πας καλα?? να εξηγησω να το διαβασει και να φερθει αναλογα ώστε να με τυλιξει? σιγα μη σου πω!
τα κριτήρια με τα οποια θα κρινω αν είναι "καλο κοριτσι" τα κραταω για παρτη μου και θα τα αποκαλύψω την ωρα της αξιολόγησης..
ετσι η λεγαμενη θα ξεδιπλωσει πιο ευκολα τον πραγματικο της χαρακτήρα...
πρεπει μου φαινεται να σας κανω μερικα σεμινάρια πως να ριχνετε γυναικες ορισμένοι...
Μικε το νου σου μην βγει Νικολης............
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
(η παραθεση χειροκινητη...)
GiorgosLa "Σε δυο ώρες θα είναι εδώ! Όλοι στο καταφύγιο!"
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
teogtp " Άκου την αγωνία στην φωνη του εκφωνητη όπου άκουσε τον βρυχηθμο του μοτερ και έτρεξε να προστατέψει τους συγχωριανους του..........
https://youtu.be/7fw4DvRZxhk"
(τωρα αυτος δηλαδη (teo), με ειπε αρκουδα????????)
thunder ace "εκει καταληγουν αυτα τα μαθηματα.Το νου σου νεε μου."
δεν τον κοβω να τρομαζει ετσι ευκολα ο μικες δυστυχως.........
teogtp "Μικε το νου σου μην βγει Νικολης............"
Ειναι ενας υπαρκτος κινδυνος απο οτι φαινεται, τον οποιο και πρεπει να λαβετε υποψην ολοι σας...
mikes "πρεπει μου φαινεται να σας κανω μερικα σεμινάρια πως να ριχνετε γυναικες ορισμένοι..."
Υπαρχει μια σοφη αγγλικη παροιμια που λεει "He who can,does. He who can not, teaches"
Τελευταία τροποποίηση από Nikol1979; 01/05/2015 στις 02:22.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
σαν να μου λεει "καλα το πας μεγαλε προχωρα..." η μπορει και να είναι και χυλοπιτα...
ρε τι τραβάω για να κανω τσαμπα διακοπες κρητη ο ερμος....
ΡΕ ΛΕΣ???
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 01/05/2015 στις 07:07.
Εγω δε θα ανησυχουσα μη σου βγει νικος η νικολ. Μικε το προβλημα θα ανακυψει μολις καταλαβεις πως το φαι δε θα φτασει. Τρως κ πολυ παναθεμα σε. Μετα βλεπω να τρως τη νικολ-νικο, το παπι και το σκουτερ του γειτονα. Α ρε προβληματα που εχει ο κοσμος......![]()
Εγώ λέω να επικεντρωθούμε στο αρχικό ερώτημα.
Είναι δεν είναι Νικόλ ( πού είναι)
Και να βοηθήσουμε να βρει λύση, άσχετα αν τρώει πολύ η λίγο
Εγω λεω,αφηστε το μηχανακι να πεθανει και βαλτε κανεναν χαρτη μπροστα σας.
Με το συμπαθειο αλλα ξεχνατε ποιος ειναι ο προορισμος μας..........
Εγω παντως αν πηγαινα Κρητη να τη συναντησω,το πρωτο πραγμα που θα εκανα,οταν την πρωτοεβλεπα,θα της τραβαγα μια κλωτσια στα αχαμνα.Αν δεν εκανε κιχ τοτε προχωραγα.