Τι εννοείς για τα αυτοκόλλητα??? Δεν νομιζω να εχω θεμα .
Να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για τα καλά σας λόγια.
Τι εννοείς για τα αυτοκόλλητα??? Δεν νομιζω να εχω θεμα .
Να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για τα καλά σας λόγια.
Νομίζω αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση Κώστα,
τό εργο τελειώνει σιγά σιγά καί ο νεκραναστημένος αλιγάτορας ζωντανεύει,θα βγεί καί πάλι τσάρκα οπως τις παληές καλές εποχές.
Σίγουρα θαναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ολα τα βλέματα θαναι πάνω του.
Η χαρά θαναι μεγάλη και η οδηγική απόλαυση τεράστια,δίχως ορια.
Τό κόκκινο ακρως ερωτεύσιμο χρώμα σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο sexy σκελετό,δίνει την αισθηση της υπεροχής.
Η πανάλαφρη,ξεκούραστη οδηγική συμπεριφορά καί η δυναμή του,ειναι τό κρυφό ατού του.
Μπράβο Κώστα,αξίζει πολλά το εργαλείο!!!
Υ.Γ. Θα μας λείψει πολύ το οδειπορικό ''ονειρο'' μόλις τελειώσεις φίλε!!!
Τελευταία τροποποίηση από aetomenios; 10/04/2016 στις 22:13.
Μ'ένα μαχαίρι την καρδιά την έσκισες στη μέση κι'αυτή σε αγαπά διπλά αντί για να πονέσει.
aetomenios σε ευχαριστω.οντως θα το δωσω με βαρια καρδια.αλλα θα ξερω οτι θα ζησει για αλλα τοσα χρονια και περασε απο τα χερια μου. το να ζωντανευω ενα παρατημενο εργαλειο οχι απαραιτητα μοτοσυκλετα ειναι η ανωμαλια που εχω. αλλοι θα με θεωρουν τρελο αλλα αυτο με ντοπαρει
Το ιδιο κάνω και εγώ εδώ και 4 χρόνια. Έχω φτιάξει δυο florret, ένα ζετοράκι και τώρα φτιάχνω μια διαλυμένη σιτοσπαρτική εντελως ερασιτεχνικά. Το επάγγελμα μου δεν έχει καμία σχέση με αυτά αλλά όπωςλες και εσύ μου δίνει μια απρόσμενη χαρά και με γεμίζει. Ήταν όλα παρατημένα του πατέρα μου.![]()
bravo belo...ξερεις τι κανεις, πως το κανεις, γτ το κανεις, μας εχεις χαζεψει ολους....σκηνοθετης σε μια φανταστικη σειρα που ολοι περιμενουμε τα τελευταια επισοδια με αγωνια......( η honda να δωσει στο χρωμα ονομα monza....αυτα ειναι...) τελειωνε ομως δεν μπορω να περιμενω....
..without engineers, science is just philosophy..
μαγκες τα εχω ολα ετοιμα με καθυστερουν που δεν εχουν ερθει φλατζες κλπ του μοτερ και δεν μπορω να συνεχισω..πιστευω οτι θελω δυο μερες να το μονταρω να το σινιαρω και να το βαλω επανω για να δω τι θα κανει. ολα τα κοματια του περιμενουν ετοιμα αυτα τα ανταλακτικα. με φτιαχνεται με τα θετικας σας λογια και τα αρκετα vrooms. και φυσικα ειμαι θετικος για τα αρνητικα...δεν ειμαστε τελειοι και παντα πρεπει να μαθαινουμε εξαλλου για αυτο υπαρχει και αυτο το υπεροχο forum......................
Η χαρτοταινία δεν θα χαλάσει με τον καιρό/πλυσίματα και θα βγάλει κόλλα; Γιατί να μην μπει μία ζελατίνα καλύτερα;
απο την μανα του ειχε σαν ταινια διπλης οψεως. σαν σφουγκαρακι αλλα πολυ λεπτο. εχει καργαρει πανω στο σκελετο δεν νομιζω να βγαζει κολα. εγω το μονο που ηθελα ν α μην ακουμπαει το λαμαρινακι επανω στο σκελετο. και τιποτα ομως να μην εβαζα δεν εχει θεμα διοτι δεν κουνιεται καθολου. αν μας κανει το οποιοδηποτε τσαφ βγαινει πανευκολα παντως.![]()
υπάρχει περίπτωση το χαρτί να κρατάει υγρασία και να τσιμπήσει σκουρίτσα...