Με το σταγονομετρο μας τα δινουναλλα το κανουν για το επισημο τεστ που θα γινει στο Phillip Island όπως κανει παντα η σουζουκι
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Περιμενουν πρωτα να βγει στη παραγωγη και μετα ... δηλαδή σε 15 μερες το πολύ θα ξερουμε αν και στο MSN λενε από τωρα για £13,500 που μαλλον είναι χωρις τους φορους![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Διάβασα τη συνέντευξη του Shinichi Sahara στο cycle news.είναι δωρεάν όποιος θέλει το κατεβάζει ή το διαβάζει on-line.
μερικά στοιχεία:
- αρχικά είχαν σκοπό να βάλουν imu μόνο στην ακριβή έκδοση
- το μηχανάκι εξελίχθηκε τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια.όλα τα προηγούμενα τα φάγανε σε meetings για το ποιο δρόμο θα πάρουν
- σε ερώτηση του δημοσιογράφου "You quote 199 bhp, is there still a 200 bhp “gentleman’s agreement” between the Japanese manufacturers?" ,είπε "I think this is something that has been made up by journalists. I am not aware of it existing"
- είπε ότι στο δυναμόμετρο είναι το πιο ισχυρό απέναντι στον ανταγωνισμό (s1000rr included υψηλός στόχος!) αλλά έχει και γεμάτες μεσαίες.
- κάνει λόγο για affordable price. για να δούμε.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
236.000 Kr (34.000ευρω) μονο, εδω πανω.
Kr = σκανδιναβια... αλλα εκει παντα παιζει μεγαλος φορος...
ORGIA!!!!!
http://suzuki-mc.se/gsx-r1000/
19.000e R Γαλλια
16.000ε το απλο
ORGIA!!!!!
Αυτό που εβαλες είναι Δανια και είναι χωρις τους φορους KR. 235.999
Στη Γαλλια που το ειδες ? και είναι μαζι με τους φορους αυτές οι τιμες ?
Mηπως λες για εδω ?
http://www.suzuki-moto.com/gamme-2016/new-gsx-r1000r
Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 31/12/2016 στις 16:33.
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ναι στο γαλλικο Σαιτ της Συζυκι.... η δανια οπως και ολλες αυτες οι χωρες εχουν μεγαλους φορους σε οχηματα λογο περιβαλοντικων δασμων και φασιλικου φορου
ORGIA!!!!!