Καλά μερικά παραδείγματα που έχουν αναρτηθεί στο νήμα είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο... "τι θα κάνατε αν είχατε μια ληγμένη κονσέρβα σκυλοτροφής και βρισκόστασν στην Σιβηρία με το παιδί σας να λιμοκτονεί και ένα Μάλαμουτ να χρειάζεται ενέργεια για να σύρει το έλκηθρο..." και μετά ότι σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη... ότι να ναι ρε σεις, πραγματικά όμως ότι να 'ναι.
Τα αδέσποτα δεν ήταν επιλογή τους να ζουν στις συνθήκες που ζουν και ούτε έφυγαν από τα δάση σε αγέλες και ήρθαν και εγκαταστάθηκαν σε πόλεις και χωρία. Είναι στην πλειοψηφία τους πρώην δεσποζόμενοι σκύλοι που έχουν εγκαταλειφθεί στη τύχη τους από ηλίθιους και ανίκανους που πιστεύουν ότι το να έχει σκύλο είναι σαν να έχεις λούτρινο αρκουδάκι.
Ναι, μερικά αδέσποτα, ελάχιστα, είναι επιθετικά και αυτό γιατί έχουν εισπράξει επιθετικότητα και βίαιη συμπεριφορά από τους ανθρώπους. Κανένας σκύλος δεν δαγκώνει χωρίς αιτία. Τώρα αν αυτό συνιστά απειλή τι να πω...
Φυσικά και πρέπει να λυθεί το θέμα με τα αδέσποτα, όχι γιατί κατασπαράζουν κόσμο, σιγά τα θηρία χαλαρώστε, αλλά γιατί είναι πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές πεταμένες στον "κάλαθο των αχρήστων" από ανθρώπους. Πρέπει να στειρωθούν αν όχι όλα, τα περισσότερα θηλυκά και να "τσιπάρονται" όλοι οι σκύλοι ώστε να επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα σε όσους τους εγκαταλείπουν.
Αυτά περί εκκαθαρίσεων και λοιπές παπαριές να τις προσέξετε, γιατί σήμερα είναι οι σκύλοι, αύριο θα είναι οι άνθρωποι... ξέρετε αυτοί οι β΄κατηγορίας, οι αδέσποτοι...
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να κανεις;να μου αλλαξεις τις αποψεις;να πιστεψω τις δικιες σου;καθε φορα λες τελος και συνεχιζεις χωρις καποια αφορμη..
καταλαβε οτι δεν μισω τους ανθρωπους αλλα τους/μας κατηγορω για το οτι εχουμε αδεσποτα,κακοποιουμε αδεσποτα και μη ζωα κλπ κλπ...
ενα προσφατο αρθρο που μπορεις να βρεις απο πολλες πηγες αν θεωρεις καποια αναξιοπιστη.παιζουν και φωτος στο νετ:
"Αντιμέτωπο με την απόλυτη φρίκη βρέθηκε ένα ζευγάρι στο Βόλο, όταν επέστρεψε στο σπίτι του από την περιφορά του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Διαρρήκτες που είχαν εισβάλει κατά την απουσία τους, είχαν βασανίσει και σκοτώσει με αποτρόπαιο τρόπο τα σκυλιά τους!
Οι δράστες είχαν παραβιάσει την πόρτα της μονοκατοικίας και είχαν καταφέρει να εξουδετερώσουν τα δύο σκυλιά των ενοίκων περνώντας στους λαιμούς τους βρόγχους τους οποίους είχαν κρεμάσει από το χερούλι μιας ντουλάπας, αφού προηγουμένως είχαν κόψει το αυτί του μικρότερου και χτυπήσει στη μουσούδα το μεγαλύτερο!
Το τρίτο σκυλί σώθηκε επειδή βρισκόταν στην αυλή και, προφανώς, οι αδίστακτοι εισβολείς δεν κατάφεραν να το πιάσουν. Οι χώροι στο σπίτι βρέθηκαν αναστατωμένοι, αλλά δεν οι ιδιοκτήτες δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο να λείπει και εκτιμούν ότι στόχος ήταν τα άμοιρα ζώα, πιθανώς για λόγους εκδίκησης! Η Ασφάλεια Βόλου ερευνά την υπόθεση, ενώ κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα των δραστών."
