευταία τροποποίηση από nio1981; 26/04/2014 στις 15:41.
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Πλατεια Γραβιάς; το καταφυγιο "δίπλα" είναι ωρε νιονιο.
Παιδια μπορω να βαλω τις πλαινες και να παρω ποτηρια, πιατα, χαρτοπετσετες για ολους (πηρουνομαχαιρα φερνει ο καθενας τα δικα του μεταλλικά - τα πλαστικά δε λενε, σπανε).
Επισης οτι αλλο νομιζετε οτι χρειαζεται και δεν το χω σκεφτει μου το λετε (αρκει βεβαια να χωρανε).
Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θ' ακολουθήσω μάλλον. Όλα εξαρτώνται από το οικονομικό. Τέλος μήνα και αρχές επόμενου πάντα έχουν υποχρεώσεις και αυτόν τον μήνα είναι μπόλικες συν το Πάσχα με βαφτιστήρια και δώρα που με άφησαν στεγνό σαν παξιμάδι. Πάντως αυτό το βολταράκι δεν θέλω να το χάσω με τπτ και γίνονται σοβαρότατες προσπάθειες για να είμαι μαζί σας.
Υ.Γ.
Καλορίζικο το μωρό να σας ζήσει και μακάρι να μοιάζει στη μαμά του (ασχημάντρα)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αααααααχ ρε γιάννη με τις εκδρομές σου φωτιές μ'ανάβεις.....και μόλις γύρισα και απο το μπερλίν και είμαι στεγνός....όλα θα εξαρτηθούν απο τρίτη που πληρωνόμαστε......
Μπράβο ρε Σπύρο! Να σας ζησει!![]()
οοοοοοοοοοοοοκκκκ...οπως θετε.αναμενω οδηγιες λοιπον.
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37: