Σε είδα κοπελιά στην Αχαρνών να περνάς κάθετα τη λεωφόρο ανάμεσα από ψιλοσταματημένα αμάξια...
και να μιλάς στο κινητό... και να περπατάς κοιτώντας κάτω...![]()
Σε είδα κοπελιά στην Αχαρνών να περνάς κάθετα τη λεωφόρο ανάμεσα από ψιλοσταματημένα αμάξια...
και να μιλάς στο κινητό... και να περπατάς κοιτώντας κάτω...![]()
Σε είδα τρίβλακα με το gs 1200 και το κόκκινο παντελονάκι , μπλε σακάκι και κοκάλινο γυαλάκι ! Για το τσίρκο καλός ήσουνα ... Και μετά λένε πως μας κράζουν τους μοτοσυκλετιστές![]()
σε είδα πριν λίγο με το ΚΤΜ 1290 Super Duper Duper Duke,στην Εγνατία με δωδεκανήσου, με φορά προς τα τρένα.
Μάλλον είσαι από το forum γιατί ήσουν προβλεπέ,σε κόρναρα αλλά δεν με είδες...Καλούς δρόμους με το θυρίο.
Σε ειδα με το bmw320 να παραβιαζεις στοπ & να σε προλαβαινω (ευτυχως) στα φρενα...
οταν σε ρωτησα που πας; αντι να ζητησεις συγγνωμη μου την ειπες κιολας...
ακουσες τα ''κοσμητικα'' σου και ηρεμησες...
Αντε, γιατι εχει παραξεφυγει η κατασταση με μερικους-μερικους...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα σκύλαρε να μου τραβάς δαγκωνιά στο πόδι πρωί πρωί Κυριακής,στο φανάρι.
Είπα να τσαντιστώ αλλά θα χαλούσα την εκδρομή μου,οπότε το προσπέρασα.
Την τρύπα,όμως,στο παντελόνι μου την άφησες ενθύμιο κερατά!![]()
Σας είδα και με αιφνιδιάσατε τσούπρες με τα σκούτερ και τα ακουστικά στ' αφτιά. Τρείς και οι τρεις πανομοιότυπες με τα ίδια σκουτεράκια και την ίδια μαλακία στ' αφτιά, χωρίς κράνος (όχι που θα είχαν) και μπόλικη μαγκιά, ανάποδα σε μονόδρομο. Αφού δεν γινίκαμε κουβάρια πάλι καλά να λέω.
Εκτός όμως από κουλαμάρα και άγνοια στοιχειωδών οδικών σημάτων, είχατε και θράσος. Σας την είπα ευγενικά και μου την πέσατε ότι πάω γρήγορα, όταν όμως άρχισα τα wishoils μπήκε η ουρά κάτω από τα σκέλια και άρχισαν οι γυναικείες μαλακίες "να εδώ πιο πάνω μένουμε, να μην κάνουμε τον γύρο του τετραγώνου κλπ κλπ"
Τελικά μπήκε το καλοκαιράκι κι άρχισαν οι επικίνδυνες εμφανίσεις από παντός είδους δίτροχους.
Το νου σας λέμε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
H κατάρα των προέδρων της ΝΔ ..ο ενας χιαστό στο ποδόσφαιρο ο άλλος έσπασε τον αγκώνα του
....
...
Γελάει και το ποδήλατο του Παπανδρέου![]()
Σας βλεπω μερικους εως αρκετους να εχετε πιασει τον ιο της κακογουστιας.
Βαρκαντερο με Led ταινια στο κατω μερος του φαναριου.
Ενα χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι πιο ομορφο μαγκες.
Με πιασανε τα γελια στο φαναρι και απορουσε ο διπλανος μου.
Σε είδα(δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς ήσουν μπροστά μου) στην Εθνική στο ύψος του Ρέντη με το CBR 125 ακράνωτος και με έβλεπες απο τον καθρέπτη σου οτι είμαι πίσω σου. Και τι έκανες : Εσκυψες μπροστά για να πάει το 125άρι πιο γρήγορα μάλλον λόγω αεροδυναμικής. Ρε πας καλά????
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Σας βλεπω κοριτσαρες τωρα που επιασαν οι ζεστες να τα εχετε πεταξει ολα εξω![]()
Αλλα ρυσαι ημας απο του πονηρου..![]()
Σε ειδα γιαγια με την εγγονα σου σημερα στην Πετρουπολη να κοιτας τον δρομο για να περασεις και την στιγμη που ειχα φτασει σχεδον διπλα σου αποφασισες να ξεκινησεις....κορνες κακο εγω,φρεναρισμα πανικου,αλλαγη πορειας και με τα πολλα καταφερα να μην σε μαζεψω και σε χτυπησα με τον καθρεπτη του παπιου....Το ευτυχημα ειναι πως δεν χτυπησες ουτε εσυ,αλλα ουτε και η μικρη...Σταματησα και αρχισες να με ρωτας απο που ηρθα και ησουν σιγουρη πως δεν ειδες κανεναν να ερχεται..Τελικα πρεπει να ειμαι πΧιο γληγορος και απ'την σκια μου ο κιαρατας!!Περα απο την πλακα,ευτηχως που δεν γιναμε μαλλιοκουβαρα...Το νου σας εκει εξω ρε.
Here I am,on the road again.......
Σε είδα κάτω από τα πόδια μου ΚτΜ 1190 R ADV στο Orange Days...:a32:
Πότε έχει κλήρωση το τζόκερ;;;![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Σε είδα μ****α στην κηφισίας στο ύψος του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου να με προσπερνάς ξυστά στην μεσαία λωρίδα από δεξιά και να συνεχίζεις προσπερνώντας ακόμα μια μηχανή . Στο φανάρι απορήσαμε με τον άλλο μηχανόβιο πόση μαλακία μπορεί να κουβαλάς ... ώρες ώρες πιστεύω πως κινδυνεύουμε περισσότερο από τους άλλους μηχανόβιους παρά από τα αυτοκίνητα.
σε ειδα στο υψος των πανεπιστημιων στην Εγναντια με το 1190 adv και μουεφτιαξες την μερα.Καλους δρομους να εχεις.
Σε είδα οδηγέ του αυτοκινήτου που με ακολουθούσε, να μου κανεις παρατήρηση επειδή, αν είναι δυνατόν, σταμάτησα στο stop. Στο έδειξα, σε περίπτωση που δεν το είχες δει, αλλά συνέχισες (μάλλον για να μην πέσεις στα μάτια του συνομήλικου συνοδηγού σου).
Μετά απο αυτό παύεις να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα....
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.