GIOTIS κανα link???![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Διαβάζω στον Ιταλικό τύπο....
Ο Χόρχε λέει είχε πρόβλημα με το κράνος.... (χ... μας ρε Χόρχε όλο πρόβλημα είσαι)
Ο Ντόβι λέει μην παίρνετε πολύ φόρα το μηχανάκι είναι καλό μεν αλλά έχει ακόμα προβλήματα
και είναι ανεπεξέργαστο ακόμα.
Δίνω στον εαυτό μου 9 και στο μηχανάκι 10...
Τον ακούς να αναλύει όλα τα προβλήματα που είχε και πρέπει να βελτιώσει με κάθε λεπτομέρεια
και λες έχει και σοβαρούς ανθρώπους τελικά...
(δεν είχε αρκετή δύναμη να σπρώξει στην έξοδο με αποτέλεσμα να κάνει μεγαλύτερη τροχιά
και να καταστρέφει τα λάστιχα)
ανανήψαντας
Ο Ντάνι είναι το καλύτερο παιδί. Απλά πρέπει να πείσει τους άλλους που τον ζαλίζουνε πως δεν είναι κακό να είσαι στη θέση του. Δηλαδή όταν χρειάζεται να κόβει από τους άλλους για την ομάδα το κάνει άψογα, να μη μπορεί να πεί κανείς τίποτα για την ταχύτητά του αφού αν τον υποτιμήσεις είναι φαρμακερός....απλά πρέπει να βλέπει άλλους με τη δική του βοήθεια να σηκώνουνε κούπες πάνω στην ίδια μηχανή με αυτόν.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ροσσι απλά απο άλλο παραμύθι....αν δεν είχαμε και την "καταπληκτική" ελλ.περιγραφή θα τον χαιρόμασταν περισσότερο τον αγώνα!Τα ντουβάρι (επ σόρρυ ντουκάτι εννοώ) μπορεί να σκίζουν στις τελικές πραγματικά μάζευαν ότι κυκλοφορεί αλλά όταν ήταν να πάρει στροφή άνοιγε σα βάρκα με αμολυμένη άγκυρα η γραμμή τους.Ο λορένθο είμαι σίγουρος τραβάει τις κ%^$τριχές του με το πώς το έχασε όπως και ο μάρκεζ που φαίνοταν κ απο την κάμερα οτι είχε ξενερώσει για το λάθος που του κόστισε την πρωτιά,ειδικά όταν τους κάνεις όλους παρτυ...Τέλος έιναι κρίμα που ο πεδρόσα απ'ότι φαίνεται θα το εγκαταλείψει το άθλημα αλλα δυστυχώς με τόσα σπασίματα μας υπενθυμίζει οτι οι αγωνιζόμενοι είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ και που αγωνίζεται και κοντράρει τόσο πολυ με τέτοιους τραυματισμούς του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια (τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγω).Μυρίζει τιριριρι απο Αυστραλία μεριά και εκεί θέλω πολύ να δώ στόνερ να μπαίνει στο παιχνίδι,θα γίνονται μεγάλα γλέντια στους αγώνες αν επιστρέψει κ αυτός.
τα ντουκάτι ντουβάρι; άνοιγαν σαν βάρκα τη γραμμή τους; είδες το χθεσινό αγώνα ή πλάκα μας κάνεις;
τα ντουκάτι πήγαιναν άξια για τη νίκη και ήταν 7&10 δευτερόλεπτα μπροστά από την περσινή πρωταθλήτρια Χόντα!
μπορεί να έχουν προβληματάκια αλλά χρέπια δεν τα λες με την καμία!
Εγώ τα χάρηκα τα ντουκάτι. Έδωσαν ξύλο στα θηρία αν αναλογιστουμε το εύρος της κάθε εταιρείας. Ελπίζω να πάει και η Suzuki καλύτερα γιατί ο εσπαντρίγιας έχει να δώσει. Είναι λυπηρο για τον πεντροζα το νέο και κακώς τα χωνουν όποιοι το κάνουν πιστεύω.
Μαλλον η Γιαμαχα εχει θεμα με την τελικη
και δεν ειναι η Ντουκατι που πεταει στην ευθεια
Και τα Χοντα με την ιδια ευκολια θα τους καταπιναν
στην ευθεια αν ηταν κοντα
Μπάμπη δεν τα είπα χρέπια ντουβάρι τα είπα :P και επίσης με κάλυψε ο σπύρος...Αν ήταν χρέπια 1ον δε θα ήταν στο MotoGP 2ον δε θα μάζευαν ότι κυκλοφορεί στο πέρασμα τους σε ευθείες αλλά στις στροφές/φρένα ήταν τραγική η προσέγγιση του ντοβιτσιόζο για τέτοιο επίπεδο συναγωνισμού αυτό ναι το λέω.
Σε δύο εβδομάδες έχουμε Austin, εκεί < λένε > η πίστα ευνοεί τα honda.
Τα ducati δεν θα μπορούν να απλώσουν?
Η θα γίνουν ποίο εκρηκτικά?
Δεδομένου ότι έχουν ελεύθερη εξέλιξη μεσουσης των αγώνων.
Υ.Γ να θυμηθώ να αγοράσω βρακιά, τα λέρωσα όλα στην μπροστά μερια από χτες