Να φτιάξουμε μία με 900€ τότε
Το μηχανάκι του τέρενς είναι αυτό και τέλος (αφού δε θέλει πεμφέ) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5123323/
Να φτιάξουμε μία με 900€ τότε
Το μηχανάκι του τέρενς είναι αυτό και τέλος (αφού δε θέλει πεμφέ) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5123323/
Γενικά η πρόταση μου είναι το τενερέ. Νομίζω τα υπερκαλύπτει όλα με βάση κατόχους που έχω μιλήσει και διαβάσει.
Ακόμα κ το 660 νομίζω είναι τέλειο κ πιο οικονομικό.
Άμα υπάρχει οικονομική δυσπραγία δε βλέπω το λόγο να κοιτάζουμε 1000ρια.
Ρε παιδια στην ελλαδα του 60% ανεργιας και του υπολοιπου να ψυχοραγει....
Μου αρεσει που αναρωτιεστε γιατι δεν κυκλοφορουν και δεν πουλιουνται αυτα τα μηχανακια.....
Μηχανακια που η ποιο απλη βλαβη-ανταλακτικο- εργασια-συντηρηση....
Ο βασικος μισθος ολοκληρος φθανει μονο για να χαμογελαει ειρωνικα ο καθε ιδιοκτητης συνεργειου......
καταλαβαίνω το πνευμα των δύο άνωθεν αλλά προφανώς ήθελα να τονίσω αυτό που λέει ο τζιτζιές
(ναι είμαι μπιασντ με το μαγαζί)
πουτσ@@@@@@@@@
Λοιπόν βρήκα ιδανικό μηχανάκι:
-Βάσίζεται σε σχέδια του Οκόνσκι και του Μπάγιεβιτς οι οποίοι εξέλιξαν μια παλιά ιδέα του Θωμά Μαύρου
-Oνομάζεται Original Terense 1200
-Έχει γραφικά με τελίτσες και τον δικέφαλο σε περίοπτη θέση
-Είναι διτριτετρακύλνδρο με ρυθμιζόμενη κατ επιλογή διάταξη, αλλάζει δηλαδή από V σε σειρά και ενίοτε γίνεται και boxer (μόνο αν έχει επιλέξει ζυγούς αριθμούς κυλίνδρων)
-Θέση οδήγησης μπερζέρα με ενσωματωμένο μασάζ και δυνατότητα προσαρμογής φερ φορζέ κιτ όταν ανοίγει ο καιρός
-mp3 με preinstalled απάντα Καζαντζίδη
-Top Case με φωτοβολταϊκή θράκα και σχάρα για να πετάς καμία σαρδέλα αμά πας καμία Μυτιλήνη
-Διαστήματα service ανα 80.000 χλμ που περιλαμβάνουν ξεμάτιασμα και κλώτσημα ελαστικών για να ελεγχθούν πιέσεις
-Μετάδοση κίνησης με wi-fi ή ενσύρματο τρόπο σε περίπτωση που δεν πιάνει σήμα από το μπροστά στο πίσω γρανάζι
-Γκαρσoνιέρα στη θέση του kit εργαλείων όπου διαμένει πιστοποιημένος μηχανικός σε περίπτωση προβλήματος
Eπίσης μαζί δίνονται:
-Θέση parking στο γήπεδο της Nεας Φιλαδέλφειας (όταν και όποτε)
-Ισόβια συνδρομή στην Ώρα για Σπορ
-Κουκλάκι Θρυλέων διαβασμένο από μάγισσα της Aϊτής για βουντού
-Πληκτρολόγιο με 4Χ κουμπιά τελίτσας
-Οικονομοτεχνική ομάδα της οποίας στόχος είναι να πουλήσει σε τιμή μεγαλύτερης της αξίας κτήσης το μηχανάκι ως μεταχειρισμένο
-Συμβουλευτική ομάδα της οποιας στόχος είναι να εκπονήσει μελέτη για την αγορά νέας μηχανής αν το μηχανάκι πουληθεί
-Ιδιωτικό Moto Forum με επιλεγμένα μέλη και τα εξής θέματα: Τι να αγοράσω τωρα; / ΑΕΚ - Ομάδα και ιδεά / Τελίτσες: ο ρόλος τους στην γραμματική και στο συντακτικό