Φτιάξε ρε φίλε πρωί πρωί.....φτιάξε με να πετάξω κανένα λάπτοπ και το έχω χρυσοπληρώσει....
Φτιάξε ρε φίλε πρωί πρωί.....φτιάξε με να πετάξω κανένα λάπτοπ και το έχω χρυσοπληρώσει....
Απλα πραγματα..αν δεν αλλαξει ο εκλογικος νομος σε μια ταχα απλη αναλογικη, η επομενη κατασταση θα ειναι πρωθυπουργος ο γουρλοματης..αυτος που συναντιονταν καθε μερα με τον πρακτορα των γερμανων χριστοφορακο και ζητοσε απο την ζημενς τσαμπα λεμονοστιφτες ο γυφτος..
Και αν σαν υπουργος η μονη του πραξη ηταν η απολυση φτωχων καθαριστριων στα υπουργεια φαντασου τι θα κανει σε μας σαν πρωθυπουργος..
Το γραφω για να μην εχουμε αυταπατες για κατι καλυτερο..μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
Υποθέτω πως σύμβαση έργου σαν αυτή που υπέγραψε ο Πολάκης για τις "άλλες" καθαρίστριες (όχι το σύμβολο αγώνα και πάλης που διορίστηκαν ως γραμματείς στα δικαστήρια) στο Δρομοκαΐτειο και στα σχολεία, οπου δεν δικαιούνται κανονική ή αναρρωτική άδεια (!), και αν αρρωστήσουν θα πρέπει να πληρώνουν τον αντικαταστάτη (!!), είναι λίγο δύσκολο να δούμε ξανά.
Παραπληροφόρηση των γνωστών κύκλων και των καθεστωτικών ΜΜΕ λέμε...το καραβάνι προχωράει, και αφήστε τα σκυλιά να ουρλιάζουν. Η τσιπουροπαρέα, έχει ακόμα έργο να κάνει...
http://www.enikos.gr/society/392836,...oy-BINTEO.html
http://tvxs.gr/news/ellada/me-demena...aiteioy-binteo
Σε εταιριες που ξερω προσωπικα καθαριστριες (απο ανατολικο μπλοκ βεβαια) δουλευουν σαν σκλαβες κυλιομενα ωραρια για 300-350 ευρω το μηνα και δεν παιρνουν ανασα..αντιθετα τα γραφεια που τις νοικιαζουν θησαυριζουν..αν ο καθε κυριος πολακης εχει κανει κατι αναλογο ας το κρινει ο καθενας..για μενα καταπτυστο..
Το οτι οι συριζαιοι μεχρις στιγμης τα εχουν κανει θαλασσα δεν με αποτρεπει να σκεφτομαι τι διαδοχη κατασταση μπορει να υπαρχει και αν λυση ειναι οι οπαδοι της δραχμης που δεν λενε στον κοσμο την αληθεια για το τι μας περιμενει η οι μπιντελμπεργκ και χριστοφορακοι που θα εχουν προτεραιοτητα να προστατεψουν τους κατεχοντες εις βαρος μας...
Παντως εντυπωση μου ειναι οτι οσοι στη σημερον ημερα επιμενπυν να ειναι φανατικοι κομματικοι το κανουν μονο για ιδιο οφελος, ολοι οι αλλοι απλα κονουμε το κεφαλι μας γιατι δεν βλεπουμε φως στο τουνελ οτι και να γινει...
Μα γιατί το λές? Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του το Μαξίμου από το Bridging Europe (think tank δηλώνει), πρόκειται για θρίαμβο.
Στην έρευνα, το 51% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε καλύτερα την οικονομική κρίση από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, το 26% απαντά ότι τη χειρίστηκε χειρότερα, ενώ ποσοστό 23% εντάσσεται στην κατηγορία «δεν ξέρω-δεν απαντώ».
Στο ερώτημα εάν πιστεύετε ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα και την κοινωνία μετά το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, ποσοστό 47% απαντά αρνητικά, το 25% απαντά θετικά και ποσοστό 28% δηλώνει «δεν ξέρω-δεν απαντώ».
Στο ερώτημα εάν πιστεύετε ότι αυτή η κυβέρνηση θα δώσει έμφαση περισσότερο στα θέματα της ανεργίας, της φτώχειας και της ανάπτυξης τους επόμενους μήνες, το 51% απαντά «ναι», το 26% «όχι» και το 23% «δεν ξέρω-δεν απαντώ».
Επίσης, το 22% δηλώνει ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων Ελλάδας-θεσμών. Ποσοστό, μόλις, 24% δηλώνει ενημερωμένο για το περιεχόμενο της συμφωνίας. Το 43% θεωρεί ότι η κυβέρνηση έκανε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για συμφωνία στο ζήτημα του χρέους. Το 44% πιστεύει ότι η δημιουργία του νέου Ταμείου αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα φέρει επενδύσεις και ευκαιρίες απασχόλησης. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 22,1%, η ΝΔ 16,3%, η Χρυσή Αυγή 7,7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) 4,8%, το ΚΚΕ 7,2%, το Ποτάμι 1,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,1%, η Ένωση Κεντρώων 2,8%, η Λαϊκή Ενότητα 2,2%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,7%, η Ανταρσύα 1,8%, «άλλο» 1,5%, «Δεν ξέρω-δεν απαντώ» 26,6%
![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
Εντάξει. 1000ετία θα κλείσει
http://www.kathimerini.gr/864411/gal...ia-twn-ellhnwn
για αυτον μιλαμε .. ο ανθρωπος το λεει καθαρα ..αν και περιφραστικα ..
https://www.youtube.com/watch?v=T7dG77rJlAU
Βασικά η Ελλάδα έχει πετύχει όλους τους στόχους των μεταρυθμίσεων!
OK o τύπος τρολλάρει πιο δυνατά και απ τον Τσίπρα![]()
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Χικ, shας αγκαπάω, είshτε οι καλύτεροι μου φίλοι.
Zhήτω ο Αλέkshης!!
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...