On kodi we trust για ταινίες και κονσέρβα αγώνες σε 720p.
Μπορεί βέβαια και live, αλλά καθότι προσφορά για φέτος, τιμήσαμε την Dorna. Του χρόνου βλέπουμε.
Σε δυο βδομάδες πάλι εδώ.
Πρεπει να το ανεβασαν...
ωπα ναι σωστόςςςς
http://kat.cr/motogp-2015-round-08-m...t10854137.html
οποιος συγκρίνει το σημερινό του ΜΜ με το 2005 του VR ειναι το λιγότερο άσχετος...στην σημερινή περίπτωση ο ΜΜ δεν πήρε καμμια εσωτερική αφου υπήρχε και αριστερή στροφή μετά και η αγωνιστικη του γραμμη ηταν τέτοια που αν δεν άλλαζε πορεία λόγω της επαφής ο Vale θα έπεφταν μαζι,ενώ το 2005 ο VR οντως πέταξε τον Gib εκτός πίστας οχι μονο απο το ακούμπηγμα αλλα και γιατί ενω είχε την εσωτερικη άνοιγε την γραμμη του έχοντας ιδια πορεία...
ειπαμε είμαστε Ροσσικοί αλλα οταν πχ έφαγε το προσπέρασμα απο τον ΜΜ στην corkscrew δεν κράζαμε αλλα ειπαμε μπράβο , σε αντίθεση με κάποιοθε αλλους που την μια χρονιά έκραζαν και την επόμενη έλεγαν καλα να πάθει...
οσο και να μην γουστάρετε ο VR μπορει να ειναι μεγάλος οταν κερδίζει αλλα ειναι ακομα μεγαλύτερος winner οταν χάνει...σε αντιθέση με κάποιους άλλους...
![]()
4 χρονια για να κατεβει...αχαχα...πολλοι leechers!!!
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 27/06/2015 στις 19:17.
Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγώνων και ο Mike Webb διέλυσαν τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπήρχαν, αναφορικά με την επαφή του Marc Marquez με τον Valentino Rossi.
Το δίδυμο πάλευε για τη νίκη στον αγώνα του Assen, όταν στο τελευταίο εσάκι ο Marquez επιχείρησε να μπει από την εσωτερική του Vale και ακούμπησε τον Ιταλό άσο, αναγκάζοντάς τον να πάει ευθεία κι εκτός πίστας στην υπόλοιπη στροφή!
Πάντως όταν τους ρώτησαν και τους δυο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ποιός θα κέρδιζε αν δεν υπήρχε αυτή η επαφή, ο Valentino Rossi απάντησε: «... θυμάμαι ότι ήμουν μπροστά».
Για να πάρει την απάντηση αμέσως από τον Marquez: «... θυμάμαι ότι ήμουν από την εσωτερική!»
Η Επιτροπή φυσικά εξέτασε το συμβάν από «... όλες τις διαθέσιμες κάμερες και η απόφαση είναι ότι επρόκειτο για αγωνιστικό συμβάν. Κυρίως βασιστήκαμε στη λήψη από ελικόπτερο, που έδειξε ότι πάντα ο Valentino ήταν μπροστά».
«Έτσι, ο Valentino είχε το δικαίωμα να διαλέξει γραμμή. Ήταν μπροστά, δεν είχε χάσει τη θέση του. Όταν ο Marc ακούμπησε τον Valentino, ο τελευταίος έπρεπε να ανοιχτεί. Αυτά συμβαίνουν. Δεν μπορούσε να το αποφύγει».
Από την άλλη κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ενδεχομένως θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Marquez για επικίνδυνη οδήγηση, εξωθώντας εκτός γραμμής τον Vale με την επαφή.
«Εν τέλει κανείς δεν κέρδισε θέση και κανείς δεν είχε πλεονέκτημα. Μπήκαν και βγήκαν από τη στροφή στην ίδια θέση. Κανείς δεν κέρδισε κάτι. Τέλος», ήταν η απάντηση του Webb!
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=20153
gixxerman
spyrakos35
Athass
el-Gatto
fournas![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 28/06/2015 στις 10:29.
συγνώμη κύριοι αλλά μεταξύ μας ο πιο ασχετος είμαι εγώ.....
ωστόσο,
μεταξύ του συμβάντος του 2005 και του σημερινού, το ένα είναι "μπινιά" το άλλο είναι "αντιαθλητικό"
το 2005 ο ρόσσι είχε γραμμή που την άνοιξε κατά την στροφή για να μην περάσει ο τζιμπε (και τον έβγαλε εκτός),
σήμερα ο αρχίδης, πηρε την εσωτερική χωρίς να έχει γραμμή (στο γκαζόν πήγε και αυτός, αυτή τη γραμμή αν ήταν μόνος του δε θα την είχε με τίποτα) με σκοπό να βγάλει εκτός τον ρόσσι.....
δική μου άποψη, ενός άσχετου....![]()
πουτσ@@@@@@@@@