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Nα αναφέρω και εγώ μερικά γεγονότα, γιαγιά παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και σκοτώθηκε ακαριαία, γιαγιά βιάστηκε και δολοφονήθηκε από συμμορία εγκληματιών που διέρρηξε το σπίτι της και τέλος γιαγιά κάηκε ζωντανή επειδή την είχαν παρατήσει στο χωριό τα παιδιά της. Αμέτρητες τέτοιες ειδήσεις συγκριτικά με επιθέσεις αδέσποτων σκύλων. Προτείνω λοιπόν την ευθανασία όλων των μοτοσικλετιστών, τον ατόμων που κινούν υποψίες για εγκληματικές ενέργειες καθώς και τον αδιάφορων τέκνων που παραμελούν τους υπερήλικες γονείς τους...
πω!!!! τωρα το ειδα το θεμα
περαστικα στα σκυλακια σου και μπραβο για την κινηση σου να καταγγειλεις και οχι να δειρεις τον γερο
εχασα και εγω οχι μια αλλα 2 φορες σκυλο απο φολα και ξερω τι παει να πει
αυτην την στιγμη εχω 4 και φοβαμαι γιατι αρχισαν ξανα τα κρουσματα με φολες στην περιοχη μου
τι να πω...
Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 07/05/2014 στις 13:00.
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
Το θέμα έχει ξεφύγει από τα φυσιολογικά επίπεδα ξεφεύγματος
Κάποιοι υποστηρίζουν τη μία θέση σχετικά με τα αδέσποτα, κάποιοι την άλλη, κάποιοι την παράλλη. Οκ.
Το θέμα εδώ όμως δεν είναι τα αδέσποτα.
Ας το αφήσουμε καθαρό, να ποστάρει ο χυμαδόρης όποτε και εάν θέλει κάτι που να έχει σχέση με την υπόθεση και σχολιάζουμε σχετικά.
Για να επιτρέψουμε στο αρχικό θέμα, τα σκυλιά είναι καλά, έκαναν και αιματολογικές γιατί οι γαμωφόλες δημιουργούν χρόνιες ανεπάρκειες σε νεφρά και συκώτι. Η Μάγια είναι άψογη, ο Πάρης έχει λίγο τσιμπημένες τις τιμές στο συκώτι και θα γίνουν επαναληπτικές σε ένα μήνα, ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Αυτά, παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα γιατί το έχουμε γαμήσει. Όποιος ενδιαφέρετε για πληροφορίες και λοιπά, ας επικοινωνήσει με π.μ.
Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 07/05/2014 στις 12:50. Αιτία: ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
Είπα κάτι και με γράψατε στα @@ σας.
Και προτίμησα να το αφήσω ξεκλείδωτο μπας και δε συνεχίζατε αλλά συνεχίσατε.
Οι τελευταίες σελίδες καθαρίστηκαν.
Θα συνεχίσει να μένει ξεκλείδωτο, εκτός κι αν ζητήσει ο χυμαδόρ να κλειδωθεί παρ'όλη την εκκαθάριση ή εάν το ξεφτιλίσετε για ακόμη μια φορά.
@IRA57: πρόσεχε πώς μιλάς και τον τρόπο σου :a28:
@υπόλοιποι: να λήξει εδώ.
Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 07/05/2014 στις 13:10.
διαβασα μεχρι την τριτη σελιδα.. περαστικα στα σκυλακια σου. μου εριξε στο μπαλκονι κολογερος ψωμι με χλωρινη για τον δικο μου τον σκυλακο δεν το εφαγε μαλλον απο την μυρωδια της χλωρινης. μπραβο για την υπομονη σου εγω τον περιμενα μια εβδομαδα απο κατω να τον ταισω μια απο τα ιδια. δεν βρεθηκε ακομα αλλα τον εχω στον νου μου.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου